שלום לכולם

שלום לכולם

אני עוקבת אחרי הפורום מזה זמן ואני חושבת שהגיע הזמן שלי להצטרף אליכן אני קצת חדשה בענייני הפורומים אז תסלחו לי אני רוצה לספר לכן קצת על החמות "היקרה" שלי לפני שהתחתנו היא גרמה לי להפיל בגלל שהיא לא רצתה אותי אחרי זה כשכבר לא הייתה לה ברירה והבינה שזה מה יש וזה מה שהבן יקיר לה בחר היא כל הזמן ניסתה למנוע מאיתנו להביא ילדים, בשביל מה זה טוב במילא תתגרשו בסוף בינתיים האיש שלי תומך בי ולא מרשה לה להיכנס לנו לחיים למרות שלפעמים היא מתקשרת אליי כשהוא לא נמצא ואז מתחילה לרדת עליי בכל מיני וריאציות החם שלי מקסים וכל הזמן משתיק אותה ומתעצבן שהיא מתנהגת אליי ככה אבל זה לא ממש עוזר. יש לנו תינוקי מקסים בן 7 חודשים והיא ממש כועסת ש"הפכנו" אותה לסבתא בגיל צעיר. רבאק את בת למעלה מחמישים!!! יום שישי הזה אנחנו נוסעים אליה לסופ"ש (אנחנו גרים רחוק קצת ממנה) ומצפה לי סופ"ש קשה שבטח יגמר בבכי מצידי תודה שאתן פה לשפוך קצת את הלב, זה באמת להוריד אבן מהלב מקווה שיעבור לי בקלות בקרוב אספר לכן עוד קצת על החמות הנפלאה שזכיתי בה

עדוש

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

הגעת למקום הנכון לשפוך בו את הלב. סליחה על השאלה, אבל מה זאת אומרת גרמה לך להפיל? היא שכנעה אותך להפיל או שמהעצבים עליה הפלת? בכל מקרה, מצטערת שהית צריכה לעבור את זה.

אז ככה

נקלטתי להריון לפני שבכלל דיברנו על חתונה והיא לא רצתה בשום פנים ואופן אמרה שאין לנו כסף להתחתן, אין לנו מספיק זמן כי אני כבר בהריון וכל העולם ידבר עלינו לא היה לי אומץ לספר לאמא שלי ואז כבר הייתי בחודש חמישי ומהעצבים שנכנסתי אליהם אמרתי שאני עושה הפלה ופתאום היה כסף להפלה (ממנה) ולמחרת הלכתי לעשות הפלה (שאיבה ליתר דיוק, שזה ממש להרוג תינוק) ונגררתי כמו מטומטמת התעוררתי אחרי ההפלה כשאני לא מאמינה שבאמת עשיתי את זה ובמשך שבוע ימים רק בכיתי

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מצער לקרוא את סיפור ההפלה ועוד יותר מצער לקרוא בין השורות שאת חושבת שאת לא כלה מושלמת, יותר נראה כמו חמות לא מושלמת,,,, אני מקווה שאת מקבלת פיצוי הולם מהתינוק החדש על האובדן הגדול שלך,,, תהיי אצלה בסופ"ש ותנסי להתעלם מהערות שלה ואולי גם תעקצי אותה חזרה? מקווה שיהיה בסדר ושלא ייגמר בבכי כמו שאת חושבת
אנחנו כאן בשבילך ואת מוזמנת לשפוך את הלב

הגנובה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

זה מדהים איך הרבה מהבנות שנכנסו לפורום נכנסו עם שמות כמו "כלה לא מושלמת" ועוד מן שמות כאלה שהעידו על המשתמשות בהן כי הבטחון העצמי, ההערכה העצמית שלהן היא במיץ של הזבל
ראשית - ולפני שאתחיל בכלל לכתוב את מה שאני רוצה לאמר לך, אני מתחננת בפנייך החליפי את השם
החליפי את השם כבר היום
- וכמובן - תאמרי לנו מה שמך החדש... שם כזה לא מקובלת עלי
ולא צריך להיות מקובל עלייך
לגבי חמתך, ועכשיו הקשיבי היטב
היא נראית לי מסוג הנשים שאם תתני לה את האפשרות לדרוך עלייך - היא תיקח כפכפי עץ הולנדיות ודרגש ותקפוץ עלייך כמה פעמים שהיא רק יכולה
אסור לך לתת לה להגיד לך כל מה שהיא רוצה... פשוט תסתמי לה את הפה
- בחכמה - לא בריב.... כל דבר שלדעתך לא מעניינה - הבהירי לה שזה לא מעניינה. כל פעם שהיא מעליבה אותך - הבהירי לה שהתנהגות כזאת לא באה בחשבון. אם היא תמשיך ובעלך לא יפסיק אותה... אני מציעה לך פשוט לא להגיע אליה ולא לענות לטלפונים שלה
אני יודעת שזה קשה. אני חייתי עם חמה כזאת 23 שנה - עד שהבנתי שזה לא מגיע לי - עד שהבנתי שמגיע לי הרבה יותר מזה
לקח זמן עד שפתחתי את הפה - אבל עכשיו אני הרבה יותר מאושרת
אני לא מגיעה אליה הביתה. אין לי דין ודברים איתה. היא לא מעניינת אותי ואני לא מעניינת אותה - חוץ מזה שהיא שונאת אותי והיתה מתה שאתגרש מבנה
- אבל ההבדל הגדול הוא - שהיא כבר לא יכולה לפגוע בי יותר
את מבינה
בניתוק היחסים שלי איתה לא הפסדתי כלום... מכיוון שביחסים האלה רק סבלתי, בכיתי, הושפלתי ונדרסתי... עד שאמרתי די
ניתוק היחסים איתה עשה לי רק טוב
אני לא שונאת אף אחד יותר, הלב שלי לא מלא בכעס ומרירות, אני לא בוכה 3 פעמים ביום, לא 3 פעמים בשבוע, לא 3 פעמים בחודש ולא 3 פעמים בשנה
- למעשה - אני לא בוכה כבר שנתיים
כל זאת אחרי שבמשך 18 שנה בכיתי יום יום
- כל ביקור אצלה עלה לי בדם
אם לא נפגשנו היא דאגה להתקשר אלי, או לבעלי או לילדים ולמרר את חיינו... אז אני לא אומרת לך ישר לנתק את היחסים - אבל אני בהחלט אומרת לך להעמיד אותה במקומה עכשיו
- אין טעם לחכות 18 שנה, כמוני... שיהיה לך רק טוב
ותחליפי את השם
אני לא צוחקת

bertap

New member
לכלה המושלמת

חמודה תכניסי לך לראש שאת הכי מושלמת מי שלא מושלם זו חמתך, חמודה מה שאת צריכה להחליף את השם מיד , שיהיה לך שבוע מבורך

למעלה