שלום לכולם

zav1zav

New member
שלום לכולם

יופי יופי של פורום. והאנשים סבבה. אני עוקב כבר כחודש - יופי טופי. כל העצות טובות ומועילות. אני על החוף/הסלעים/המזח מגיל 7 - כבר 24 שנה. רוב שנות הנעורים - במפרצי נחשולים/הבונים בצפון. רק עם בוס. ואז הפסקה ארוכה של שנים. כיום בת"א. ופה מתחילה הבעיה: אין דגים בקצה הרטוב של החכה שלי!!! וואללה - נשבע. מזל שאני הולך ונהנה לדוג ולא רק לתפוס דגים. בים, כל הזמן דייגים אומרים לי/סביבי שפעם היו דגים, שפעם היה שווה לבוא, שפעם ופעם ופעם... מה דעתכם, אין כיום דגים לדייג מהחוף/מזח? בת"א אני לא מוציא כלום עם הרולר. עם הבוס יש דגים, די קטנים (100-200 גרם) ואני עובר לבוס כשנמאס לי לא להוציא כלום במרחק. אולי אני לא מנסה במקומות הנכונים? אני לא כל כך מאמין בזה - הים דינמי לא? לסיום - שמחתי לגלות את הפורום, ואני מקווה שמישהו יוכל לכוון אותי למקום/זמן שיגרום לי לחייך לא רק בגלל הדיג, אלא גם בגלל הדגים.

alonps

New member
../images/Emo110.gifמקומות דייג

אנו עובדים על רשימת אתרי הדייג המומלצים. נשמח לקבל מכם את שמות האתרים המומלצים שלכם. אנא פרטו: * מיקום ודרך הגעה (ציור מומלץ) * סוג ציוד בו השתמשתם * סוגי וגדלי דגים שתפסתם * הערות שונות על האתר

ohad האחד

New member
תגיד איפה אתה דג?

תדוג בהילטון במציצים... ובכל שובר גלים ותשאל את לייזר על גני צרלס כלור מקום משגע עם ים דגים זה בת"א...

למעלה