שלום לכולם...

nensissy

New member
תודה שחף

nensissy

New member
שלום לכולם...

אני אתנצל מראש על ה"חפירה", מפני שזה יהיה טיפה ארוך.

אז ככה:
די הרבה זמן שאני מבקרת בפורום הזה בתור אורחת, אך הפעם החלטתי גם להשתתף בשיח.
קצת עלי, שמי הנשי הוא ננסי, אני בתחילת שנות ה30 שלי, (נראת הרבה הרבה יותר צעירה).
בהגדרה היבשה אני "קרוסדרסר".
לא מרגישה שאני אישה שחיה בגוף של גבר, אלא אני גבר שפשוט אוהב להיות (לפעמים... אם כי ישנן תקופות שזה ממש ברמה יום-יומית) אישה.
ה"סיפור" שלי די דומה לרוב האנשים כמוני, גם אצלי זה התחיל בגיל צעיר שמדדתי את נעלי העקב של אמא שלי וכו'...
עד לפני קצת יותר משנתיים, כל הקרוסדרסינג היה אצלי מאוד מוגבל ומתוחם לעניין ספציפי... ולמשך זמן קצר.
גם הגדרתי את עצמי כסטרייט.
היו לי תקופות שבהן הייתי במערכות יחסים רציניות ולא הרגשתי צורך בכלל להתעסק בכל זה.
בעקבות כל מיני תהפוכות בחיי, הצד הנשי שלי החל "להשתלט" יותר ויותר על חיי.
בין אם זה ללבוש לבוש נשי מתחת לבגדים, לגדל ציפורניים, למרוח לק, להגיע הביתה ולהחליף ללבוש נשי, לישון עם פיג'מות נשיות וכו'...
וכל זה, ללא קשר בכלל למשהו מיני... אלא פשוט להתנהל בבית כאישה.
בשלב זה אני גם חושבת שאני יכולה להגדיר את עצמי כדו מינית, אם כי עד כה, לא התנסתי עם גברים.
בנוסף, כפי ששמתם לב אני מדברת בלשון נקבה.
שוב, לא מרגישה שאני אישה שכלואה בגוף של גבר - פשוט זה נעים לי וכיף לי לדבר ושפונים אלי בלשון נקבה.
במהלך החודשיים האחרונים, ממש הגברתי את העיסוק בזה ואני מתנהלת כמעט באופן מלא (בבית) כאישה, מהרגע שאני קמה ועד שהולכת לישון.
סתם דוגמא קטנה, אם פעם הייתי מורידה את הפאה לפני שהלכתי לישון, היום אני נשארת איתה גם בשינה.
מלבד זה, עד לפני מס' ימים אף אחד מהסובבים אותי לא היה מודע לזה מלבד חברה לשעבר (שאני עדיין בקשר ידידותי איתה), אבל היא לא מעוניינת לקחת בזה שום חלק, כך שאני לא יכולה לדבר/להתייץ איתה בנושא.
אז לאור צורך עז שפשוט נכנס בי לשתף מישהו, סיפרתי (בנפרד) לשתי ידידות מאוד מאוד קרובות אלי שאני מכירה שנים.
הן קיבלו את זה ולא התרגשו במיוחד, מה שגרם לי עוד יותר להתעודד.
עכשיו הסיבה שבעצם אני כותבת פה, היא כי אני רוצה לקחת את זה צעד נוסף קדימה, אבל מלאה בחששות.
עד היום, יצאתי בצורתי הנשית פעם אחת מהבית.
זה היה ביום שישי (לפני שנה) בשעה 3 לפנות בוקר, אחרי שבדקתי עשרות פעמים מהחלון שהרחוב ריק.
הייתי בערך כחצי שעה מחוץ לבית ואפילו נסעתי ברכב שלי סיבוב קצר.
לא יכולה לתאר במילים אפילו את הריגוש שחשתי.
מעולם לא נגעתי בסמים, אבל אני חושבת שמה שהרגשתי באותו הרגע, זה היה שווה ערך לאחלה סם.
בכל מקרה, אני מרגישה צורך מאוד חזק להתחיל ולצאת מהבית בצורתי הנשית ואיך נקרא לזה... פשוט "לחיות את חיי" מחוץ לבית כאישה.
ובא לי לעשות את זה בזמן שהעולם החיצון חיי ולא שכולם ישנים ואני לבד.
עכשיו יש לי המון שאלות ופחדים בנושא, שכן אני מודעת לכמה החברה שלנו חשוכה ועם מנת משכל של ילד בגיל 6.
כמו כן, חשוב לי לציין שאני לא רואה את עצמי כחלק מה"קהילה" ולא רוצה שום קשר אליה (לא ממקום רע, פשוט ממקום של לא רוצה להיות ב"אור הזרקורים").
וכל מיני מפגשים יעודיים לאנשים כמוני, זה משהו שפשוט לא מתאים לי באופן אישי.
מלבד הפחד שאנשים יתנקלו לי ואולי אפילו ינהגו באלימות, יש לי שאלות די טיפשיות אולי כמו, נניח שאאזור אומץ ואסתובב בקניון כזה או אחר.
האם "מותר" לי ללכת לשירותי הנשים?
אם אני משלמת בכרטיס האשראי שלי וידרשו לראות תעודת זהות... מה אני עושה במצב כזה?
אם שוטר יעצור אותי לבדיקה ואציג לו את המסמכים (כשאני בצורתי הנשית...), האם יכולים לעשות לי משהו? נניח לקרוא לזה "התחזות"?
ובכלל, האם אתם מכירים מקומות שהם סבלניים לאנשים כמוני? או כל מיני טיפים שיכולים לעזור לי לא למשוך תשומת לב?
אני ניראת די נשית ומאמינה שמלבד מי שמכיר אותי ממש טוב, ממרחק של כמה מטרים, אף אחד לא יזהה אותי ו/או יזהה שמדובר בגבר בלבוש אישה.
וברור שאני לא מתלבשת בצורה חושפנית מדי.
ואם יש מישהו/מישהי עם דילמות זהות או עם ניסיון כבר, אשמח שתשתפו.

תודה מראש לכל מי שמגיב ויעזור.

ננסי.

hatzilonit

Member
מנהל
ברוכה הבאה לפורום

א. ממליצה מאד לא לישון עם הפאה. זה לא עושה טוב גם לקרקפת וגם לפאה.
ב. משוטרים אין לך מה מלחשוש ברמה החוקית של העניין. ברמה האישית יכולים להטריד כמו כל ערס מצוי...
ג. לגבי שירותי נשים - אני צריכה לבדוק...

nensissy

New member
תודה רבה - hatzilonit

לגבי הפאה, מקבלת את ההארה שלך (למרות שאני לא משתמשת בדבקים בזמן השינה).
אבל אפסיק עם זה או לפחות אשתדל להמעיט.
ואני אודה לך באמת אם תוכלי לבדוק בצורה רישמית יותר את עניין השירותים, כי זה בהחלט משהו שמטריד אותי.

DAWN CROSS

New member
נשמע שעשית כבר את רוב הדרך

אם לדעתך את עוברת כאישה אז הסיכוי להתנכלות או בעיות כלשהן הוא קטן. למרות שאולי זה לא נראה כך המקום הטוב ביותר ללכת לאיבוד הוא בתוך המון. כלומר תקחי את עצמך לקניון ודווקא בשעות שהכי עמוס ותגלי שיהיה לך הכי קל. עשיתי את זה המון פעמים ובמקרה שלי ברור שמדובר בגבר בבגדי נשים ועקבים מרבית האנשים לא יקלטו בכלל. וכן, בדיוק כמוך ; הפעמים הראשונות היו מרגשות ומפחידות . פעם ראשונה שיצאתי עם נעלי עקב לרחוב הייתי בטוחה שכל הרחוב יעמוד ויצחק עלי ושירד ברק מהשמיים ויכה אותי. נחשי מה ?..... הכל בסדר. אני עדיין פה

nensissy

New member
האמת היא...

שחשבתי על העניין שדווקא ללכת במקום עמוס ושם פחות אהיה מורגשת.
השאלה היא, לאן "מומלץ" ללכת.
אני יודעת שדיזינגוף סנטר הוא מקום שאמור להיות לפחות די ידידותי לכל סוגי וגווני האוכלוסיה, פשוט אני באופן אישי לא ממש מתחברת למקום הזה בלי קשר לאיך אגיע לשם.

לnensissy וDAWN CROSS

אני לא מבינה מה הסיפור ללכת בבגדי נשים, הייתי בכל מקום כמעט, אפילו בכותל ובשכונת מאה שערים, מיותר לציין שאני כל הזמן לבושה, חיה ונראת אישה, מה הסיפור, פשוט תהיו אתם עצמכם.
לגבי שירותי נשים, אני לא רואה שום הגיון להכנס למקום אחר, מה גם שאם אני אנסה להיכנס לשירותי גברים מהר מאוד יסלקו אותי משם.
לגבי שוטרים המפגש היחיד שלי עם שוטר היה בבדיקת רישיונות שגרתית והוא ראה שאני נקבה, והכל עבר חלק לחלוטין.
אני לא כלכך מבינה מה השאלה שלכם או על מה אתם בדיוק מנסים לדון. אם את אישה אז את אישה, אם אתה גבר אז אתה גבר, מה יש כאן לחשוב ולתהות, כמובן אם תלכי בעקבים של 20 ס"מ בצבע ורוד פוקסיה, טייץ שחור מבריק, ופאה ותראי כמו קרקס מהלך אז יסתכלו עלייך כי את פשוט נראת קרקס, לא כי עשית שינוי. הכל צריך להיות בפרופורציה.

אפשר להעיר לך משהו ?

קודם כל - אין ספק שרוב מה שאת כותבת אינפורמטיבי, מעניין, חלק מהעצות גורמות לי למחשבה שניה , (עם חלקן לא מסכימה ,וזה בסדר),

מה שכן, יש לך משהו שקצת "פוסל" כל דבר שהוא לא מרגיש כמוך ,מאה אחוז אישה מגיל ה"עובר", כל דבר שהוא במקום אחר בקשת הטרנסית - זה ,כפי שנשמע מדברייך , לא תקין. הכשר ה"טרנס" כאילו הוא בא רק למי שכמוך . וזה לא נכון.

את אומרת שהמילה קוקסינלית היא גנאי.. בשנות העשרים שלי כשלא היה פייסבוק ומלא אירגונים טרנסים לעזרה, הייתי מסתובבת בת"א במקומות של ה"קוקסינליות המגעילות (בכוונה אקרא להן ככה), והמילים שלהן של "קרקס" ו"תחפושת" פשוט פגעו בי. הן נראו גבריות יותר ממני, אבל עלבו בי ב"קרקס" ותחפושת" כפי שאמרת בפוסט שלך, בי זה פגע. .ותהיתי איך בכלל מישהי זרה ברחוב תקרא לעברי מהצד השני של הכביש "קרקס" ו,תחפושת" , באיזה זכות ,באיזה עולם ?
רק אומרת - לדעתי את שיפוטית מדי. אבל כן מסכימה שככל שעוברים שלבים בתהליך, פתאום את מסתכלת אחורה ואומרת "פאק, למה פחדתי לעשות את זה, מי בכלל מסתכל עליי ,או משקיע בי מחשבה וכו'".

אבל שוב - לא כולן "עוברות" ,ולא כולן מושלמות או יודעות , לא תמיד זה פשוט. אשמח אם מישהי תיפגש איתי ותחנוך אותי ותראה לי איך לעבור (למרות כל התהליך שעשיתי, אם זה הסרת שיער מלאה מהפנים (והגוף), הורמונים שנתנו חזה קטן, ועדיין לא הגעתי ל"נקודה הזאת" של לעבור בשלווה ובשקט.

אשמח להעיר גם לך קצת.

את פספסת את השינוי שלך בענק, ולצערך את יודעת את זה, את היית במצב שבו היית נראת "נער נשי" התחלת את התהליך ואז הפסקת והגוף המשיך תהליך הזיכור, איבדת את השנים ואת שיער הראש, ועכשיו את תקועה בגוף שהוא לא מה שרצית.
אין פתרונות קסם, ומי שלא עשתה את השינוי בזמן שלא תתפלא שהוא לא מצליח והיא לא נראת יפה, אין לי איך ליפות את המציאות, מי שלא לוקחת הורמונים בזמן בצורה עיקבית השינוי שלה לא יהיה מוצלח.
&nbsp
חלק מההחלטה לא לעבור את השינוי או להפסיק אותו, צריכה להיות תוך הבנה מוחלטת שיש לזה השפעה הרסנית על התוצאה שתתקבל.
&nbsp
בבקשה אל תבואו אלי בטענות שאני יפה, נשית, ועוברת בלי בעיה, אני פשוט הבנתי שאם אני לא מכניסה לגוף הורמונים כמה שיותר מהר - אני נדפקת. נקודה. אני לא הייתי צריכה מחשבות מיותרות, זה היה ברור לי כשמש באמצע היום, אני לא הולכת לחיות כבן, זה לא אני, ואני לא מוכנה לקבל את מה שהתחולל בגוף שלי.

nensissy

New member
לאחת...

תראי, אני שמה לב שאתן מנהלות פה שיח על נושא קודם שלא ממש קשור למה שהעלתי.
מה שכן, אני לא מכירה אותך ואין לי מושג איך את ניראת.
אבל אם את בחרת לעשות שינוי מלא וקבוע (זה מה שאני מבינה ממה שאת כותבת), לא אומר שכולן יכולות/רוצות ללכת באותו תהליך.
אני באופן אישי לא רוצה לשנות את הגוף שלי בצורה קבועה, שכן כפי שכתבתי כמה וכמה פעמים, אני לא מרגישה אישה כלואה בגוף של גבר.
אני פשוט נהנת להיות "אישה" בתקופות מסויימות ולא רוצה להפוך את זה למשהו קבוע.
אבל שאני כן "אישה", אני רוצה להיות הכי נשית שרק אפשר.
שוב, באופן זמני.
זה מבחינתי האישית.
לא מכירה גם את מצבן של האחרות ולא מדברת בשמן.
בשבילי, כל העניין של לצאת מ4 קירות דירתי הוא חדש לי, מפחיד ומלא במחשבות וחששות.
את יודעת, יש אנשים שקופצים בנג'י ומבחינתם זה הדבר הכי פשוט ולא מפחיד שיש.
לא כולן אמיצות כמוך (כנראה).
ויש כאלה שבשבילן, דבר פשוט כמו "כולה" לצאת מהבית בלבוש נשי, זה סיפור גדול.

זה אומר שמדובר בקרוסדרסינג, ולא בצורך לשינוי מין

אני אישה כל הזמן, אין לי שום צורך או הגיון לראות את עצמי במגדר שונה, מי שנהנה לזגזג זה עניין שלו, וזה בסדר.
&nbsp
אולי עדיף לצאת למקום שמקבל את הקהילה הגאה, כמו מועדון גייז או משהו כזה, ולהתחיל משם ולא מקניון, מה גם שבמקום עם פתיחות לנושא הקרוסדרסינג יש סיכוי גבוה יותר למצא קרוסדרסרים נוספים וליצור חברים עם מכנה משותף.

The MVP

New member
האם לצרף גבר ליציאה הפומבית...

יגרום לך להרגיש יותר בטחון?
(ואולי גם יותר נשית?)
אם כן, אז הסרט, הארוחה והקינוח עליי... ;)

למעלה