שלום לכולם

אבו זקן

New member
שלום לכולם

הנהלת הפורומים של תפוז הרחיקה אותי לצמיתות מפורום תוזנה ודיאטה בגלל שכתבתי שם שהומיאופתיה היא חסרת ערך, ובעיקר הזהרתי אמא אחת שהחליטה לא להישמע לעצת רופא אלא לחכות כמה ימים לעצת ההומיאופת המתארח שהיא מסכנת את בריאות התינוק שלה, בן שנה וחצי (הרופא רשם לו אנטיביוטיקה, אבל הגברת הודיעה ש"אין לה עניין" לתת אותה). ההומיאופת כמובן הסכים איתה שכדאי להמנע מאנטיביוטיקה - כאילו הרופא שרשם את התרופה לא יודע את זה בעצמו. אני מאד מקוה שלתינוק אין דלקת חיידקית בדרכי הנשימה, אבל לא אני ולא ההומיאופת יכולים לדעת את זה.

מן הסתם אחסם גם מהפורום הזה בעקבות ההודעה הנוכחית, אבל לעולם לא אדע זאת כי אינני מתכוון להמשיך להעניק ל"תפוז" את הערך המוסף של ההודעות שלי, קטן ככל שיהיה.

אני מודה לכולכם על העצות והתפריטים שקיבלתי כאן, ומאחל לכם בריאות טובה. אשמח להפגש איתכם בסביבות פחות מגעילות מתפוז.

תומרונתם

New member
מנהל
היייי אל תלך!

אני מקווה שאתה עדיין קורא, כאמור לא יכולתי להיכנס לפורום בשבועות האחרונים ולא ראיתי גם כאן את ההזמנה להשתתף בפורום עם הומאופתים. אני מניחה שגם אותי היו חוסמים. מקווה שתחזור!

mrkorr

New member
אולי שיחסמו את כולנו

ככה אפשר יהיה לוודא שאף דעה חופשית לא "מלכלכת" את דפי המסרים של המפרסמים שמזרימים כסף לאתר.
בנוגע למים המדוללים, אודי כגן היטיב לתאר:
https://www.youtube.com/watch?v=kF2pLtCDcl0

גולת הכותרת מסתתרת במשפט: "הכל מוכח כמובן על ידי המדע, אין טעם לפקפק".
מסתבר שלפי אתר זה - גם אסור לפקפק.
עצוב.

למעלה