שלום לכולם

שלום לכולם

מה שלומכם?
מצטערת שלא כתבתי זמן מה - היו לנו המון בעיות עם המחשב לאחרונה (פרצו לנו הבייתה ולקחו את המחשבים ואחר כך, כשכבר היו מחשבים חדשים אז היה לילה עם סופת ברקים שפגעה בתשתית של האינטרנט - בקיצור, שמח...). אבל עכשיו הכל בסדר!

אז איך היה פורים? אם מישהו רוצה לשלוח תמונת שוויץ של התחפושת זה יהיה כיף. (עידו לא התחפש כי היה חולה...אחרת הייתי שמה תמונה שלו מחופש..).

ועוד משהו בנוגע לק"פ - לאחרונה, שלושה אנשים אמרו לנו שלפעמים עידו הולך עם רגל אחת פתוחה מדי, עד כדי שזה נדמה שזה מפריע לו ללכת. ולפעמים אין לצורת ההליכה הזו זכר וזה נראה שהכל בסדר.

א. האם גם אצלכם לילדים הרגליים פתוחות קצת בהליכה? ואולי זה בכלל משהו של תינוקות? (אני לא יודעת, עידו הוא הבן היחידי שלנו כרגע).

ב. האם גם אצלכם יש לפעמים שינוי בצורת ההליכה?

אני מודה שאני פחות שמה לב לזה שעידו הולך מוזר, אבל אמא שלי אומרת ואני סומכת עליה....

שיהיה ערב נעים,
נבט

שחפית82

New member
זווית 60 מעלות

אצלנו רגל ימין הייתה מופנת יותר מידי החוצה,. ראינו את זה בעיקר כשהוא היה עולה ויורד מדרגות.
אמרנו את זה ביקרות וד"ר פנסקי שינה את הזוויות רק של רגל ימין ל 60 מעלות, במקום 70 מעלות. וכך זה נשאר עד עכשיו

מנח כף רגל

המנח של כף הרגל הרגיל הוא בסיבוב חיצוני של 40%. פרושו שכאשר אדם מבוגר עומד עמידה רגילה אנו אמורים לצפות בסיבוב חיצוני קל של כפות הרגליים. אלא ש... סיבוב לכל כיוון של כף הרגל יכול לנבוע מסיבות רבות מאד. וזה הסדר: בתוך כף הרגל, מפרק הקרסול, עצמות שוק בסיבוב, מבנה מפרק הברך, סיבוב עצם הירך, מבנה מפרק הירך. הבנת? ויש עוד סיבות בגללן יכול להיות ניואנס של שוני. וזה לא יותר מזה. השאלה העיקרית היא אם רואים מגבלה בפעילות הרגילה. הליכה, ריצה, עמידה. המנעות מפעילות. קושי. נפילות. התקליות. בכל מקרה במפגש הבא עם הרופא שווה להשב את תשומת ליבו. מקווה שעזרתי. מיכאל (טכנאי אורטופדיה)

למעלה