שלום לכולם

שלום לכולם

אני חדשה בפורום וצריכה עזרה
לאחרונה התחלתי להתעניין בתפירה ורוצה שתמליצו לי על מכונה
אני ממש חדשה בתחום אבל מאוד אוהבת ליצור דברים חדשים ורוצה ללמוד

השאלה למה מכונה -כי אני נתקלת בהמון מצבים שאני רוצה לשנות לתפור קצת אחרת או ליצור משהו משולב וכוי
תמליצו לי בבקשה על מכונה ואלו תכונות חשובות בהן (ראיתי שיש מכונות שעושות גם רקמה)....
וכמובן איפה שווה לרכוש בארץ בחו"ל

שאלה אחרונה האם יש לי סיכוי להגיע למצב שאני תופרת משהו מלימוד עצמי תודה

דובצוק

New member
בהחלט יש מצב לתפור מלימוד עצמי

יש כאן כמה וכמה שלמדו לבד (מהדרכות שונות באינטרנט + ניסוי וטעייה).
אבל כמה שיעורים יכולים בהחלט לתרום.
[אישית למדתי לבד - סבתא שלי ז"ל נהגה לתפור, ואני נהגתי לצפות בה תופרת. אבל התחלתי לתפור בעצמי רק כעשור אחרי שנפטרה]

לגבי מכונה - לי יש ברנינה שאמא שלי קנתה, (לי אין את ההון הדרוש לזה) ואני מאוד שמחה עם המכונה שלי. היא תופרת הכל - בדים דקים ועבים. עור וג'ינסים. שכבות רבות. רקמות. הכל. אבל זו מכונה מאוד יקרה, ובהחלט יש בשוק מכונות יותר זולות וטובות לא פחות. רק שאני לא מכירה אותם. סליחה.

ברוכה הבאה

בטח שאפשר!

אני למדתי הכל לבד מהרשת, יש הדרכות נפלאות באנגלית ובעברית, הייתי ממליצה לך להתמקד בגזרות בסיסיות ומשם להתקדם, ברגע שתביני את הבסיס יהיה לך הרבה יותר קל לעצב לבד. וההתחלה כמו שאמרו כבר לפני זה המון ניסוי וטעייה ועוד טעייה ועוד טעייה, עד שמצליחים..

לגבי המכונה- אני קניתי בארץ כי 1. הייתי חיילת ולא הייתה לי סבלנות לחכות מלא זמן עד שהמשלוח יגיע, ו2.העדפתי שיהיה מי שיראה לי איך להפעיל אותה כי זה משהוא שיותר קשה ללמוד האינטרנט, עכשיו כשאני כבר יודעת איך מכונות תפירה עובדות אם אני אצטרך חדשה אני כנראה אקנה מחו"ל.
אני לא חושבת שלהתחלה את צריכה מכונות עם רקמה, אני חסכתי את כל המשכורת הצבאית שלי כמה חודשים וקניתי זינגר ביתית קטנה וחמודה והיא משמשת אותי טפו טפו בלי תקלות והיא מצליחה לבצע הכל, והיא לא משוכללת מידי או עם תוספות מיוחדות, תפרים בסיסים והיא עושה לולאות לכפתורים. הבגד יהיה יפה לא בגלל הרקמה אלא מאיך שתצרי אותו, ולצורך זה מספיקה מכונה פשוטה.
אם יש לך עוד שאלות כולנו כאן לרשותך..
ברוכה הבאה!
ובהצלחה

למעלה