שלום לכולם

Shir Life

New member
שלום לכולם

יש לי בקשה... מישהו יכול לשים לי בבקשה סיכום של הקריירה של שאקירה? זה לתכנית שאני עושה ברדיו, ואני רוצה לעשות אותה "אמן השבוע"...
אם מישהו יכול בבקשה בבקשה לשים לי כאן, אני מאוד מאוד אעריך את זה.
ונשיקות, שיר.

לאה 13

New member
יפההההההההההה

אבל לא נראה לי שאפשר לסכם העיקרון את הקריירה מכיוון שעדיין לא נפסקה ואין לי מושג איך לסכם אולי תגשי לאתר הרשמי ותראי תביוגרפיה שלה

../images/Emo12.gif ממממממ

אין לי סיכום אבל אני יכולה להביא לך את הביוגרפיה בעברית מהאתר הרשמי שלה באנגלית חחח אם את רוצה

perrinat

New member
יש לך כאן כמה פרטים../images/Emo103.gif

פה
כמו כן את יכולה להכנס למאמרים. תוכלי למצוא שם חומר. שיהיה לך בהצלחה בתוכנית. תספרי לנו אח"כ איך היה

../images/Emo9.gif הביוגרפיה

שאקירה המדהימה, זכתה בהרבה פרסים שונים ובהרבה קטוגוריות. היא ילדה פלא שכתבה את השיר הראשון שלה בגיל שמונה. שאקירה שואפת למושלמות ומבלה הרבה שעות באולפן ההקלטות, היא צריכה להיות קרובה לטבע אבל יש לה תשוקה לגיטרות חשמליות. לשאקירה יש מראה צעיר(שאקירה בת 24) אבל נפש מבוגרת יותר מהגילה שלה. כמו שכתב זוכה פרס נובל, גבריאל גארסיה מארקס : "המוזיקה של שאקירה נראת כמו בול אישי שאין דומה לו, ואף אחד לא יכול לשיר או לרקוד כמוה, בכול גיל, בחושניות תמימה, משהו שניראה כמו ההמצאה שלה" . העלייה המהירה של שאקירה לצמרת היא אגדה בכל אמריקה. בגיל 13 היא חתמה את החוזה הראשון שלה עם חברת SONY MUSIC COLOMBIA והוציאה את האלבום הראשון שלה MAGIA (קסם בספרדית). לאחר מכן החליטה שאקירה להקדיש את חייה למוזיקה והקליטה את DENGERE ואת BAREFEET זה אחר זה . היא יצאה למופעים באמריקה הדרומית,ספרד וברזיל. האלבום הבא שלה DONDE ESTAS LOS LADRONES הופק על ידי שאקירה ואמיליו אלטפאן. האלבום הזה שם אותה בראש הרוק-פופ הלטיני, ומשם המשיכה לארגנטינה,אמריקה,צ´ילה,קולומביה,אמריקה המרכזית,ספרד,מקסיקו ואז גם גרמניה. " אני גדלתי וחונכתי בקולומביה אומרת שאקירה , אבל שמעתי מוזיקה של THE CURE , THE POLICE , THE BIETELS וNIRVANA., אומרת שאקירה, אני הייתי כל כך מאוהבת ברוק, אבל בגלל שבאותו זמן אבי היה 100% לבנוני, אני מסורה למוזיקה ערבית. כמו שהוא היה גם אני כך,היתוך של כל התשוקה הז והמוזיקה שלי היא תשוקה של האלמנטים שאני יכולה לגרום להם להיות ביחד באותו מקום, באותו שיר" . זה השיר שעשה לה אלבום חדש LANDRY SERVICE, האלבום הראשון עם לחן אמריקאי, סוג של פריצת דרך שיעמיד את עולם הפופ על הראש. החל מ- (OBJECTION (TANGO עד לטעם הים תיכוני עם EYES LIKE YOURS ועד לUNDERNEATH YOUR CLOTHS וההמשך עד ללחן העשיר של THE ONE ועד ל- WHENEVER WHEREVER . שאקירה נמצאת בדרגה של המלחינה הכי טובה בכל שפה. "אני חושבת שאני חוגגת יותר מידי" אמרה שאקירה,"הייתה לי ראייה צרה באהבה. עכשיו אני מרגישה נהדר. אני מרגישה שניקיתי את עצמי מהראיה שלי על הדברים בעבר, ובגלל זה אני קוראת לאלבום LAUNDRY SERVICE . הדבר הכי מדהים ב LANDRY SERVICE זה היכולת של שאקירה לתרגם את הרגשות שלה מלטינית לשפה חדשה. הרעיון לעשות מוזיקה בשפה האנגלית עלה לראשונה במהלך השוטפות של שאקירה עם אמיליו וגלוריה אסטפאן. גלוריה התחילה בתהליך על ידי תרגום OJOS ASI, שיר שהופיע באלבום האחרון של שאקירה WHERE ARE THE THIVES . "רציתי שהיא תהיה מעורבת בזה איכשהו בגלל שהיא אחת מהאנשים שבאמת האמינה שאני יכולה להוציא תקליט באנגלית " אומרת שאקירה. "השיר הראשון שכתבתי לתקליט היה OBJECTION, נזכרה שאקירה "ביקשתי מאלוהים והתפללתי שיביא לי שיר טוב היום, ואני זוכרת שכתבתי את השיר שעתיים אחרי זה, כתבתי את המוזיקה והמילים באותו הזמן, וכשסיימתי זה נראה לי קסום." כששאקירה סיימה את OBJECTION היא ידעה שהיא יכולה לכתוב עוד עשר כאלה. ואז היא כתבה שירים הרבה יותר חושניים מקודם. "הייתי צריכה למצוא דרך לבטא את רגשותיי ורעיונותיי, ולספר את סיפורי היום-יום שלי באנגלית. קניתי כמה מילוני חריזה כמו " LEONARD COHEN AND WALT WHITMAN ". אני ירגיש אהבה בספרדית ואבטא אותה באנגלית,ומאז זה הפך לתהליך שגרתי, ואם תיבדקו את האובייקטים של השירים שלי, רובם מדברים על הרגשות שלי,ומה באמת קורא בחיים שלי." אמרה שאקירה "אני לא יכולה לא לכתוב על אהבה ...זו התעלומה הכי גדולה בחיים, זה גורם לי לשאול את עצמי שאלותחדשות כל יום".

Shir Life

New member
וואיייי!! תודה רבה רבה רבה!!!

זה בדיוק מה שאני צריכה!

Shir Life

New member
אוקיייי מוכןןןן!!

טוב... אני די גאה בעצמי על זה... חיחי... תגידו לי מה אתם חושבים: זמרת השבוע שלנו היא שאקירה מובארק בת ה24! למרות ששאקירה נכנסה לתודעתנו רק בשנה שעברה, את האלבום הראשון שלה בספרדית, "Magia", הוציאה כבר בגיל 13! שאקירה גדלה לתוך עסקי השעשועים, את השיר הראשון שלה כתבה בגיל 8, וכילדה זכתה בתחרות שירה בטלויזיה, ועסקה קצת בדוגמנות. כששמעה שאקירה שנציג של חברת התקליטים האמריקאית "סוני" מגיע לביקור בסניף של החברה בקולומביה, נסעה שאקירה עם הוריה למלון בו שהה, שם אירגנה הופעה אקוסטית בפניו. ההופעה הזו הובילה לחוזה תקליטים עם סוני, בגיל 13. שני התקליטים הראשונים של שאקירה, שהכילו בעיקר בלדות פופ מתקתקות נכשלו מסחרית, אך האלבום השלישי, "Pies Delscazos", בו הכניסה שאקירה לראשונה השפעות ממוסיקת הרוק שהיא אוהבת- הביטלס, הפוליס, לד זפלין, הקיור ונירוונה, הפך אותה לנערת הרוק המובילה באמריקה הלטינית ומכר 4 מיליון עותקים, שאקירה הייתה בת 18 בלבד. האלבום הבא והרביעי של שאקירה- Donde estas los andros הופק על ידי שאקירה ואמיליו אל טאפן ושם אותה בראש הפופ-רוק הלטיני, משם המשיכה שאקירה לארגנטינה, צ´ילה, קולומביה, אמריקה המרכזית, ספרד, מקסיקו, וגם גרמניה. אביה של שאקירה לבנוני, ומכאן באה השפעת המוסיקה הערבית בשיריה, "אני גדלתי וחונכתי בקולומביה", אמרה שאקירה והוסיפה: "אני הייתי כל כך מאוהבת ברוק, אבל בגלל שבאותה תקופה אבי היה 100% לבנוני, אני מסורה למוסיקה הערבית. כמו שהוא היה, כך גם אני, היתוך של כל התשוקה הזו, והמוזיקה שלי היא תשוקה של כל האלמנטים שאני יכולה לגרום להם להיות ביחד, באותו מקום, באותו שיר". ומשיר, זה הפך לאלבום- Landry service, האלבום הראשון של שאקירה באנגלית, שמשלב בתוכו את כל הסגנונות שהשפיעו על המוסיקה היחודית של שאקירה. פירוש שמה של שאקירה הוא "מלאה בחסד", והאיש שהפך את כל החסד הזה לתהילה הוא מנהלה האישי של שאקירה, היהודי פרדי דה מאן. לפני מספר חודשים, הופצו באינטרנט אימיילים שטענו שבאחת התכניות בMTV סירבה שאקירה לשוחח עם צופה מישראל ואמרה שהיא מעדיפה שחזירים ישמעו את המוסיקה שלה ולא ישראלים. MTV הכחישו, וגם מנהלה של שאקירה הדגיש שהדבר נוגד לחלוטין את כל אמונותיה. שאקירה הגיבה ואמרה: "אף פעם לא הייתי אומרת כזה דבר ומאוד נעלבתי מכך שמישהו בכלל יכול לשייך לי אמירה כזו, אני עובדת עם יהודים, המנהל שלי יהודי, עורך הדין ומנהל העסקים שלי יהודים, תמיד היו לי יחסים אישיים נפלאים עם יהודים רבים שהכרתי. מעבר לזה, מאוד נפגעתי מכך שמישהו ניסה לייחס לי אמירה כל כך גסה ומעליבה, וכל כך טיפשית." אחרי שסחפה את כולנו וגרמה לנו להתאהב בה, ואחרי שמכרה מיליוני אלבומים בכל רחבי העולם, אי אפשר לא להסכים עם הסופר הקולומביאני זוכה פרס הנובל גבריאל גרסיה מארקס שכתב פעם את אחד התיאורים הכי מחמיאם על שאקירה: "המוזיקה והחותמת האישית שלה אינן דומות לשל אף אדם אחר. נדמה שאיש אינו יכול לשיר או לרקוד כמוה, והיא עושה זאת בכזאת חושניות תמימה, עד שהחושניות עצמה נדמית כהמצאה שלה." אם יש לכם הצעות לשיפור או הערות אני אשמח לשמוע (או לקרוא..
)! ועוד בקשה קטנה, אתם יכולים בבקשה לעזור לי בעוד משהו קטן? איזה שירים נראה לכם שיתאימו להשמיע ברקע? אני צריכה שני שירים, אחד מהתקופה לפני שהיא הצליחה כל כך, ואחד אחרי... שניהם מלפני שהיא יצאה עם "לאנדרי סרויס"... תודה רבה, על כך כל העזרה שלכם! אני מאוד גאה בזה...
נשיקות, שיר!

perrinat

New member
כמה תיקונים../images/Emo103.gif

שאקירה תהיה בעוד חודש בת 26 שם הדיסק הראשון הוא-Pies Descalzos שם המפיק של הדיסק Donde estan los Ladrones- הוא אמיליו אסטפן שם הדיסק באנגלית - Laundry service אביה של שאקירה הוא ממוצא לבנוני. למעשה הוא נולד בארה"ב. והוריו נולדו בלבנון. לפי דעתי את צריכה גם להכניס את כל הפרסים ששאקירה זכתה - גראמי, גראמי לטיני. ושהיא השתתפה בפרסומות לפפסי, נוקיה, קלוין קליין, ובקרוב גם ריבוק. ושבגיל 15 השתתפה בטלנובלה קולומביאנית בשם El Oasis את יכולה להוסיף שיש לה חבר צמוד כבר שנתיים, ארגנטינאי בשם אנטוניו. ושהיא מתגוררת כיום במיאמי ביץ´ אבל שומרת על קשר הדוק עם קולומביה, לא מזמן היא תרמה לילדים בקולומביה 10000 זוגות נעליים. ושכיום היא נמצאת בסיבוב הופעות בינלאומי. לפי דעתי את יכולה לשים ברקע את השיר Estoy aqui. הוא מהדיסק Pies Descalzos הוא שיר ממש מצליח ויפה!!! את יכולה לשים מהדיסק Donde estan los Ladrones את: Ojos Asi, את Ciega Sordomuda , את Inevitable (שיר יותר שקט) ומהדיסק Laundry service את Whenever wherever , Objection , או את Underneath your clothes (שיר יותר שקט) וזהו בינתיים.
אם את צריכה עוד עזרה את יכולה תמיד לשאול.
אגב, באיזה תוכנית זה ישודר? איזה ערוץ ברדיו?

dor302

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

מקווה שתישתלבי בפורום
הכי מהר והכי טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממני, דור

Shir Life

New member
../images/Emo24.gif תודה רבה../images/Emo70.gif

אבל הצטרפתי כבר די מזמן (בהזמנת רינת
LOL), פשט הייתה תקופה שלא כתבתי הרבה...

Shir Life

New member
חחחחחחחחח

את כל מה שרשום לקחתי מהחומר שהבאתם... מזל ששמתי את זה כאן לפני ששידרתי! ותודה רבה רבה.. עזרתם לי המון. זה משודר בקול הגליל העליון, ככה שרק מי שבגליל העליון יוכל לקלוט את זה..

perrinat

New member
הבנתי......./images/Emo103.gif

אז לא נראה יל שאני אוכל לשמוע....... חבל...... באסה...... בכל אופן שיהיה בהצלחה

smgfan

New member
רינת, Magia זה לא הדיסק ה-1 שלה??

נראה לי שהסדר זה ככה: Magia Peligro Pies Descalzos Donde Estan Los Ladrones MTV Unplugged Laundry Service

perrinat

New member
כן../images/Emo103.gif

התכוונתי הדיסק הראשון שהצליח מסחרית....

Shir Life

New member
יש כמה דברים שלא ידעתי איפה כל כך

לשים, וגם בגלל שזה ברדיו, זה לא יכול להיות יותר מדי ארוך..

למעלה