שלום לכולם

eitan b y

New member
שלום לכולם

אז אמרתי לכם שאבנה גם את הגרסה העברית של האתר וסימתי אותה... עכשיו נשאר לי לנסות לפתור את הבעיות שמנעו מהאתר להיות יותר יפה ונעים. יש המון שגיאות בזמן הריצה- פשוט תלחצו על לא. אם תרצו לשלוח תמונות מענינות אולי אפתח דף בשביל זה ואנסה לפרסמם. למרות שעוד שבועיים אני עוזב לסקנדינביה הקרה אבל אנסה לארגן אינטרנט בערית גם שם. אשמח לקבל תגובות ושיהיה לכם שבת שלום- איתן.

rondadon

New member
איתן...

האתר שלך מאד מעניין...אבל בלי להעליב....העיצוב גרוע.... אם אתה מעוניין, צור איתי קשר ואני מוכן לעצב לך את האתר.. [email protected]

eitan b y

New member
תודה על ההצעה-

וכמו שאמרתי כבר- זו הגרסה הרביעית של האתר והכי פשוטה- הגירסאות המושקעות לא עבדו בגיאו סיטיס ועם כל הכבוד אני לא מעוניין להשקיע כסף בשביל שהאתר המושקע יפעל- נכון, העיצוב הוא הכי פשוט ובסיסי שיש אבל זה מה שעבד עם העברית בגיאו... ותאמין לי שזה מתסכל כי במחשב שלי האתר היה שונה לגמרי והרבה יותר טוב, אבל בגיאו זה פשוט עשה המון בעיות ואפילו בת דודתי שהיא בנתה אתר עיסקי של חברה גדולה ומתחזקת אותו ולמדה את העסק לא הצליחה לפתור את הבעיות... אז העדפתי שיהיה אתר שיעבוד מאשר כלום, מה גם שזמני קצר ביותר... אז תודה על ההצעה בכל מקרה ואולי כשיהיה זמן ננסה לתקן את הבעיות של האתר הרציני...

rondadon

New member
לא הבנת אותי....

אני לא מעוניין בכסף...... אני פשוט יושב משועמם בבית אחרי הצהים ומבחינתי זה יעסיק אותי.... אם אתה מעוניין...אני פה...וזה לא בעיה למצוא שרת אחר ולשים כתובת טובה יותר לדוגמא: www.spear-fishing.up.co.il

למעלה