שלום לכולם

שלום לכולם

גיליתי את הפורום במקרה, ברשותי מכונת קפה דלונגי <מהמעט שקראתי אני עדיין ילד בהבנה שלי> . מהמחשבה של לא להיות תלוי בכרישי המכירות וכמובן בכדי שאוכל לדאוג לטעמים כמובן שבחרתי במכונה אמיתית אבל ממש זולה בהמלצת חבר שעוסק בתחום אמר לי תתחיל עם זו. אני משער שנשאל כבר בעבר והנה שוב בפעם המליון - המכונה בת שנה והיום לראשונה הרצתי בתוכה מלח לימון. כבר הרצתי מיכל מלא של מים מינרליים ועדיין יש טעם לוואי. אשמח להמלצתכם, כיצד אתם מנקים את המכונה בהנחה שהיא פשוטה כמו שלי. דגם המכונה הוא Delonghi 15 Bar 12 Cup ,usv תודה למשיבים.

Yehuda Badihi

New member
מה זה הרצתי בתוכה מלח לימון? האם לפי הנחיות היצרן? כמו כן, ל

א מובן באיזה דגם מדובר. שמות הדגמים של דלונגי בד"כ מורכבים מאותיות ומספר. לדוגמא EC220, EC155 וכו'.

DeLonghi EC 250.B

ראשית אני מודה לך על ההענות והרצון לעזור. חממתי תמיסת מלח לימון לרמה של התמוססות האבקה, לאחר מכן אפשרתי לתמיסה להתקרר במעט ושפכתי למיכל המכונה, והתחלתי לעשות flushing לכשנגמר המיכל חזרתי על הפעולה עם מים מינרליים וכעת מריץ מיכל שני. אלו לא הוראות יצרן אלה רעיון שלי להסרת האבנית, חשוב לציין שבמשך התקופה השתמשתי במים מהברז ואלה אינם איכותיים במקום בו אני גר <באי שכן> מלא אבן במים. תודה

תודה רבה

היה צריך עוד שטיפה והטעם לוואי יצא ולמעשה יוצא קפה כמו ביום שקניתי אותה! נדיר! כמובן תודה רבה לך על העזרה וטוב לדעת שיש פורום קפה! עונג, אגב אם אתה בקפריסין <לימסול> צור קשר אשמח לארח לקפה!

Yehuda Badihi

New member
בשמחה. אני מקווה שאתה גם מפרק לגורמים את הפילטר

שבידית ומנקה אותו מידי פעם כי שם בד״כ הסתימה הגדולה.

למעלה