שלום לכולם

שלום לכולם

רק היום גיליתי את הפורום הזה........ קראתי קצת ונהייתי מאוד עצובה. אני בת 25 ואבי ניפטר מסרטן כשהייתי בת שנתיים והוא בן 39. אני לא זוכרת אותו כלל, הוא היה חולה בבית-חולים כמעט שנה וחצי, הוא לא הסכים לאימי להביא אותי לבית חולים. אני מכירה אותו רק מסיפורים ( אני כותבת ודמעות בעניי) אנחנו 5 אחים. אני הכי קטנה במשפחה. כואב לי נורא שלא הכרתי אותו והוא אותי. אני לא שואלת עליו את אימי, לא רוצה להכאיב לה. אני מקשיבה למה שהיא מספרת מרצונה. ערב לפני חתונתי בכיתי כמו תינוקת בחדרי על שאבי לא יראני בחתונתי. ביום שילדתי , כשבעלי הלך הביתה, גם כן בכיתי שאבי לא זכה לראות את בני היקר לי מכל. חבל על פרח שניקטף.... ולא ישוב עוד. כשהייתי קטנה - תמיד חיכיתי בשער בחצר ומחכה לאבי, חשבתי שיום אחד יפתיע ויחזור. אבל זה לא קרה..... ואף אחד לא רצה לאכזב אותי ולהכריח אותי להיכנס הביתה.....

rubber duck

New member
../images/Emo23.gif וחיבוק ../images/Emo24.gif

הרגש לאדם שהוא חלק חשוב מחיינו לא עוזב לעולם אביל אהבה אותך מעימקי ליבו ורצה להגן על ילדתו הקטנה אני בטוח שאת מרגישה את זה ויודעת שרצה רק את טובתך חלפו להן שנים רבות את כבר אמא לבן והרגש עדיין נמצא בתוכך זכית להרגיש זכית ברגש זכית באהבה שאת מוציאה החוצה שרון

שלום אמא של עדיאל

שם יפה בחרת לבנך. אביך כל זמן אתך, בסיפורים, בהמון רגעים חשובים הוא תמיד שם, כשחיכית בשער בית הספר הוא תמיד שם בליבך....

למעלה