שלום לכולם!

dharil

New member
שלום לכולם!

בטח כבר הרבה אנשים פנו אליכם בשאלה הזאת אך מפני שזו הפעם הראשונה שלי בפורום אשאל גם.. אז ככה, אני מעוניינת ללמוד ספרדית אצל מורה פרטי שהמחיר שהוא לוקח הוא סביר... אשמח אם אקבל תשובה כמה שיותר מהר dharil

Yoss25

New member
ללמוד ספרדית

אם המחיר סביר זו האופציה האופטימלית (מלבד מורה פרטי שאינו לוקח דבר). לימוד שכזה מאפשר התקדמות לפי קצב התפיסה האישי ונותן תשובה לבעיות אינדיבידואליות.

rmoses1

New member
היי וברוכה הבאה לפורום

לגבי מורה פרטי - אני לא מכיר מורים פרטיים, ואני גם לא יודע איפה את גרה, אז אשמח לקבל עוד פרטים. יש גם בתי ספר טובים ללימוד ספרדית ובדרך כלל הם יותר זולים מללמוד עם מורה פרטי. יש בקישורים של הפורום רשימת בתי ספר ללימוד ספרדית ואת יכולה למצוא שם. את יכולה גם לומר לי איפה את גרה ואני אתן לך רשימה של בתי ספר קרובים אלייך. בהצלחה, ראובן

dharil

New member
קודם כל תודה רבה..

אני גרה באיזור המרכז(כלומר ת"א). מה הסכום שמורים פרטיים לוקחים?(השערה?) והאם דרך בית הספר לשפות יתאפשר לי להשיג מורה פרטי?

rmoses1

New member
בבקשה, ועוד מידע

את יכולה להכנס לאתר הזה ולחפש שם מורים לספרדית (פשוט תכתבי ספרדית בחיפוש, יש להם שם 3 מורות) הסכום הוא בין 100-130 ש"ח לשיעור. בכל בית ספר לשפות אני מניח שהם ישמחו לספק לך מורה פרטי, כמובן שזה יהיה יקר בהרבה מלקחת קורס אצלם. האמת אני לא יודע למה את מתעקשת על מורה פרטי. א. בקורס הרבה יותר נחמד וכיף. ב. מורה הרבה יותר יקר. לגבי בתי ספר יש לך את מכון סרוונטס, המכון לידידות אמריקה, תפנית (בית הספר לשפות של האוניברסיטה הפתוחה), ברליץ ועוד. אם יהיה לי מידע נוסף אני אפנה אלייך. ראובן

למעלה