שלום לכולם...

N a V e

New member
שלום לכולם...

אני נוה,חלקכם מכיר אותי מפורום אקטואליה לנוער,חלקכם לא. בכל אופן,למרות שבתקופה האחרונה אני מאוד מאוכזב מהמפלגה,אני עדיין יכול להגדיר את עצמי כתומך שלה.ולצערי,אני אומר זאת כברירת מחדל. בתקווה לעתיד טוב יותר,במפלגה וגם במדינה, נוה. נ.ב: רפי,המון בהצלחה בניהול הפורום!

רפי2002

New member
קודם כל תודה../images/Emo13.gif

אכן, בתקווה לעתיד טוב יותר ויותר מנדטים בעיקר!

EverMan

New member
נווה , זה ברירת מחדל

כי אנחנו לא מנסים להשפיע מבפנים. גם לדעתי צריך לדחוף אותה יותר לכיוון סוציאליסטי. בשניה שפואד יעוף - לדעתי הכל יהיה טוב יותר.

N a V e

New member
עינבר,אני לא כל כך בטוח שזו הנקודה

תראה, אפשר להאשים את פואד בהרבה דברים, אבל לא צריך להיסחף. אני לא חושב שזה נכון להטיל עליו עד כדי כך אחריות. נכון,הוא שגה שישב בממשלת שרון. נכון,הוא עשה כמה טעויות כשר ביטחון. אבל השאלה האם מישהו אחר היה פועל אחרת מציקה לי כאן.אני לא בטוח ששר ביטחון אחר היה פועל בצורה שונה.ולמה זה?מפני שהעבודה,או הפוליטיקה בכלל לא מצליחה להעלות מנהיג ראוי שיהיו בו גם כריזמטיות,גם כנות,וגם אידיאולוגיה.

EverMan

New member
ואני מאמין שעד שאני

לא אהיה בכנסת זה לא ישתנה אבל לא משנה ... זה לא הפוליטיקה אשמה ... זה האנשים ששמים את הפוליטיקאים העלובים האלה בכנסת במקום מנהיגים אמיתיים. במקום שישימו מנהיגים שמים פואדים ושרונים.

TheHock

New member
קודם כל,

לא מצאתי את שירשור המזל טוב על הפורום - אז נתחיל במזל טוב לפורום. ובהצלחה לרפי וענבר בניהול. אז ככה, אני גיא בן 18 מכרמיאל, אני לא הולך להיות פה הרבה - אבל בהצלחה בכל מקרה

למעלה