שלום לכולם!

z i s y l e

New member
שלום לכולם!

כבר כמה ימים שלא הייתי כאן ורציתי לעדכן ... בשבוע שעבר שוטטתי בקניון רחובות ופתאום שמעתי את הכרוז מכריז כי יש מבצע בחנות "לבנבנים" על כל ההלבשה התחתונה במידות גדולות. חזיות ב- 100 ש"ח, 3 זוגות תחתונים ב- 50 ש"ח וכו´... יש לציין כי כל החזיות של כל החברות נמכרו באותו המחיר. כמובן שרצתי לחנות ומדדתי איזה 10 חזיות לפחות שמתוכן נבחרו 3 מוצלחות במיוחד. (המחירים המקוריים היו בכ- 50 אחוז גבוהים יותר). המבחר ענק, הצבעים משגעים ויש אפילו תחתונים סקסיים וצבעוניים. מביקור שערכתי באותו קניון יומיים לאחר מכן, מצאתי שהמבצע עדיין קיים! לכו, תנסו תהנו ותתחדשו!! דרך אגב, הערב אני נוסעת למתחם בצומת בילו לקניות. יש שם חנויות עודפים של מתאים לי, עונות, ג´אמפ, לילית וורדה - מבטיחה לעדכן אתכם אם יש משהו אטרקטיבי במיוחד. המשך שבוע נפלא, זיסי

z i s y l e

New member
נעליים במידות גדולות

במקרה עיינתי עכשיו בחוברת המופצת במטוסים ומצאתי פרסומת של חברה המייצרת נעלי איכות אופנתיות במידות גדולות. מידות הגברים הן- 46-52 מידות הנשים הן- 40-45 שם החברה - AIDLER´S (איידלר´ס) הם ממוקמים במגדלי ת"א נחלת יצחק 18 ת"א הטל. 03-6964151 ואפילו יש להם אתר אינטרנט.... זיסי

z i s y l e

New member
מידות הלבשה תחתונה...

יש להם תחתונים עד XXL וחזיות ראיתי שם אפילו DDD צבעוניות ויפות. אגב, יש חנות להלבשה תחתונה במידות גדולות בראשון ליד קניון רוטשילד ושם יש אפילו חוטיני במידות גדולות...

DREAM111

New member
זיסי שמחה לראותך כאן. ../images/Emo13.gif

לגבי החנות הזו שליד הקניון היא ניקראת "פנטזי" ולצערי הרב גם השבוע שהייתי שם וכמו כל פעם שהייתי בעבר אין דברים במידות גדולות. מצאתי אכן חזיות ובאמת במחיר מגניב 125 ש"ח לחזיה זה ממש מחיר מציאה בשבילי. אבל לעומת זאת יש את NO.1 מעבר לכביש שגם להם יש מידות גדולות שזה כולל בייבי דולים יפים. גם שם יש עכשיו מבצעים מדליקים. קניתי שתי חזיות אם לוקחים שתים השניה ב-30% הנחה. גם לפנטזי וגם ל-NO.1 יש סניפים ואני אוסיף את כתובתם לרשימה במעלה הפורום.

מאיושית

New member
זיסי

אני גם מתכננת לסוע לבילו סנטר בימים הקרובים, אבל אם את כבר תהיי במתאים לי אכפת לך לבדוק אם יש להם שם ג´ינסים במידות הגדולות שלהם (5-6)? אני מקווה שאני לא מטריחה...

z i s y l e

New member
אין שום בעיה!

אנסה לעדכן בערב ואם לא אז מחר. מכיוון שאני יוצאת למסע, אערוך סקר שווקים קצר...

מה זה??../images/Emo12.gif

חזיות טובות ב-100 שקל??!! אני מרגישה כל כך מנוצלת....ועשוקה...אני שילמתי אתמול 320 שקל לחזייה אחת...עכשיו ביאסת אותי... טוב לא נורא לא אני שילמתי אז סבבה. עכשיו אני בדילמה...מצד אחד בשעה טובה אחרי 18 שנות פרזיטיות מצאתי עבודה, אפילו שתיים, ועכשיו יש לי כסף משלי. הדילמה מתחלקת לשניים כי 1. לא בא לי להוציא את הכסף של עצמי על קניות,2. אין לי זמן לקניות. מה אתן אומרות? להתפטר לאלתר או להמשיך לחסוך עד הסוף עונה ואז לקנות הכל הכל? אני לא יודעת...באסה.

DREAM111

New member
היי מתוקונת

לדעתי אין מה לחשוב פעמים במצב של היום ממש לא לחשוב על התפטרות שימרי על העבודה בידיים. חיסכי את הכסף ותלמדי לקנות בחוכמה ובהנאה. את תראי שהקניה מכספך תלמד אותך גם להעריך את הכסף ואת העמל שטרחת למענו. בטוחני גם שתמצאי את הזמן לקניות ולא חייבת לחכות עד סוף עונה. אז רק סבלנות תתחילי להתאפס בעבודות ואז גם תלמדי את הזמנים שלך ואת הנוחות שלך.
עם העבודות וכל הכבוד

למעלה