בדרך כלל אני "רק" מגיב אבל העלתי נושא על הספורטאית הישראלית
בלאק אשר זכתה באליפות העולם בקיקבוקס לנשים, זה הפמיניזם שאני מאמין בו, כזה שמבוסס על כוח ולא על חולשה, לדעתי בלאק מהווה אידאל פמיניסטי, אפילו אם היא לא מגדירה את עצמה כפמיניסטית, היא גם הצליחה להיות טובה במקצוע שנחשב לגברי והיא גם הצליחה להביא הרבה כבוד לישראל, בכך שהיא ייצגה את ישראל בצורה כל כך טובה בעולם. לא אמרתי שנושא ההטרדות המיניות מיצה את עצמו לחלוטין ושצריך לצנזר את הנושאים על זה, אבל לדעתי זה לא טוב שכמעט כל הדף הראשי בפורום פמיניזם נכון לעכשיו מלא בנושאים על הטרדות מיניות ועל אונס, אני לא רואה איך זה מחזק נשים, לדעתי להרגיש קורבן כמעט כל הזמן בעיקר מחליש נשים. לדעתי את לוקחת דברים קשה מדי, וכבר אמרתי את זה לך בעבר, אבל אם זה בוער בעצמותייך, זה עניין שלך. אל תפילי תעזיבה שלך עליי, את עזבת אחרי שpov2 פרש מניהול ועזב את הפורום.
הסיבה שpov2 פרש קשורה לצינזורה הקיצונית שהוא נקט בא, אשר גרמה לפורום לגסוס יותר, אבל לפחות pov2 ידע לקחת אחריות על מה שקרה ולכן הוא פרש. עתיד הפורום הזה תלוי מאוד במנהלים, אבל כמובן שלא רק במנהלים. את לא אוהבת שאנשים כותבים דברים שאת לא מסכימה איתם, ודברים שלא משרתים אותך אישית, אבל אנשים לא חייבים לחשוב כמוך בכל נושא, וכן אני זוכר את זה, לכן אני גם מאוד סקפטי לגבי עתיד הפורום, אבל אולי את תצליחי להפתיע לטובה. מבחינתך הפורום חי ובועט כל עוד כותב בו אפילו אדם אחד? "בהצלחה" עם הגישה הזאת, בסוף נשארים רק עם רק אדם אחד, אם לא מוכנים לקבל דעות של אנשים שחושבים אחרת, ובעקבות כך הרבה אנשים נאלצים לעזוב או עוזבים משום שהפורום הופך ליסמני מדי, ואז אין יותר דיונים מעניינים, אני רק מקווה שהבולשביזם שהיה כאן לפני הניהול של catchet לא יחזור.
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/68/179558141/%D7%90%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%94/%D7%A4%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%96%D7%9D[/URL]