שלום לכולם!

Timna

New member
שלום לכולם!

אני חדשה פה, קוראים לי תמנע! אני בכיתה ו´ והשנה אני בת 12! אני רוצה להכיר את כולם! וזה נראה לי כמו אחלה של פורום! ואני חושבת (כמו כולם) שהתאומות יפות ומוצלחות! אז, אם יש לכם שאלה עלי, ייאלה, תשאלו!

ברוכה הבאה... ../images/Emo142.gif

אני מקווה שתהני פה.... אני אור
בת 11 וחצי.. גם כיתה ו...

motib4

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

מקווה שתהני.

netta12

New member
../images/Emo70.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני מקווה שתאהבי את הפורום

gsh10

New member
תמנע כנסי לפה../images/Emo70.gif

קודם כל ברוכה הבאה
דבר שני קוראים לי עדי אני באותו הגיל שלך יש לך איסי או מסנג´ר?

Bla©k ¢At

New member
היי תמנע ../images/Emo15.gif

קוראים לי אולנע, אני בת 11 מהדרום. הנאה מאובטחת

Alexis14

New member
תמנע!../images/Emo113.gif

היי! אני נגה, אבל את יכולה לקרוא לי גם אלקסיס
קראתי את ההודעה שכתבת בשרשור אחר, ואני לא כל כך מסכימה איתך. תראי- בד"כ חדשים מצטרפים לפורום רק אחרי שהן קוראים במשך כמה זמן את ההודעות של כולם, ומגיבים קצת, או שהם מצטרפים ´רשמית´ (פותחים הודעת היכרות) ואז כותבים לא כל כך הרבה, עד שהם כבר מרגישים בנוח, ומכירים את כולם. את לא יכולה לצפות שתכנסי לפורום יום אחד, תפתחי הודעה אחת- וישר כולם יפנו אלייך כל הזמן, ושתדעי למי מתכוונים כשאומרים נועה, או קארין. אני בטוחה שדי מהר תתאקלמי כאן, כי גם אם זה נראה ככה לפעמים- הילדים כאן לא רעים, הם רק לפעמים קצת סגורים, כי אנחנו חבורה די מגובשת, הפורום פעיל כבר חצי שנה, והיה לנו מפגש ראשון. אבל אנחנו יודעים לקבל ילדים חדשים יפה מאד- תשאלי כמעט כל אחד, חוץ מאולי שלי, שהיו לה קצת בעיות עם כמה אנשים אבל כל השאר בסדר גמור איתה. בקיצור- אני מקווה שתשתלבי בפורום יפה, בעיקר כי את נשמעת כמו בנאדם ממש סבבה, וכי סתם חבל שבגלל שאין לך יותר מדי סבלנות (לפעמים לוקח להגיב על הודעה יותר מחמש דקות. לפעמים אפילו כמה ימים) תפספסי הזדמנות להיות חלק מהפורום הזה
.

C H E N c h e n

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היי
אני בת 10 בכתה ה´ מקווה שתהני

N1R

New member
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני ניר בן 13

--../images/Emo98.gifתמנע../images/Emo98.gif--ואלל...../images/Emo85.gif

קםםםםם
לפורום הניפלא הזה! זה אחלת פורום אני נועה בת 16 מתל אביב ואני מקווה שתהני מהיכן את

Timna

New member
תודה לכולם!

ממש תודה! כולכם ממש נחמדים ואני באמת מקווה שאני אתקלם פה. ובקשר לכל השאלות: אני מגדרה (מי שלא יודע, מקום נחמד במרכז) ויש לי אי סי, הוא רשום בחתימה 166483268 וסליחה שלקח לי הרבה זמן נסעתי לגליל לחברים (3 שעות נסיעה) אני עייפה! אז, תודה לכולם!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifוולקאם!!../images/Emo24.gif

היי תמנע מה קורה
ברוכה הבאה לפורומינו
אני קארין, בת 13 (כיתה ח´) מת"א
מקווה שתהני
(סורי שלא בירכתי אותך קודם
)

למעלה