שלום לכולם

שלום לכולם

מה קורה? נחמד שיש פורום לעירנו הקטנה. בכל אופן רציתי להציע למי שרוצה שיעורים פרטיים במתמטיקה שאני וחבר שלי עושים. אנחנו שנינו לפני גיוס ולמדנו בשייבר 5 יח´. השיעורים הם לכל רמה לבתי ספר תיכוניים חטיבות ויסודיים. אפשר ליצור איתי קשר באי מייל או במסרים. להתראות

faith2

New member
ניתן לעלות את המודעה ללחות הפורום

חבל שהיא תעלם בארכיון

מצרף המלצה ../images/Emo45.gif

החתול הזה הוא משהו תותח! יודע את החומר כמו כלום ומלמד מצוין! (מומלץ בעיקר לאלו שלומדים עם ריטה בשייבר
)

תודה../images/Emo9.gif

ולמנהלת... הייתי שמח אם ההודעה תיהיה בפורום קצת זמן כדי שיראו אותה. אני בספק אם מישהו מסתכל בלוחות.

faith2

New member
הייי!!! תגיד שזה אתה!!!

היית מקבל יחס מועדף! אתה ידיד של דנדו´ש לא??? (כן כן דנהה החמודה !)

וואלה נמאס לי ללמוד ../images/Emo13.gif

החלטתי (אם עוד לא שמעת) שאני עושה י"ג והולך לצבא (מתפוצץ לי הראש מלימודים). איפה אני? מה איתך? תעשה חיפוש קטן בפלאפון שלך...איזה יופי! אני נמצא שם...אתה מוזמן להתקשר.

אה דנה הזאת

אני מכיר אותה היא באמת ידידה של ליאור... גם את נראית לי מוכרת לא הייתה לך חברה שקראו לה הגר פעם??

faith2

New member
אחח הגר הגר....

היינו החברות הכי טובות פעם............כמה שאני מתגעגעת אליה
אתה היית חבר של עומרי! אחח איזה זכרון יש לי

jhgkh

New member
כן הייתי אצלו יום שבת

ידעתי שאת מוכרת לי איך זה שלא ידעתי שהיית בבית ספר שלי... עמרי ואני עדיין חברים טובים הוא התגייס יום שלישי

faith2

New member
אתה מכיר אותי בטוח!

בטח אתה לא מקשר שם לפנים
איזה מוזר עומרי מתגיייס!!...יויאו...ומה עם יותם?....ועם הגר?....אוווף....אתה רואה מה מרחק עושה לחברות

כולם בסדר...

עמרי התגייס להיות מדריך חובשים ועושה ברגעים אלה ממש טירונות בביסל"ש הגר לומדת בבוייר ומדריכה בצופים ויותם לומד במכינה באוניברסיטה העברית. למה איבדתן קשר ? זה לא המרחק אני ועמרי עדיין קשורים מאד

faith2

New member
לא יודעת../images/Emo10.gif

לפני חודש היא באה לביקור התראנו חצי שעה ככה, כי היא הייתה צריכה לתפום אוטובוס לירושלים....ושובבב נותק הקשר... איזה מרגש היה לראות אותה אחריי 4 שנים...!!! אגב יש לה אינטרנט?

faith2

New member
רציני??

יואיו....דחוף שלח לי מסר עם מספר האי סי קיו (אם יש לה)

למעלה