שלום לכולם,

yaely2

New member
מנהל
שלום לכולם,

גם היום נקלעתי לסידורים לא צפויים ולא היה לי זמן להיפרד מהאורחים החביבים שלנו. מעתה יוכלו לכתוב בפורום רק גולשים קבועים בתפוז.

אף על פי שאני יודעת שהגולשים הקבועים יודעים את שאני אומר, אני מרעננת.

אנו כותבים רק במגמה חיובית. לכול אחד יש את הצרות שלו, חלק מוכן לחשוף את קשיי היום יום וחלק לא. אין סיבה להערים צרות של אדם בנוסף לאלה שכבר יש לו משלו, מה גם שאי אפשר לעזור פה.

אנו לא מעבירים ביקורת כי ביקורת היא חיפוש פגמים. מבקר המדינה וכו, מחפש מה לא בסדר. אנו מגיבים על דברי האדם ולא חס ושלום על תכונותיו האישיות. התגובה היא על מה שכתב בלבד. בפרט לא מזלזלים בדברי הכותב.

ועוד אנו כותבים בשרשור של אותו יום. כך שומרים על סדר בפורום ומקלים על הקריאה.
הפורום קיים מיולי 2003 והוכיח את הדרישות המינימליות האלה.

yaely2

New member
מנהל
ודאי, ודאי. הנה ראי הדלת פתוחה

נשמח לקבל כול אחד ומקווה שנשמח יחד.

שי1951

Member
נוסטלגיה לבני/בנות שישים פלוס

יום טוב

סדרות נוסטלגיות (משנות השמונים של המאה הקודמת)
שאנשים בגילינו נהנים לראות מחדש
והיום: המסעדה הגדולה - במזל אחים
https://www.youtube.com/watch?v=_lNtuKuW6tY

yaely2

New member
מנהל
שי תודה

הנה נוכחתי שהרעיון להכניס פרק מסדרה אהובה מהעבר, מוצלח מאוד.

הידע שלך באינטרנטי איפשר לי ליהנות מהסדרה שכל כך
אהבתי בעבר. ראיתי את הסדרה בתשלומים תוך כדי התעסקות בדברים אחרים ופשוט עצרתי את הסדרה וכשחזרתי המשכתי אותה שוב, ממש כיף.

מחכה לעוד ממ. שוב תודה

יעלי

אדזה 900

New member
יעלי

יופי של דבר-הדלת הפתוחה,רשמתי ומעבירה הלאה.דרך אגב לא ברור לי מה פירוש שיוכלו לכתוב בפורום כותבים קבועים,האם מדובר ביומיים,בשבועיים,חודשיים וכו'.ומה עם חדשים,מתי הם הופכים לקבועים?אנא הסבר. תודה

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב אדזה.

אדזה יקרה. אני מצטערת
בעריכה להודעה שלי תיקנתי במקום "קבועים" ל"רשומים". כנראה תפוז לא תיקן את התיקון שלי.
זכות הכתיבה בפורום תהיה רק לאלה שהם רשומים והסימן לכך הוא שבכול פעם שהם כתבו וכותבים תפוז שומר להם על שמם.
עד עכשיו יכלו להיכנס אנשים שנקראו "אורחים" והם קיבלו כובע אדום מעל שמם. האורחים יכלו לבחור לעצמם בכול פעם שם אחר. מעכשיו האורחים יוכלו לקרוא, אך לא יוכלו לכתוב.

להתקרא

למעלה