שלום לכולם

שלום לכולם

אמנם מקומי הפיסי הנוכחי באירופה, אבל העין פוזלת מזה זמן רב לכיוון הקנדי. אז ראשית - תודתי לכל המהגרים מהאתר השכן, שכן מזה זמן עקבתי אחרי הפעילות בפורום שם גם אם לא כתבתי, והרבה מאוד מהאינפורמציה שסייעה לי לפתוח בתהליך ההגירה מקורה משם (ובעצם - בכם). ועל כך תודתי. מקווה שהפעילות כאן תהיה פורה לא פחות, והלוואי ותהיה באווירה מנומסת הרבה הרבה יותר משהיתה שם. שבוע טוב.

צפית בקטעים האמורים?

מזעזע אותי לחשוב שעם העברית העילגת שלה הופכים אותה עכשיו בארץ למושא הערצה. מקורותי דיווחו לי שהיא מרוחה עכשיו על קיר של בניין שלם ברמת גן. רק חסר שכל צעירי ישראל יחשבו שכדי "להצליח" צריך להיות כמוה, ואפשר לסגור את המדינה כבר היום (ולא לחכות 10-15 שנים כדי לראות את פירות ה"חינוך"). ולמה זה בחתימה?? כי יש עוד כמה אנשים בפורומים האלה שסבורים שכדאי לחזור לארץ כדי לחנך את הילדים, "שיקבלו חינוך טוב" עאלק. קפיש?

sweet pita

New member
חבל"ז איזה מפגרת...האמת אני ממש

אלרגית אליה. אבל אתה יודע מי באמת שיגעה אותי שגרתי בארץ? גודי ניר שלום מוזס !!! האמת כל פעם שהייתי בטעות פותחת על "גוד לאק" תוכנית הטלוויזיה המטומטמת שלה היה קופץ לי וריד באמצע המצח! גדול ופועם!! שלא נדבר על זה שהיא פשיסטית חבל"ז...

האמת היא שלא זו ולא זו מפריעות לי

רק החינוך שלא זוכה "מיטב הנוער" מדאיג אותי. כי בלי חינוך ובלי נוער - אין עתיד.

sweet pita

New member
ראיתי את הוידאו על עטיפות הצלופן

ומשפט המפתח הוא : "זה קלי קל לוטו"!! חזק.

Am and Am

New member
נכנסתי לאתר וזה פשוט לא ייאמן

מכל שטות היום בארץ עושים תכנית? עד כדי כך נגמרו הנושאים החשובים והמעניינים שבהם עסקה הטלוויזיה? או שפשוט נמאס לכולם טוטאלית מכל ענייני הפוליטיקה, בחירות ומלחמה.... כן לפעמים הבעיה היא רק במגעים.....
של מישהו שם מערוץ הטלוויזיה.............

למעלה