שלום לכולם

nitzani

New member
שלום לכולם

אני הגעתי לכאן מפורום נשים בהריון והסיבה שאני כאן היא לא אני אלא בגלל בחורה צעירה בת 23 לפני גירושים שיש לה שני ילדים קטנים. מעבר למצב הכלכלי הנורא ואיום ואני מתכוונת לאין חלב ואין חיתולים המצב הנפשי שלה רע ואיןלה את היכולת הנפשית לעזור לעצמה את הילדה מוכנים להכניס לגן נעמת בעלות מאד גבוהה כך שאין באפשרותה לעשות זאת . אמה עוזרת לה כמה שאפשר אבל לצערה זה לא הרבה רעיונות מה אפשר לעשות איך לעזור אין לה מחשב כך שאין אפשרות לשוחח עמה אך אם יש מישהו שמעונין אני אבקש את רשותה להעביר את מספר הטלפון אביטל

ניצני

לצערי אני לא חושבת שזה המקום המתאים. ואני גם לא יודעת לאיזה סוג עזרה את מתכוונת. יש כאן בפורום רשימת קישורים של גופים , רשויות ומוסדות שניתן לפנות אליהם לעזרה וייעוץ בנושאים שונים. אנא השתמשי בהם או הפני את חברתך אליהם. בכל מקרה אני מבקשת לא לפרסם כאן מספרי טלפון וגם זהירות במתן המספר לאנשים שפונים אלייך (בפרטי) שאת לא מכירה. הייתי נמנעת מהצעד הזה ,עם כל הרצון לעזור.

העקשנית

New member
בלשכת הרווחה יכולים לעזור לה

בארגון לתת, בבית חב"ד, יש להם מרכזים כמעט בכל עיר והם מחלקים אוכל ומצרכים בסיסיים לאנשים במצבה. יש ארגונים נוספים. תנסי לברר בשבילה ברווחה. ואל תעזבי אותה לבד, כי היא זקוקב בוודאי לתמיכתך בכל מובן.

למעלה