שלום לכולם

matliv

New member
שלום לכולם

שלום,

אני חושב שאולי אכתוב כאן קצת.
הגישה שלי קצת שונה לנושא ממה שאני רואה כאן.
אני חושב שבמידה רבה הייתי בעבר במקום הזה שהוא נושא הפורום (ולו מבחינת ההרגשה) אבל המצב אצלי שונה לחלוטין היום. אני חושב שהתפתחתי והתקדמתי באופן מאוד משמעותי ואני מקווה שיהיה עניין, לפחות לחלקכם, לשמוע את הגישה שלי לדברים.
אני גם בטוח שזה ירגיז כאן לא מעט אנשים, אבל לאור מספר דיונים שהתפרסמו לאחרונה ומעמידים במבחן את השאלה של היכן עובר הגבול שבין חופש הביטוי לבין התבטאויות שאינן לגיטימיות, זה מבחן טוב למידת הליברליות שלכם לשמוע תפיסה אחרת.

מתן.

matliv

New member
בגדול,

בגדול, חשבתי לפרוס את משנתי לאט לאט, דרך תגובות לנושאים שעולים בפורום. אבל אין ספק, לדעתי, שהבעיה העיקרית של כמעט כל הגברים כאן זה שהם בתוך הראש של עצמם.
אני נמנע מלהשתמש בניסוח בוטה אבל זה מזכיר דברים אחרים שעושים לבד.
התפיסה הנכונה על רגל אחת היא כזאת - ראית בחורה יפה - תגיב. מייד. בלי לחשוב לאן זה יוביל, בלי לחשוב מה היא תחשוב עליך.
אולי כדאי להימנע מזה במקום עבודה או משהו מהסוג הזה שנתקלים בו יומיום באותם אנשים, אבל בכל מקום אחר, וזה כולל כל מקום אחר, זה מה שצריך לעשות.
אין דבר שבונה אותך כגבר יותר מזה. אם תעשה את זה מספיק זמן, גם אם לא ייצא מזה כלום בכל אותן פעמים, כאשר תגיע הזדמנות אמיתית אתה תהיה מוכן.
החיים מזמנים לנו הזדמנויות. תפקידנו להיות מספיק בשלים, מספיק גברים, כדי לקחת אותן. בכוח ובלי היסוס.

למעלה