מה מצב? כיף כיף לראות אותכם החברים החדשים באתר הזה ממש כיף לי לראות את זה שיהיה רק טוב מכל הלב בנתיים אני לא עובד הפסקה-כי אין אירועים וזהו המשך יום נעים רועי
על אותו לילה ששוטר עצר אותי??? בטוח שלא תשמע סיפור.. שהייתי בצבא כמה ימים אחרונים חזרתי לילה אחד מכיוון שוהם.. אני נוסע לי לתומי ופתאום באמצע הכביש שוטר עומד עם פנס של אש לילה של הצופים שככה יהיה לי טוב ומסמן לי לעצור בצד... מה שכמובן אני מידית עושה הוא ניגש לי לחלון מאותת לי לפתוח אני פותח ערב טוב אדוני השוטר.. והוא סטייל דב´לה גליקמן פורש את הידיים קדימה סמין קיפצוץ כזה ... ואומר שאתה מסתכל קדימה אתה רואה טוב???? אני מביט בו בתדהמה.. ומהנהן בראש לחיוב והוא שוב עם אותה שאלה.. ואני מסתכל קדימה מסתכל עליו ועונה לו רואה מצויין.. והוא שוב פעם שואל את אותה שאלה.. ואני כבר חושב לעצמי וואלה דן שילון עושה עליי מערכון עבודה בעיניים מסתכל לאחור לחפש מצלמה כי זה כבר נעשה ביזארי שלא לדבר מצחיק.. והוא אומר לי שוב אותה שאלה עם הידיים... ואני פונה אליו ואומר לו תראה לא יודע מה אתה רוצה ממני בחייאת זום זום לא יודע... ואז פתאום הוא צורח לי ישר לתוך האוזן... איןןןןןןןןןןןןןןןן לך אורותתתתתתתתתתתתתתתתת !!!!!!!!!!! אני בשוק טוטאלי טוטאל לוסט עונה לו.. לא יודע לראות טוב רואה אבל מה שבטוח עכשיו שאני חירש לגמרי.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חנק לי את הפומית של האוזן..