שלום לכולם

שלום לכולם

ברוצוני להודיע שהיום ה-9-10 יום רביעי יש לניקי ביירן מלהקת ווסטלייף יום הולדת למרות שאין לכם קשר עליו או עליהם יעודד אותי קצת שירשור קטן לברכות מזל טוב אני יודה לכם ולכן מאוד אז ניקי מזל טוב ושתחיי חיים מאושרים וטובים

power play

New member
אם כבר

היום מתחילה ליגת הNHL אני מבקש לשרשר תמיכה וברכות לקבוצה שלי new jersy devils.. ואם כבר אז גם שירשור תמיכה לסדאם כי הוא ממש מסכן וכולם מציקים לו בקשר לגזים שלו. וקצת עידוד לכדורגל העלוב בארץ שגונב את כל תקציב הספורט במדינה. אני לא יודע מה עם ניקי,אני כבר מרגיש יותר טוב! אפילו שכבר היה לי יום הולדת..

man-o-war

New member
הנה

בהצלחה לניו ג´רזי ואם אנחנו כבר בענייני ספורט, אז גם באן בי איי התחילו את העונה, בהצלחה לאורלנדו מג´יק ולגרנט היל שחוזר לשחק. הידד!
Porcupine Tree - In Absentia - 02 - Trains

Fish in the sea

New member
ה NBA עוד לא התחילה בנאדם...

יש עוד קצת זמן האמת... ואם כבר הזכרת את גרנט היל...כן,הוא חוזר.עד הפציעה הבאה. שתהיה בטח עוד חודש..חודש וחצי אולי.
placebo-without you I´m nothing -03-you don´t care about us

Esmena

New member
ומה עם ניו פאודלנד

שמעתי שעלו שם מחרי התפוזים ואזובי הקיר חרפה לא סיבה למסיבת פטיש עם כוסיות דוברות צרפתית עילגת שחושבות שעודד קטש הוא מלך?

Major Thom

New member
יהה! *צווחה* ווסטלייף! *צווחה*

שיואו, אני חושבת שאני אתעלף! *צווחה* כאילו, יומולדת שניקי החמוד וההורס וה.. שיואו! *צווחה* כאילו, שיואו, כזה, מזלטוב! *צווחה*, שיואו, אנ´לא מאמינה שיש יומולדת לניקי ה-ה-ו-ר-ס! *צווחה* (אוקיי, מיציתי
)

polyethylene

New member
זה הקטע שאני צריכה להתעלף ../images/Emo35.gif

תביאו לי אמבולנס
מה הם היו אומרים אם אנחנו היינו מטרידים אותם בפורומים אחרים על היום הולדת של ת´ום
The Difference In The Shades - Bright eyes

Major Thom

New member
אני בטוחה שמעריצות ווסטלייף היו כה

מזועזעות מהמראה שלו שהן היו פשוט מוחקות את התמונה או משהו. הרי ת´ום הוא לא בן 21 מלוקק ובלונדיני (למרות שבלונדיני הוא היה
) .. ואבוי! יש לו עין עצלה! הכיצד נוכל להעריץ אדם מעוות שכזה? אבל על ג´וני, אולי, הן היו חושבות קצת אחרת *נזכרת באתר המעריצות של ג´וני, הדבר שלעולם יגרום לי לצחוק
*
coldplay - warning sign
(וד"א, רק כדי להפוך את השרשור הזה לבר-תועלת, שמעתי את עמרי לוי הזה שמופיע לך כלכך הרבה בין התווים. דוקא נחמד, אפילו מאד! אני צריכה לשמוע אתזה שוב ..)

Bquiet

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo107.gif../images/Emo151.gif

ניקי, מזל טוב! אני בטוחה שעכשיו, התעודדת.

Superunknown1

New member
ניקיייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

כוסון!!!!!!!!!!!!!!! כפרה עלייך!!!!!!!!!! נשמה!!!!!!!!111 פצצות!!!!!!!!1 אאאההה!!!!!!!!11 ניקייייי!!!! תתחחחחחתתןןןן איייתתתייי!!!!!!!!!!!!!!! כוסון!!!!!!1111 אה, ומזל טוב

למעלה