שלום לכולם..

שלום לכולם..

ניגשתי למועד אוקטובר השנה וקיבלתי 710. אני לא יודעת איך הציונים פה בפורום ואיפה אני עומדת ב"סקלה" שלכם, אבל אישית הייתי יותר ממרוצה מהציון שלי. לקראת המבחן ההוא אני עשיתי קורס של קידום (אני תלמידת י"ב), והשקעתי בוא נגיד, יחסית הרבה, לא יותר מידי.. בכל מקרה, מאז ומתמיד אני רציתי ללכת ללמוד רפואה (עתודה) אבל אף פעם לא חשבתי שהציונים שלי יאפשרו לי את זה. אחרי שקיבלתי את הפסיכו פתאום הבנתי שאולי עוד יש סיכוי.. הבעיה היא שעם 710 אני צריכה ממוצע בגרויות מאוד גבוהה (111 לערך) כדי להתקבל, ואני לא חושבת שאני אוכל לגרד יותר מ109 ככה, מה שיצריך ממני פסיכו של 720-730 בערך. חשבתי שאולי אם אני אעשה את הפסיכו שוב באפריל ואקבל יותר אז זה יוכל לעזור לי.. אז מה שאני שואלת בעצם זה האם אתם יודעים אם אנשים שניגשים שוב לרוב מורידים או מעלים את הציון? ובכמה? ובכלל מה הסיכויים שלי לעלות את הציון ב 10-20 נקודות? אני לא רוצה לקחת שוב קורס, אני רוצה ללמוד בעצמי, וגם יש לי את כל הספרים מהקורס שעשיתי אבל הבעיה היא שהם רובם מלאים לכן אני אצטרך להשיג ספרים חדשים.. לא? אם מישהו יוכל לתת לי עצה טובה אני מאוד אודה לו..

שלווום!!! ../images/Emo24.gif

כל הכבוד על הציון המעולה! הלוואי ואני הייתי מקבל ציון כזה במבחן הראשון! וד"א - ככל שידוע לי הסקאלה שלנו נעה בין 400 ל800 :) הרבה אנשים משפרים בהרבה בין מבחן למבחן והשיפור ה"ממוצע" הוא בערך 40-70 נקודות בערך (ממה שאני מכיר) אבל זה מאוד תלוי!! הרבה אנשים לומדים לבד לקראת המבחן השני, ואני אישית ממליץ לך להשיג ספר של מכון שלא פתרת מחברים או דרך הלוחות של הפורום אנחנו נשמח לתת לך עצות בכל מה שתרצי - רק תשאלי!! :) שיהיה לך בהצלחה!!!!!!! ילד חורף

natalyp

New member
הערה קטנה!

שימי
! אם את עושה מספר בחינות פסיכומטריות, הציון הנחשב הוא הגבוה ביניהם, כך שאין לך מה להפסיד אם את עושה עוד בחינה, אפילו אם תקבלי פחות! אבל!! קחי בחשבון שאפריל זה כבר התקופה הלחוצה של סופשנה, מתכונות, בגרויות, מסיבת סיום וכו´! אז את צריכה לחשוב אם עדיף לך לנסות לשפר או ללמוד טוב לבגרויות, זה כבר עניין אישי! בהצלחה בכל אופן!

למעלה