שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני בתהליכים של להפסיק לצרוך ביצים. רציתי לשאול איזה סוגי בצק (פסטה, לחם, פיתה, אטריות, לחמניות ודומיהם) מותר לאכול ואיזה אסור? וגם, לפי מה שהבנתי ב"טבעול" יש ביצה. האם יש שניצל צמחוני ללא ביצה ולא של זוגלובק? תודה רבה!

monkilita

New member
ברוב הדברים

שציינת אין ביצים. מה שכן יש חלות מתוקות, שמזכירות קצת עוגה.. אז שם יכול להיות. כמובן שאטריות ביצים זה OUT היסטרי! וכל העוגות למיניהם למעט בצק עלים.. שלא מכיל דבר פרט לקמח ומרגרינה (בריאות לשמה..) אבל בד"כ מצופה בביצה (ראה ערך בורקס). סופגניה זה IN -רק שמן מים וקמח וסוכר ומלח (עוד תחנת בריאות) במאפיות פשוט תשאל, כי זה תלוי במתכונים שלהם. רוב הדברים יהיו אם ביצים. אי אפשר כמעט לאכול בחוץ כשלא אוכלים ביצים וחלב.. לא ככה? בברכת לבריאות

monkilita

New member
ללללללאאאאאאאאאאא

*דנה נופלת ונאקת שבר יוצאת מפיה* בטוח?????????? יו זה כזה לא בריא וטעים.. יוווווווו

דדי שי

New member
לא כל הסופגניות בהכרח מכילות ביצים

שווה לברר אצל המוכרים- יש סיכוי טוב שתמצאי גם סופגניות ללא ביצים.

דדי שי

New member
ואם לא תמצאי....

במגזין האינטרנט של אנונימוס התפרסם בשנה שעברה בחנוכה מתכון לסופגניות ללא ביצים. אולי הוא יתפרסם שוב השנה.

monkilita

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Neta558

New member
ביצים במאפים...

קודם כל, חשוב פשוט לבדוק את רשימת הרכיבים על המזון שקונים, לאט לאט מתרגלים. פסטה-רק בפסטות מיוחדות יש ביצים. רוב הפסטות שקונים בסופר הן ללא ביצים. לחם-לחם רגיל אינו מכיל ביצים, ורוב הלחמים בכלל... פיתה-לא שמעתי על פיתה עם ביצים. אטריות-אטריות ביצים מכילות ביצים, וקל לזהות את זה לפי השם. לחמניות-לא מכילות ביצים, אבל לפעמים מצופות בביצה. מהשאלה על השניצלים אני כבר מריחה שוב את דיון ה-זוגלובק חברה בשרית אני לא קונה ממנה. אני אנשום לאט, וארגע, ושמישהו אחר יענה על זה בבקשה...

זוהר פ

New member
אני יודע שלטבעול יש משהו ללא ביצים

יש לזה מרקם קצת שונה מהרגיל אבל הטעם לא נורא מידי

למעלה