שלום לכולם.

avivs

New member
שלום לכולם.

היי אני חדש פה. אני מעריץ כבר כמה שנים את מדונה ואת אלניס מוריסט. אני חושב שזה די ברור שלאלאניס הייתה את ההשפעה הגדולה ביותר על הרוק הנשי ועכשיו יש תוצאות: אבריל, מישל. אבל מדונה היא זאת שהפכה את הערוץ למה שהוא היום, הקליפים התלבושות, השיער, הסגנון המוזיקלי שמשתנה מאלבום לאלבום... היא באמת המלכה. רציתי רק לדעת אם אתם מסכימים איתי...

וולקאם avivs ../images/Emo39.gif

מדונה הייתה (ועדיין) דיווה אמיתית אבל אני לא חשוב שהיא השפיעה ממש על הערוץ, השפיעה אבל לא הייתי מגדיר את זה כמוך...

yanivtr

New member
שלום לך ../images/Emo24.gif

ברוך הבא, ובקשר למדונה אני מאוד חושב שאתה צודק ודרך אגב מה דעתך על הקליפ החדש שלה, נכון שזה אחלה שיר!!!!( שלא לדבר על הקליפ שלדעתי הוא ממש מדהים) וגם פינק היא אחלה(הייתי חייב להזכיר אותה

4667

New member
מסכים בהסתייגות

קודם כל אבריל היא לא היורדת של אלאניס. תבינו כבר, זה ששתיהן מקנדה לא אומר שהן עושות אותו סגנון מוסיקה. מישל בראנץ´ אכן מזכירה את הסגנון של אלאניס לפי דעתי. בקשר למדונה, היא השפיעה על הקליפים אולי אבל שאר הדברים זה התפחות רגילה... ואם כבר השפעה, אז מייקל ג´קסון השפיע יותר ממנה, כי הוא המציא את הוידאוקליפ!

avivs

New member
נכון...

הקליפ של מדונה ענק וכמו שאר השירים שלה הוא יהיה להיט. פינק בסדר אבל היא אמרה לו מזמן שהיא כבר המדונה הבאה...כולה שתי אלבומים וכמה צבעים בשיער, היא עדיין ממש ממש לא מדונה. במקרה של מייקל ז´קסון הוא השפיע המון אבל שנים שהוא לא הוציא משהו מקורי...הוא ממחזר את עצמו ובגלל זה הוא נחשב לאמן עבר בעוד שמדונה משפרת את עצמה ומתפחת ובגלל זב קרן אור מכר 16 מיליון, מיוזיק 12 והדיסק האחרון של מייקל אפילו לא שש, שלא לדבר על זה שההפקה שלו עלתה פי כמה וכמה יותר מההפקה של הדיסקים של מדונה.

למעלה