שלום לכולם!!

שלום לכולם!!

אני לא ממש ´חברה´ בפורום הזה, (אני סטרייטית) אבל יש לי בכל זאת שאלה, שאני ממש צריכה אותכם!! בפורים אני מתכוונת ללהתחפש לדראג קווין, הייתי במסיבת דראג עם ידיד גיי שלי אבל אני לא זוכרת מה הן לבשו, איך התאפרו וכל זה.. יש לכם רעיונות? אני יודעת שזה פאה, והמון נצנצים.. אבל אני צריכה יותר פירוט.. ואם יש לכם תמונה של דראג קווין זה ממש יעזור!! יומנעים!!

Lizz

New member
פשוט תחשבי שאת מלכה,

ותתלבשי הכי יפה שבא לך. דרך אגב, מותר גם לסטרייטים להיות חברים בפורום :)

Lizz

New member
כן, למה לא כתר?

תלבשי מה שתמיד רצית בכל מקרה ולא היו לך ביצים ללבוש :)

FreakOnALeash

New member
יש לי כתר!

ואני אילו לא נמנה על קשת הMTF. חחח, כמה שאני מרוצה מעצמי.

Lizz

New member
לי יש מטה-קסם של פיות.

ורוד מזעזע, עם מין פלאף נוצתי ולב פלסטיק גדול בקצה שמהבהב באדום ועושה מין צליל מוזר כשמנערים אותו. אני לא לגמרי זוכר, אבל נראה לי שהקונספט היה שזה המטה של דראקו מאלפוי כשהוא ייצא סופסוף מהארון. אני זוכר במעומעם התרוצוות בקניון וניעור המטה לעבר אנשים תמימים וחפים מפשע. ליטל? פרטים? ;)

ליטל ו

New member
LOL

אתה זוכר במדוייק. יש לי אימג´ים שלך, במעיל עור שחור ופאנק-בוצ´י, רץ על פני הקניון, מנופף במטה הוורוד המנגן הזה, מצחקק בהסטריה. קיבלנו המון מבטים מוזרים באותו יום <L> (אולי זה קשור לעובדה שהיו שם המון בני נוער עם חולצות של מולדת ומה שנראה כמו אג´נדה חברתית לא יותר מדי ידידותית לשונה). המטה שלי, אגב, עבר דברים שאין לי ספק שמלפוי היה חייב להיות מחוץ לארון כדי לעשות איתו (וכן, זה דבילי, אבל כן, אני עדיין משועשע מעצמי על הביצוע. העולם יחיה עם ליטל משועשעת מעצמה מסיבות טפשיות D-: ).

FreakOnALeash

New member
ורוד בוהק איננו מזעזע!

I took offence at that! ובאמת, מתי דראקו ייצא מהארון?

Lizz

New member
דראקו מפחד מהתגובה של אבא שלו,

גם בקשר לזה שהוא הומו וגם בקשר לזה שהוא עושה דראג. הוא פשוט מחכה עד שלוציוס ייצא מהארון, מה שייקח עוד שבועיים מקסימום, ואז הוא ירגיש יותר בנוח עם התגובה של משפחתו.

למעלה