שלום לכולם

Crossface

New member
שלום לכולם

ותרשו לי להגיד וואו כן, אני בתור ילד הייתי משוגע על אלומות המשחקים איזה יופי אבל יש משחק של נינטנדו 64 שאני מחפש הרבה זמן, אולי תוכלו לעזור לי WCW/nWo - World Tour

Crossface

New member
ועוד שאלה

אני מחפש אימלטור טוב לשחק PS1 בוינדוס XP עם דיסקים של המשחקים יש לי את Connectix VGS והוא לא עובד טוב וגם לא BLEEM ואני רק רוצה לדעת שאני לא טועה אין אימולטור לPS2 נכון? תודה

AxBattler

New member
אתה לא טועה, אין אמולטור לPS2

ולפי דעתי גם לא יהיה לפחות בטווח של השנה הקרובה... אתה מוזמן לפנות לכאן כדי לנסות אמולטורים נוספים ל PS כמו EPSXE שהוא בקלות המומלץ ביותר. בנוגע למשחקי נינטנדו 64. תנסה בפורטל הרומים. אבל אני לא מבטיח כלום
...

MegaTom X

New member
למה יש לי אמולטור כזה

הוא מפעיל משחקי פלישטיישן 2 וגם בקבצים במחשב קוראים לתוכנה pcsx2.038 טוב אכשיו אתם מאמינים לי

AxBattler

New member
תיאורטית, יש עוד אמולטור

האמולטור הזה כמו גם NSX2 משחקים רק דמואים. בינתיים אין אף אמולטור לPS2 שמסוגל להריץ על המחשב משחקים מסחריים.

hobi

New member
ePSXe

מריץ המון משחקים מקוריים של ps1 אני נהנה מג´יימס בונד (2 משחקים) ועוד כמה שטויות שהבאתי מחברים, כולל tekken3 במהירות מקורית וסאונד מלא. בהצלחה צביקה

MegaTom X

New member
אבל אין בזה כרטיס זיכרון

והוא לא יכול להפעיל קודים של גיים שארק אז הוא סתם דפוק

MegaTom X

New member
הוא לא משהו!

והוא לא יכול להפעיל קודים של גיים שארק אז הוא סתם דפוק אבל רואים מציון בקיצור הכי טוב אבל בגלל הדברים שכבר אמרתי אז כדי לחשוב טוב לפני שאתה בוחר באמולטור לשחק

shakedunay

New member
אין על epsxe.....

הכי אהבתי את איכות תמונה שם ואת אפשרויות הפילטרים השונים כמו scanlines ועוד

ET2k

New member
נכון!

אני מריץ עליו Mega Man X5,6,Spyro 3,הבעיה היחידה היא עם משחקים שדורשים Dual Shock.השימוש בכרטיסי זיכרון ממש נוח,ובקשר לציטים,יש לו מערכת פנימית,ואני חושב שיש איפשהוא ארכיון שמתעדכן. נ.ב הוא לא מריץ PS2!

למעלה