שלום לכולם!!!

אנהלה

New member
שלום לכולם!!! קוראים לי אנה,ולמדתי פסנתר במשך 6 שנים. עכשיו אחרי הפסקה של שנתיים אני רוצה לחזור ללמוד אבל לא בקונסרבטוריון, איםה שלמדתי אלא עם המורה שלי באופן פרטי... אני לא יודעת תאוריה בכלל ועכשיו כשאני מנגנת לי סתם לעצמי בבית ומנסה לאלתר מנגינות, אני לא מבינה איך זה שאפשר לנגנן אותה מנגינה רק עם תווים שונים. מבינים למה אני מתכוונת? אולי מישהו פה מוכן לתת לי בסיס לתיאוריה או משהו? וחוץ מזה, אני לא יודעת אקורדים, יש אתר בעיברית שאפשר לממוד ממנו? המון תודה מראש!

אנהלה

New member
ועוד משהו... אני חייבת להוסיף שיש לי שמיעה טובה (יש שיגידו גם מצויינת אבל אני לא בטוחה) ובמדריך הזה של התאוריה שיש בטאגליינס א. הוא מספיק, יש בו כל מה שצריך לדעת או שאני אצטרך בסופו של דבר ללמוד ברצינות? 2. מה הם מבקשים לבחור בהתחלה, לא הבנתי...

shykedmi2

New member
כמו שאני אומר לכולם - אני אשמח לעזור לך אם תרצי. הרבה אנשים באים אליי בשביל לימודי תיאוריה ואקורדים. אז אני אשמח לעזור לך, אם רק תרצי.

אנהלה

New member
מה זאת אומרת אלייך? הבייתה, שיעורים פרטיים?!? זה יכול להיות נהדר! אבל הכל תלוי - איפה אתה גר? בן כמה? כמה אתה לוקח לשיעור... אני פשוט צריכה פרטים ואם הכל יראה לי מתאים אני אשמח להעזר בך!

shykedmi2

New member
לא, את לא צריכה להטריח את עצמך שיעורים פרטיים, כן, אבל אין צורך להיפגש בכלל. אני יכול להעביר לך את החומר ממש כאן, במערכת המסרים. אני בן 18, ומן הסתם אני לא אקח כסף על דבר כזה. זה לא יותר מדי חומר, וזה באמת מאוד הגיוני, הכל. אם תהיי מעוניינת, שלחי לי מסר.

עוד מקרה קלאסי של קלאסי / מודרני חבר'ה נתקלנו פה במקרה נוסף של נגנית קלאסית (שדרך אגב בדר"כ נגנים הקאלסים מוכשרים בצורה יוצאת דופן ובעלי טכניקה כמעט בלתי נתפסת) אשר מתעניינת יותר בפסנתר מודרני כלומר תיאוריית הג'אז אשר מכלה בתוכה את האקורדים סולמות בלוז מודוסים וכו' מעבר מקלאסי למודרני יהיה קל יותר מאשר להתחיל ללמוד מודרני מנקודת אפס. תתחילי לימוד סולמות , אינטרוולים ואקורדים. לאחר מספר חודשים כאשר תשלטי בחומר זה, תנסי לעבור לטכניקות של פירוק אקורדים וטכניקות מעבר בין אקורדים. ולבסוף תלמדי את סולמות הפנטטוניק בלוז (סולמות אשר נועדו לאלתור) ומודוסים. בהצלחה לך !!!!!!!

למעלה