שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני ממש חדשה פה (בד"כ אני בפורום צילום) אז קודם כל- זה אחלה שנפתח פורום בתפוז, חיכיתי שזה יקרה... -מזל טוב!- דבר שני-בהצלחה לך,דני, קשה לנהל פורום ולדעת לצנזר את הדרוש צנזור... ודבר שלישי- מה קורה עם המתורגמנים/ות?! אנחנו נצטרף אליכם? (תרשו לנו=לשומעים/ות???) יום טוב! עדי

Dannyk

New member
שלום עדי!

תודה רבה על הברכה אגב למה הכוונה מתרוגמנים? אגב לאן להצטרף? לפורום הזה? אם כן בשמחה רבה כמה שיותר הרבה יותר טוב ויותר כאב ראש לי....

לא נראה לי

שאנחנו מבינים אחד את השני... אני כבר 3 שנים מכירה ובקשר עם העולם שאינו שומע. אני דוברת שפת סימנים, ולומדת כרגע תרגום, כדי להיות בעתיד מתורגמנית. עכשיו הבנת?

Dannyk

New member
אהה הבנתי פיקס

כמובן שתצטרפו אלנו נשמח מאוד אפילו לעזור לכם ללמוד לתרגם שפת סימנים עברית והכל כולל שפת סימנים חייזרית :)

Dannyk

New member
עדי תהיתי האם את מוכנה לעזור לאנשים

חירשים בחינם? כולל תירגום? אני בטוח שחלק מהכותבים וחלק מהקוראים שבפורום הזה ישמחו להעיזר בך או בחברותיך לקורס סימנים?

Dannyk

New member
אני בכלל לא צריך תרגום אבל יש

אנשים שצריכים תרגום ועדי וחברותיה אשר לומדות את הקורס יכולו לתרגל על האנשים הכבדי שמיעה\חרשים בקיצור הדדיות כל אחד ירוויח מהשני

האם ידעת

שיש לה נושאים רציניים יותר, כמו החפרפרת בתפוז. מתוך התחשבות בך לא פירסמתי כאן את הקישור, ואני הולך ומפרסם אותו בפורום המשוב.

Dannyk

New member
אוקספורד....

לא יפה לרדת על אנשים אני מבקש ממך להפסיק לרדת ולהציק קבלתי תלונות .

ואין צורך במסרים

מי שאינו מסוגל לענות בפורום, אינו צריך להתחבא בתיבת המסרים. כתבת שבפורום יש חופש ביטוי. מציאות ואינטרנט הם שני דברים שונים. אי אפשר להפוך אינטרנט למציאות. המודרניסטים (קונפורמיסטים) אינם מסתדרים עם הפוסט מודרניזם וזו בעיה שלהם.

לעדי ברוכה הבאה לפורום

אני שמח שאת אוהבת להיות מתורגמנית של פורום את יודעת שקל יותר להתקשר עם אדם שיודע לדבר עם שפת סימנים

למעלה