שלום לכולם

מעמקים39

New member
שלום לכולם

אני שמחה לחזור לכאן שוב. אתם מוזמנים לכתוב כרגיל.
גרין ממבה נשארת אדומה כי היא מייצגת דעות פמיניסטיות ונותנת מענה הולם גם כשהיא לבד במערכה.
אבקש לשמור על תרבות דיון. בלי קללות, הכפשות והעלבות.
גם אנשים שאני מחבבת מאוד לא יורשו לקלל☺️
הכי חשוב לזכור שמטרת הפורום לקדם את מעמד האישה ולכן לא אתן יד להודעות בעלות תוכן שוביניסטי גם אם הן נכתבות בצורה מתורבתת.
בהצלחה לכולנו...;

ga26

Member
ברוכה הבאה

את כמובן מוזמנת לנהל את הפורום כארות עיינייך - אני בטוח שאת טובה בזה ממני.
המלצה קטנה - ככל שתהיה יותר צנזורה וסתימת פיות - הפורום יגסוס יותר ויותר.
זה נכון שאמירה שהיא אנטי נשית לחלוטין - אין מקומה פה. הבעיה היא שבעבר סתמו פה פיות גם למי שבעד פמניזם רק לא זה שמתיישב עם הזרם הספציפי של המנהל.

כאמור - בהצלחה.

מעמקים39

New member
אני דווקא לא חושבת שאני טובה ממך

הפורום הזה ידוע כסוער ומלא רגשות. אני אעשה כמיטב יכולתי לאפשר שיחות אך יודעת שבעבר היה לי קשה עם דברים שחוויתי. אני מקווה לתיקון. בגדול נראה לי שכולם פה אנשים טובים שחושבים ומתבטאים בצורה שונה אחד מהשני ולפעמים צריך לגלות סובלנות. אפשר לגלות סובלנות כלפי דעות שונות כשלא חושדים שיש לצד השני כוונה לפגוע. אם הדברים נאמרים בתום לב יש מקום לדיונים, אם לכותב יש כוונה ברורה להטריל אז מתעוררת התנגדות שלפעמים מלווה בכעס מצד גולשות מסויימות וגם את זה אני מבינה. נקווה שאנחנו בפתחו של עידן חדש

ga26

Member
כאמור - המון הצלחה. למרות שאינני מגדיר את עצמי

כפמניסט - זה פורום חשוב
ושוויון בין המינים זה דבר חשוב

מעמקים39

New member
תודה שאתה כאן. אתה מאוד מקל עלי את הכניסה

pov2

New member
מעמקים39, ברוך שובך

מברך אותך ואת הנהלת תפוז על המינוי החדש.
מקווה שתצליחי לקדם מפה את מה שצריך לקדם מפה ואל תתני לאף אחד להעליב אותך. הכח בידך

מעמקים39

New member
תודה פוב

כולנו גדלנו בשנה ונראה לי שפנינו לדיונים מעניינים והגברת המודעות לנושא הפמיניסטי...

מעמקים39

New member
ברטור, אני מציעה שתשקיע את זמנך

בלחפש שוביניסטים שכושלים בלשונם ולא פמיניסטיות שכאלו.
כולנו הבנו היטב למה היא התכוונה שברור שגברים פוגעניים מחפשים נשים חלשות והן עבורם ״טרף קל״
יותר מאשר נשים ״חזקות״.

Berethor

New member
אני רואה שלא רק את חזרת לפורום, ישירות עם ניהול אלא גם pov2

וזה קרה זמן קצר אחרי שאנטילופה מצויה כתבה שהפורום גוסס, ממש סצנה מהסרטים יש לנו כאן. אני רק מקווה שלא כל הנושאים היו כאן על הטרדות ואונס, אני גם לא רואה איך זה מקדם נשים. עכשיו גם נותר לראות כמה הצינזורה בפורום הזה תהיה קשה, ואיזה אחוז מההודעות יחשבו "לבעלות תוכן שוביניסטי", אני מצטרף לדברים של ga26, אם תהיה צנזורה מוגזמת סביר להניח שהפורום "יגסוס" יותר.

מעמקים39

New member
מעולם לא טרחת והעלית כאן נושא שעניינו קידום נשים

זאת ועוד, מעולם לא תרמת בהעלאת נושאים חדשים. אתה תפקידך היה מאז ומעולם להגיב לנושאים שאחרים טורחים ומעלים אז מוזר שכאחד שלא משתתף במאמץ החשיבתי להעלאת נושאים, מתלונן על אחרים שכן טורחים לעשות כן.
הבנתי שמבחינתך נושא ההטרדות המיניות מיצה עצמו ושאתה לא מבין איך העלאת המודעות ליחס המכוער והלא מוסרי כלפי נשים פגועות יקדם אותן או את היחס כלפיהן אז עכשיו כל מה שנשאר זה שאתה תבין שכל שיח נשים על כל נושא שהוא על גבי הפורום הזה מטרתו לקדם ולהעצים נשים.
נסה לא לכתוב בנשימה אחת גם תלונות על סתימת פיות וצנזורה שלא מופעלת עליך לרוב וגם על תקוותך לסתימת הנושא של ההטרדות המיניות.
ונא לא להשלות את הקורא התמים, לפורום הזה כבר תקופה ארוכה שני מצבים, או ריבוי הודעות של שוביניסטים
או מיעוט הודעות של פמיניסטיות.
הצנזורה תופעל במקרים של קללות, הכפשות, העלבות או תכנים שוביניסטים.
לגבי הציניות שבהודעתך על חזרתי לפורום אני מוצאת שהיא מזלזלת ופוגענית במיוחד כשהרקע לעזיבתי בין היתר קשור בך ובתכנים שכתבת.
אתה אולי משתעשע וחושב שזו סצנה מהסרטים אך עבורי הנושא רציני ובוער בעצמותיי.
עתיד הפורום וגם עברו הוא ברובו על כתפי הגולשים ואתה חלק מהם אז תתחיל לקחת אחריות על דבריך ואל תחפש מנהלים למיניהם להאשים במצב הגסיסה.
מבחינתי הפורום חי ובועט כל עוד כותב בו אפילו אדם אחד וכרגע יש יותר מאחד ומי ייתן ויבואו עוד.

Berethor

New member
בדרך כלל אני "רק" מגיב אבל העלתי נושא על הספורטאית הישראלית

בלאק אשר זכתה באליפות העולם בקיקבוקס לנשים, זה הפמיניזם שאני מאמין בו, כזה שמבוסס על כוח ולא על חולשה, לדעתי בלאק מהווה אידאל פמיניסטי, אפילו אם היא לא מגדירה את עצמה כפמיניסטית, היא גם הצליחה להיות טובה במקצוע שנחשב לגברי והיא גם הצליחה להביא הרבה כבוד לישראל, בכך שהיא ייצגה את ישראל בצורה כל כך טובה בעולם. לא אמרתי שנושא ההטרדות המיניות מיצה את עצמו לחלוטין ושצריך לצנזר את הנושאים על זה, אבל לדעתי זה לא טוב שכמעט כל הדף הראשי בפורום פמיניזם נכון לעכשיו מלא בנושאים על הטרדות מיניות ועל אונס, אני לא רואה איך זה מחזק נשים, לדעתי להרגיש קורבן כמעט כל הזמן בעיקר מחליש נשים. לדעתי את לוקחת דברים קשה מדי, וכבר אמרתי את זה לך בעבר, אבל אם זה בוער בעצמותייך, זה עניין שלך. אל תפילי תעזיבה שלך עליי, את עזבת אחרי שpov2 פרש מניהול ועזב את הפורום.

הסיבה שpov2 פרש קשורה לצינזורה הקיצונית שהוא נקט בא, אשר גרמה לפורום לגסוס יותר, אבל לפחות pov2 ידע לקחת אחריות על מה שקרה ולכן הוא פרש. עתיד הפורום הזה תלוי מאוד במנהלים, אבל כמובן שלא רק במנהלים. את לא אוהבת שאנשים כותבים דברים שאת לא מסכימה איתם, ודברים שלא משרתים אותך אישית, אבל אנשים לא חייבים לחשוב כמוך בכל נושא, וכן אני זוכר את זה, לכן אני גם מאוד סקפטי לגבי עתיד הפורום, אבל אולי את תצליחי להפתיע לטובה. מבחינתך הפורום חי ובועט כל עוד כותב בו אפילו אדם אחד? "בהצלחה" עם הגישה הזאת, בסוף נשארים רק עם רק אדם אחד, אם לא מוכנים לקבל דעות של אנשים שחושבים אחרת, ובעקבות כך הרבה אנשים נאלצים לעזוב או עוזבים משום שהפורום הופך ליסמני מדי, ואז אין יותר דיונים מעניינים, אני רק מקווה שהבולשביזם שהיה כאן לפני הניהול של catchet לא יחזור.

[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/68/179558141/%D7%90%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%94/%D7%A4%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%96%D7%9D[/URL]

מעמקים39

New member
ה״פמיניזם״ שאתה מאמין בו לא מייצג

אתה לא פעם אמרת שהעדפותיך הן נשים חזקות עם שערות ברגליים ובבית השחי או במילים אחרות- גברים.
אין לי שום בעיה עם נשים שלא מגלחות שיער גוף ואני אף בעד שכל אדם יעשה כעולה על רוחו אבל רוב הנשים מסירות שיער והן חזקות מאוד גם אם אינן אלופות בלהנחית בוקסים על אנשים אחרים. אני חושבת שאתה צריך לבדוק עם עצמך למה אתה נמשך לנשים עם ״מאפיינים״ שנחשבים גבריים.
ההתבטאות הפסולה שלך ״להרגיש קורבן״ הפכה ברגע זה את קורבנות האונס לכאלו שבוחרות להרגיש קורבנות ולא לקורבנות אמיתיים. אתה מוזמן להתבייש באמירה הזאת.
במשך שנים הדף הראשי בפורום התנוסס בקללות ומילים קשות בשיחות שלך עם פנתרית, כל מי שנכנס לפורום הזדעזע מהרמה הנמוכה של הדיונים בהם לקחת חלק פעיל מאוד ואתה עוד מעז להתלונן על הדף הנהדר והמתורבת שמתנוסס כאן עכשיו?
בנוגע לעזיבתי אתה הפכת את היוצרות, פוב עזב לאחר שאני עזבתי ואף הזמנתי אותו לעזוב בעקבות הדברים שהתרחשו כאן ואתה ועוד איך תרמת להחלטה זו.
באשר לתקוותך שאולי אפתיע אותך לטובה אני רק מזכירה לך שאין ולא יהיו בחיי אנשים שאני צריכה להוכיח להם משהו, בטח לא אנשים שבכל הזדמנות שופטים אותי ומתנהלים בחוסר רגישות כללית.
הפורום הזה לא עובד אצלך ואף אחד לא צריך להוכיח לך משהו.
חוץ מלהתבכיין שהפורום גוסס לא ראיתי במה תרמת להגדיל אותו. אתה רק עסוק בלהוציא את הרוח מהמפרשים,
להעלות סיפורים מהעבר העגום ולהאשים את כל העולם. תראה כמה מילים ואנרגיה בזבזת היום ושום דבר מזה לא כדי לקדם או לעודד או להיות חיובי.

למעלה