שלום לכולם

gewitter

New member
../images/Emo187.gif

שים לב שהראש והצוואר רחבים מדי יחסית לגוף, והצביעה לא מהוקצעת. אמממ, שרירי הבטן לא מתרחבים ככה לקראת הצלעות. אם כבר להיפך. חוץ מזה הציור גדול מדי למסך מחשב נורמלי.

Humus_Chipsalat

New member
מהמם!

פשוט מהמם... את הראשון פחות אהבתי... קווי המתאר קצת רועדים, והוא באופן כללי, לא כל כך נכון פרופורציונלית... (האמת, שאני חייב להוריד את הכובע בפניך, על הציור של היד סטייל ספיידי, שמונחת על הרצפה... עשית את זה בצורה מעולה במיוחד) מממממ כבר אמרתי שהראשון מהמם?!

Scum Bunny

New member
אני חייב...

להצטרף ל-gewitter : הציורים משובחים, באמת. אנטומיה מדהימה, פוזה מגניבה- אבל העיבוד הממוחשב והצביעה פשוט שוחטים את הציור. אני לא יודע באיזה פילטר השתמשת כדי לעשות אינקינג (יש לי תיאוריה, אבל זה לא ממש משנה)- אבל אל תשתמש בו שוב. אף פעם. תעשה אינקינג ביד אם אתה חייב, או תצבע ישר על הסריקה המקורית. וגם טכניקת הצביעה שלך צריכה עוד עבודה. אני לא אומר את זה בזלזול, אלא בכנות- זו לא צביעה טובה. אם אתה צריך טיפים בטכניקות צביעה רק תשאל: יש פה הרבה שיכולים לעזור. הערה אחרונה: התלבושת של הברנש בציור השני- עליזה ביותר. ולא במובן של שמחה. אני מתכוון- חולצת בטן בלי שרוולים? כפפות באורך זרוע? מכנסי טייטס שמתחברים לנעליים? ...בטח כל האלפים האחרים מפוצצים אותו במכות :)

gewitter

New member
../images/Emo188.gif

האלק טופס טרמפים לאחר שגנב את הטבעת האחת? קצת אולד-סקול מדי לטעמי, אבל נחמד נון-דה-לס.

למעלה