שלום לכולם!!

Dia Leoghann

New member
שלום לכולם!!

לצערי אני לא יהיה כאן בשבוע הקרוב, כיוון שמחר בשש בבקר אני יוצא לקורס עד יום חמישי. כשאני יחזור זה מה שאני מתכנן לנו: 1. מאמר המשך בנושא החגים הפגאניים - שאולי ישבור כמה תפיסות מרכזיות שאנחנו מאמינים בהם היום, כמו למשל זו שאת בלטיין חוגגים בכל שנה... 2. מאמר המשך על אומנות דתית, והפעם על אפונה, האלה-סוסה.

Justin Angel

New member
נתגעגע אלייך :)

יש סיכוי שתוכל להימנע מהמאמר על איפונה? היא טיפה אייקון דתי קדוש בשבילי, והמאמר שלך יחשב כחילול הקודש ובהתאם לכך אני אצטרך לשרוף אותך על מוקד. אני לא באמת מתכוון לשרוף אותך על המוקד... אולי קצת בקצוות... לא לא, גם זה לא. זה בהחלט יהיה נחמד ממך אם תוכל לבחור נושא אחר :) (לא טאראניס, איפונה (גם בוולשית: רייהון) ומאפונים ואני אהיה שמח)

Dia Leoghann

New member
אין סיכוי!!

איפונה היא גם אייקון דתי בשבילי ולכן אין שום סיבה שלא אכתוב עלי מאמר!! גם יומו שך טאראניס עוד יגיע. אם תסביר לי מדוע מאמר על אפונה יהיה בעיניך חילול קודש, אני יבדוק מה חוש הסקרנות שלי יכול לעשות למענך.

Justin Angel

New member
או קיי...

למאמרים שלך על העבר הקלטי יש נטייה עצבנית להיות יבשים. מעניינים? כן, חביבים? כן, מיידעים? כן, מרדימים? מאוד. ואני פשוט מעדיף שהדבר לא יתבצע באלה איפונה. אין למעשה שום נימוק הגיוני, אבל אני ואתה באים משני נקודות יחסית שונות ומקבילות בדרואידיות. אתה היית כותב מאמר כזה ברוח של ממצאים ארכיאולוגיים, ואני הייתי כותב את זה מרמה של מה שלמדתי מהשילוש האלוהי (היקום, הטבע והאלים). למרות ששנינו בסופו של דבר נגיע לאותה נקודה, הדרכים יחסית שונות, ואישית אני חושב שמאמר ארכיאולוגי על איפונה לא יעשה לה צדק.

Dia Leoghann

New member
אני אכתוב את המאמר,

ואתה תגיד לי אם עשיתי עמה צדק או לא, ומדוע...

Justin Angel

New member
עכשיו שמתי לב...

ואני מאוכזב ממך... שני סימני קריאה? שני סימני קריאה?!

למעלה