שלום לכולם

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
שלום לכולם

לא הייתי פה כמה ימים והתגעגתי מאוד. אני עוברת תקופה לא קלה עכשיו ומקווה שבקרוב יהיה לי יותר כוח וסבלנות. בכול אופן, שמחה לחזור
,שירי

הי שירי../images/Emo42.gif

איך הולך בבית-ספר עם שחעורי האנגלית? כשיצא לך תספרי, אני סקרנית כבר לשמוע. מקווה שהכל בסדר ושאת מרגישה טוב, בי, עדית

ל3

New member
הי עידיתוש´

הולך לי לצערי הרבה יותר קשה ממה שציפיתי. האמת שידעתי שאני נכנסת לקן צרעות כי האוכלוסיה בבית ספר הזה דומה לאכולסיה מהסרט "סיכון מחושב". הילדים קשים ואני חצאי שיעורים מבזבזת את זמני כרק בלצעוק עליהם. אתמול יצאתי עם דמעות מהשיעור וזה השפיע עלי לרעה על כל היום. קשה לי לתמרן בין זה, להכין מערכי שיעורים ולעשות את שאר הדברים שאני עצמי מחויבת בלימודיי ושהתחייבתי כמו שיעורים פרטיים. אפשר להגיד ש ב4 ימים אחרונים לא ראיתי צורה של כיסא מהבוקר עד 10 בלילה. בגלל זה גם לא נכנסתי לפה- פשוט לא היה לי זמן. אני מרגישה מוטשת פיזית ונפשית.

קטיפה

New member
לשירי

את צריכה לקחת זמן לעצמך את לא יכולה להטיש את עצמך ככה גם אם זה אומר לבטל שיעורים פרטיים. אני בתור תלמידה רואה איזה צרות אנחנו עושים למורים לא שאני מתגאה בזה אבל את לא צריכה לצאת עם דמעות בעינים ולא לצעוק עליהם הם רק מפסידים את החומר שאת צריכה ללמד ואז יהיה להם יותר קשה כאשר יהיה להם מבחן או שאת החומר שלא תספיקי תתני להם כשיעורי בית והם כבר ילמדו לא לעצבן אותך ולא לעשות צרות כי אחרת יהיה להם שיעורי בית
שירלי

ל3

New member
שירלי

תודה על העצות חמודה אבל אלו ילדים שלא מעניין אותם שיעורי ביית כי ממילא הם לא עושים אותם, גם לא איומים במבחנים כי הם לא לומדים ( ואני גם לא יאיים עליהם בדבר כזה כי זה לא הוגן). נראה איך יהיה בהמשך

champ

New member
הייתי מציע לך לעשות להם

שיעור שמש
אבל במחשבה שנייה, זה לא כל כך יועיל לך.....
בכל אופן, תהיי חזקה ובהצלחה בהמשך..... צ´מפ.

gaia20

New member
שירי יקירתי

ההרגשות הרעות באות והולכות, אבל את... אותו בן אדם מקסים! אנחנו כאן, בכל תקופה שלא תהיה, רעה או טובה..... לא לשכוח את זה... תרגישי טוב

ritosh

New member
|לבשירי!!!!!!!! ברוכה השבה!!../images/Emo24.gif

מה נשמע? הבטחת לקחת קצת יותר בקלות את החיים! אז יאללה! בקשר לילדים אותם את מלמדת. הכי יעיל,לדעתי, שלא תצעקי עליהם. פשוט כנסי לכתה ועימדי בשקט. כמה שתצעקי עליהם יותר, הם ירעישו יותר. דברי איתם בשקט ובכבוד ותראי שזה יעזור יותר! חבל על הבריאות שלך! שימרי על עצמך. זה יותר חשוב מהכל! אוהבת ריטה

ל3

New member
הי ריטוש´

השיטה הזו אולי יעילה לתלמידים שרוצים ללמוד ולא לכאלה שבאים לבית ספר כדי לעשות צרות ( וזאת האוכלוסיה שם). אני משתדלת כמה שפחות לצעוק כי אני גם לא אוהבת את זה . אני עובדת על כללים , פרסים ודברים מהסוג הזה אבל יש ילדים שרק אלוהים אולי יכול להתמודד איתם. אם אני אספר לך את הרקע של הילדים האלה אולי תביני מדוע הם מתנהגים כך וזה קשה לי , קשה מאוד!

champ

New member
זוכרת מה כתוב אצלך בחתימה../images/Emo35.gif

קשה יש רק בלחם...

למעלה