שלום לכולם

ilana kot

New member
שלום לכולם

שלום לכולם.
כמה בנות בטוח זוכרות אותי.
שמי אילנה ויש לי בן בשם ליאור שהוא בן 9.
ליאור נולד עם קלאב פוד והיינו מטופלים אצל ד,ר בור מהלידה.
כעת, לפני שנה בביקורת האחרונה הומלץ לנו לעבור ניתוח להעברת גיד ברגל שמאל.
יש לנו כבר תור לביקורת ולניתוח.
אך קופת חולים מאוחדת החליטה שהיא לא עובדת יותר עם בית חולים העמק ולא נותנת לי טופס 17.
מה לעשות? לאן לרוץ?

melabess

New member
נשמע מרגיז

היי אילנה,

קודם כל, מה אלטרנטיבות שקופת החולים מציעה והאם הן מקובלות עלייך?

אם כן, תוכלי לבצע את הניתוח במקום אחר.

דבר שני,

את יכולה לערער על ההחלטה בטוענה שלפי חוק הבריאות יש לאפשר רצף טיפולי (כלומר להמשיך במקום שבו הילד טופל). תוכלי לקרוא על זה כאן.

אם זה לא יעזור תוכלי לנסות בשאר ההצעות הרשומות בכתובת.

אם הן לא יעזרו (או בנוסף) תוכלי לפנות לתכנית "יהיה בסדר" בגלי צה"ל במייל: [email protected]. הם עוזרים במקרים כאלה.

מקווה שמשהו מתוך זה יעזור.

בהצלחה,
שחר

טאניוש

New member
היי

אני לא חושבת שמישהו מהוותיקים מסתובב פה עדיין... ואני רוצה לקוות שלא יתחילו לחזור מסיבות כמו שלך...
התשובה לשאלתך כנראה לעשות בלגן, והרבה. אם מתעקשים, מקבלים... אני הייתי שואלת גם את הרופא עצמו, יכול להיות שאתם לא המקרה הראשון ואולי הוא יידע ליעץ.
אילנה, האם קיבלתם חוות דעת נוספת? אתם בטוחים ב-100% שאין אפשרויות אחרות, לפני שהולכים לניתוח?

ilana kot

New member
היי טאניוש

היי טאניוש. אותך אני זוכרת. היית בהריון כשליאורי נולד ופגשתי אותך בפגישות של פורום :)
מה שלומך? איך הילדים שלך?

ilana kot

New member
היינו בביקורת

שלום לכולם.
היינו בביקורת אצל ד"ר בור באופן פרטי (הוא נמצא בקופת חולים כרופא לחוות דעת שניה) ולשמחתי הוא אמר שלא צריך ניתוח. חל שיפור אצל ליאור ברגל! איזה כיף....

טאניוש

New member
נכון

אצל הבן שלי הייתה נסיגה בגיל 5, בערך שנה אחרי שהורדנו נעליים. חזרנו לסדרת גבסים + נעליים בלילה, ואחר כך נעלי אפוס. הניתוח ירד מהפרק
. הוא בן 9, הרגל במצב טוב. התפננו לצרות אחרות
.
אני שמחה לשמוע שליאור לא צריך ניתוח בסוף!

למעלה