שלום לכולם....

1ט ל י

New member
שלום לכולם....

היום הייתי אצל הרופאה. החיסון נגד שפעת גרם לי לשפעת רצינית. שוב אני מקבלת אנטיביוטיקה ועוד כמה סוגים של תרופות. אני מאד משועממת ולא מצליחה למצוא עבודה. מישהו יודע איפה אפשר להתנדב ואיך עושים את זה?

champ

New member
היי טלי!

קודם כל החלמה מהירה!
עכשיו בקשר להתנדבות, מאיפה את בארץ? באיזה תחום את רוצה להתנדב? וכמה זמן יש לך לזה? ביום? בשבוע? וכו´... ואני רוצה להמליץ לך גם על פורום התנדבות בתפוז
אני מאמין שגם שם יוכלו לעזור לך בנושא... צ´מפ.

ל3

New member
הי טלוש´

תרגישי טוב מתוקה ותנוחי הרבה כדי לצבור כוחות. אל תתיאשי- בסוף תמצאי עבודה והיא גם תהיה ראויה ושווה. נסי באמת את פורום תפוז וגם ב hydepark תקלידי התנדבות וזה יתן לך אפשריות. כול הכבוד על היוזמה בהצלחה...

1ט ל י

New member
תודה לכם.

אני מאיזור השרון, ומונה להתנדב בכל מקום שהגבלותיי הרפואיות המעטות ירשו לי.

תנסי בקישור הבא...

מדובר על יוזמה סטודנטיאלית בת 3 שנים שנולדה בפקולטה למשפטים של אוניברסיטת ת"א, בה אני לומד. אחווה הוא סוג של התארגנות שנועדה לעודד התנדבות ולהיות תינור מקשר בין גופים המפעילים מתנדבים לבין סטודנטים. נראה לי שיוכל לעניין אותך גם אם את לא סטודנטית.

1ט ל י

New member
תודה.

הייתי בקישורים שנתתם לי, אבל לא מצאתי משהו מתאים. אני אמשיך לחפש. תודה
.

gaia20

New member
בקשר לחיסון

בזמן השהות הקצרה שהיתי אתמול בלילה בבית חולים, שמעתי בחצי אוזן את אחד הרופאים אומרים "אני בכלל לא נותן לחולים אוטואמוניים חיסוני שפעת".... זאת אחרי שראה באיזה מצב הגעתי לבית החולים..... אולי כדאי שכל אחד ילך לברר עם הרופא שלו בקשר לדעתו לחיסון נגד שפעת וכל אחד יכתוב כאן מה הרופא שלו אמר. מעניין שיש רופאים שאומרים שזו חובה בגלל הסטרואידים (שמחלישים מע´ חיסון) ויש רופאים שאומרים שלא מקובל לעשות זאת....

lupland

New member
יישום הרעיון של גאיה

ערב טוב לכל החבריה. טוב.אז לאחר שגאיה העלתה הצעה מאוד נכונה החלטתי שאולי כדי שננסה זאת המדובר הוא בזריקת השפעת.מי קיבל וכיצד הגיב.וכך נוכל לבנות לנו "אנציקלופדיה" קטנה שאולי בעתיד תתרחב גם לגבי טיפולים שונים נוספים וכיצד הגיבו אליהם החברים.(כמובן שאם נראה בעתיד כי הרעיון יצליח ואפילו רופאים שונים יכנסו כדי לגבות מידע נוכל לחייב אותם ב 18 ש"ח שאנחנו משלמים לביקור.וכשנצבור ערמות של כסף...טוב קודם נגיע לגשר. אני קיבלתי גם חיסון שפעת לפני יומיים.אני מקבל כל שנה במשך ה-4 שנים האחרונות.אני לא סובל מבעיות כלשהם לאחר החיסון.כמו כן את החיסון אני עושה בהוראת רופא המשפחה שלי ולא הראומטולוג. נב: לא נשארתי חצי שעה כי אימא טלפנה ואמרה שהביאה סופגניות טריות

gaia20

New member
אצלי גם הראומטלוגית

וגם רופא המשפחה המליצו ואף אמרו שזה חובה על מנת להגן עלי שאעשה חיסון שפעת ואחת ל 5 שנים חיסון לדלקת ריאות. אומנם כמו שציינת רופא בבית חולים "אסף הרופא" חושב אחרת כשציין שהוא אינו ממליץ זאת. אני מחכה לתשובות נוספות, כשיבנה שירשור מספיק, הוא יצורף לקישורי הפורום.

קרני22

New member
עכשיו תורי...

אני עושה חיסון נגד שפעת כל שנה ב- 3 שנים האחרונות. הראומטולוגית,הנפרולוג ורופא המשפחה ממליצים לי כל שנה לעשות אמ...את החיסון עשיתי די מזמן כשרק התחילו לחסן (לא מחכה לרגע האחרון שייגמר או שאני כבר אדבק
) והשנה חוץ מטיפלה נזלת
והיד שכאבה במשך כמה ימים לא היה משהו אחר רציני יותר...

1ט ל י

New member
כבר רשמתי...

שהחיסון גרם לי לצינון קשה גם השנה וגם בשנה שעברה (שנה שעברה הצבא חייב אותי לעשות חיסון כי הייתי חובשת). אותי אמא שלי שלחה לעשות את החיסון, ורופאת המשפחה שלי נתנה לי מרשם והודיעה לי שחיוני שאני אעשה כל שנה, והמחיר (כלומר הצינון) שווה את זה. בנוסף לצינון, הייתה לי נפיחות קלה באיזור הזריקה, אבל יותר קלה מבשנה שעברה. בקשר לחיסון נגד דלקת ריאות הראומוטולוג שלי בודק אם כדאי לי לעשות או לא. אני לא יודעת למה הוא בודק. הוא אמר, אבל לא הבנתי.

1ט ל י

New member
וגם...

שאלתי את הראומוטולוג לפני שעשיתי את החיסון, והוא אמר לי שאין בזה שום דבר רע.

ritosh

New member
והראומטולוג של טלי הוא גם שלנו

והוא אמר גם כן להתחסן. גם רופא המשפחה ממליץ!

לין20

New member
חיסווןןןןןןןן???????????

שלום לכולם לעומתכם לא הומלץ לי לעשות חיסון שפעת,ואפילו ברגע זה אני משופעת. הייתי השבוע אצל הרופא שאמר שחזרה לי הדלקת לברך ,ויש לי דלקת בשורש כף יד ימין נממממממאססססססססס מזה!!!!!!!!!!!!!!!!! אחותי צריכה לעשות חיסון שמגיע בטיפות לפוליו,שאלתי את הרופא אם זה מסוכן לי ,הוא שלל זאת למרות שאני משופעת ועל קורטיזון הוא בכלל מתחיל לעצבן אותי ,הוא אמר לי כשהייתי באישפוז שיש לי לופוס אבל כשביקשתי ממנו לתת לי חוות דעת למשרד הביטחון הוא פתאום אומר אני חושד שזהההההה לופוס. מממה זאת אומרת חושדדדדד טוב אני מקווה שכולם מרגישים טוב יפית

gaia20

New member
הי לין

צר לי שאת מרגישה רע, מקווה שזה יחלוף מהר. אני חייבת לציין שאחותי הקטנה קיבלה הזמנה לעשות בבית הספר חיסון נגד פוליו ואמרו לה שם שזה יכול לסכן אותי בגלל המע´ החיסונית הצולעת שלי בגלל הקורטיזון. בקיצור, הדרך היחידה שהחיסון כן יתבצע זה אם נתקלח במקלחות נפדרות ונאכל בכלים נפרדים כך שהחיידקים המוחלשים של החיסון לא יעברו אלי... זה ההסבר שקבלנו.

למעלה