שלום לכולם!

revenant

New member
שלום לכולם!

הי מה נשמע אני חדש פה ורציתי לשאול מומחים לקומיקס מנתניה אם הם יודעים איפה אפשר למצוא חנויות טובות שמוכרות קומיקס.

The Crusader

New member
כקונה קבוע

שגר בנתניה עשיתי חיפושים רבים והכי טוב...להזמין מחנות באינטרנט.... יותר נוח...פחות כסף!!! ו....הם מקבלים משלוחים ולא קורה להם מה שקרה בחנות שהייתי קונה לפני...שהם קיבלו פרק..ואז הם דיללגו על איזה שלוש פרקיפ...

revenant

New member
אוקי אבל...

קניה באינטרנט היא באמצעות כרטיס אשראי ועדיין יש לי פחד מלהשתמש בו ככה. מבאס. מה שאתה אומר זה בעצם שאין אף חנות בנתניה.גדול.

chatenoire

New member
אין חנויות נקודה

בארץ כיום אין חנות שאפשר להגדיר כחנות קומיקס. תוכל למצוא חוברות בסטימצקי (אם בא לך למשכן את אחותך בשביל קומיקס), בעולם הירחונים, בכל מיני חנויות ספרים/דיסקים מיוחדות, ובאינטרנט. עד כמה שידוע לי, שלוש חנויות הקומיקס בארץ מקבלות גם כרטיסי אשראי וגם המחאות דואר (הולכים לדואר, משלמים מזומן, מקבלים המחאת דואר במקום, שולחים, מקבלים קומיקס. וואהו!). ברר עם בעלי החנויות.

עולם הירחונים היא חנות קומיקס!!

ברעננה עולם הירחונים יש מלא קומיקס!!!!! לא צריך להזמין מהאינטרנט בגלל גנבת כרטיסי אשראי!!!!!!! ודואר ישראל לא אמין כל כך!!!!!!!!

The Crusader

New member
אני חייב למחות...

טוב דבר ראשון... צ´ק דואר-החנויות שאני יודע שמקבלות זה קומיקס וירקות וקומיקום(אני כמעט בטוח) וגם עולם הקומיקסים אני חושב..... ובקשר לדואר ישראל....אני כבר נראה לי קונה כשנה מהאינטרנט דרך קומיקס וירקות....ועד היום הוא לא איכזב אותי...טפו טפו טפו

chatenoire

New member
תרגע!!!!!

אני מבטיחה לך שגם בעולם הירחונים איפה שיש המון קומיקס לא תמצא רבע מהמבחר או מהידע שתוכל למצוא בחנויות קומיקס בלבד. לא שמעתי על אף בעיית כרטיסי אשראי עד היום, וחברות אינטרנט לקומיקס פועלות בארץ כבר כמה זמן. מלבד זאת, לא חייבים להזמין בכרטיס אשראי, כמו שכבר הזכרתי. דואר ישראל אולי לא כל כך נוח, אבל אם כל מה שצריך לעשות בשביל לקבל קומיקס איכותי הוא לקפוץ לדואר ולברר מה קורה עם ההזמנה, זה שווה את זה. אה, ו - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

illustrator

New member
עוד משהו לגבי הדואר.

בקומיקום המשלוחים נעשים בדואר רשום, על מנת להימנע מבעיות.

comicsgirl

New member
אז זהו...

שבעיות עם כרטיסי אשראי בנט יש המון- ובגלל זה אמא שלי (כן, אני עדיין מבקשת דברים מאמא...) לא נותנת לי לקנות קומיקס דרך האינטרנט... איזה חרא של דבר! אני עצבנית שבארץ אין תעשיה של קומיקס...בואו נפתח אנחנו חברת קומיקס משלנו! yeah, right...

chatenoire

New member
אז כמו שאמרתי

כרטיס אשראי זה לא חובה, אפשר להשתמש בהמחאות דואר. מעבר לזה, האנשים שמהם את קונה את הקומיקס הם לא שמות ערטילאיים ברחבי הרשת, אלא אנשים שאת יכולה לפגוש באופן אישי, בין אם בפגישה מתוכננת או בדוכנים שצצים מדי פעם. שלוש החברות מוכרות ולא ירשו לעצמן בעיות עם תשלומים. בקשר לפיתוח תעשיית הקומיקס - אנחנו עובדים על זה. לצערנו, להקים חברת קומיקס, למצוא אנשים, לצייר חוברת קומיקס ולהדפיס אותה הם הצעדים הקלים. למכור את החוברת לישראלים ביקורתיים וציניים זה קצת קשה יותר, אבל אנחנו מאמינים שעם הזמן יתפתח השוק. לאט לאט.

*GormE*

New member
אני קניתי

את ביפולר 3 ו-1 בהמחאת דואר!!! ואני מרוצה מאוד!!!! תקראו ביפולר! אסף ותומר חנוכה הם הטובים ביותר!!! לא סתאם הם קיבלו מקום שני בthe face!!!!

revenant

New member
אוקי, ככה...

קראתי את כל התגובות הקודמות וביקרתי כבר בכל האתרים שהמלצתם(קומיקס וירקות וכו´) והם באמת אתרים מעולים וחבל שאין להם חנויות שאפשר ללכת אליהם כי כמו שהזכרתי יש את הקטע עם כרטיס האשראי ובקשר לשלוח כסף בדואר, בחייך! על החנות ברעננה בחיים שלי לא שמעתי כי אני לא מסתובב שם ובקשר להקמת חברה ישראלית של קומיקס - קודם בוא נקים חברה ישראלית שתייבא את הקומיקס הקיים לארץ לפני שאנחנו הולכים ליצור קומיקס! וביפולאר באמת נשמע מעניין. קראתי את הכתבה שהיתה על זה והנה לכם! חברה ישראלים שעשו את זה בגדול(בחו"ל, בחו"ל כמובן!) וכולנו גאים בהם בכיף אבל מה פתאום הם באים עם התירוץ הכי מטומטם למה הם לא מביאים את הקומיקס לארץ: הקהל בארץ לא מוכן. בתחת שלי לא מוכן! מה לא מוכן, איך לא מוכן, למה צריך לחכות? מתי נהיה מוכנים? בביאת המשיח? אני קורא לזה סנוביות, יענו למה מה? הם מצליחים בחו"ל. נבחרים לכל מיני רשימות אליטיסתיות וכו´ אז באים ושואלים אותם אבל מה בארץ? בארץ? בארץ הם לא מוכנים עדיין. שילכו קיבינימט הם והקומיקס המעולה שלהם

chatenoire

New member
למה לא בארץ?

תעיין בשרשור של לוגאן16, שעוסק בדיוק בשאלה הזו, והרשה לי קצת לחזור על עצמי. הקהל הישראלי באמת לא מוכן. הוא לא מוכן שינחיתו עליו קומיקס שמצליח בחו"ל ויצפו שיקנה ויאהב אותו באילו הוא קורא קומיקס כל חייו. יוצר קומיקס שמצליח בחו"ל לא בדיוק שש להוציא כסף ואנרגיות על פרסום המוצר שלו במקום שלא יקבל אותו; זו לא סנוביות, זה חוסר רצון מובן להשקיע במשהו שיהיה קשה מאוד לקבל ממנו רווח - כספי, נפשי או אמנותי. מצד שני, הקהל הישראלי אף פעם לא יהיה מוכן אם לא יכינו אותו. זה טוב ויפה להגיד שאין טעם לעשות קומיקס בארץ כי עכשיו זה לא הזמן, אבל אם מישהו לא יקום וינסה, זה אף פעם לא יהיה הזמן; זה סיכון גדול שצריך לקחת, שבלעדיו שום דבר לא יתחיל. וקצת פרסום, שהוא חלק נכבד מהסיכון הזה: אתה רוצה קומיקס ישראלי, קנה ארינאה וספר לחברים. זה אחד הנסיונות היחידים שנעשו בתחום בזמן האחרון, ואם הוא יצליח אני בטוחה שזו תהיה דחיפה רצינית לכל תחום הקומיקס בארץ.

*GormE*

New member
להגנתם של תומר ואסף

הם ניסו להביא את ביפולר לאוזן השלישית שיש להם שם כאוונגרדים אבל הם לא הסכימו לקחת את הסיכון. אין קשר לאליטסיות- אסף פירסם בעבר בארץ והוא למד ועבד בצרפת תקופה ארוכה בקשר לתומר באמת ממש חבל לי, אבל אי אפשר להשוות את אורח החיים שהיה לו פה מציור לעיתונים מול מה שמציעים לו בניו יורק הבנאדם זכה בפרסים כאלה אדירים, ובצדק ומה שבכלל גרם למעריב להסתכן קצת ולירוק לכיוון שלהם זה התואר מה the face עובדה שכל כך הרבה שנים התעלמו מהם יפה יפה

Logan16

New member
eiffgy מנהל הפורום

עשה טוב שי , שים בהודעות המנהל בגדול שאין חנויות קומקיס בארץ אך נתן להשיג אותו מ שלושה אתרים שכבר נתת להם קישור לא משהו מי ששאל זה פשוט השאלה הכי נפוצה כאן ומקום שני זה איפה אפשר להזמין קומיקס בארץ ושלישי : סקר מקורי איזה דמות אתם הכי אוהבים יחסוך כאן לכולם

effigy

New member
זה בדיוק העיניין.. אף אחד כמעט

ולא מסתכל בהועת המהננל בעיקר עם שואלים שאלות פשוטות

למעלה