שלום לכולם!!

סקיטוש

New member
שלום לכולם!!

היה לי סוף שבוע נורא. הטיול שתכננתי את הילדה בוטל משום שהיא קיבלה התקף (כנראה מהתרגשות לקראת הטיול - ועוד כמה דברים..) והרגישה לא טוב גם לאחריו. אז הלכתי אליה וקניתי לה ממתקים - וישבנו ושוחננו על החיים. אני רוצה לתכנן טיול לסוף שבוע הבא, למישהו יש רעיונות על טיול המותאם לנכים באיזור מרכז הארץ?? תודה, ושבוע מקסים..

סקיטוש יקרה

צר לי לקרוא על ביטול הטיול. כנראה שההתרגשות סביב הטיול, באמת גרמה להתקף הפירכוסים הנוכחי. אני כל-כך מבינה את הילדה, מכיוון שגם אני עוברת מצב דומה. לצערי, אין לי רעיונות לטיול חלופי, את זה אני משאירה פתוח לכולם/ן. זה ידוע שבזמן ההתקף, וגם לאחריו לא מרגישים טוב, [בלשון המעטה, כמובן. אני כותבת זאת מנסיון מר וכואב. לסיום, אני שולחת
לעידוד הילדה, ולחיזוקה מבחינה נפשית. נ.ב. אני ממליצה לך להקשיב לה ולהיות איתה כשהיא תצטרך, כי היא תצטרך את תמיכתך, בהצלחה.

סקיטוש

New member
תודה ליאת

על כל הציורים, יש לך אולי רעיון איך אפשר לעודד אותה, בכל דרך שהיא.. כי אחרי שאני הולכת, היא נשארת עצובה.. מה לעשות?

סקיטוש יקרה

יש לה אינטרנט? אם כן, אני ממליצה לשלוח לה מיילים מעודדים, עם כל מיני כרטיסי ברכה, או דברים היא אוהבת. אם אכן יש לה אינטרנט, אני אשמח אם תתני לי את כתובת המייל, כדי שאוכל לעודד אותה, ליאת.

סקיטוש

New member
ליאתוש

תודה רבה על הנכונות לעזור, לצערי אין לה אינטרנט - אבל אני מקווה שיהיה לה בחודש הקרוב. אני בהחלט ישתמש בעצות שנתת לי. תודה ושבוע נפלא.
.

סקיטוש

New member
שכחתי

שכחתי להודות לך על שהוספת בטאגליינס (ככה קוראים לזה), את הקישור על תת"ח. מאד תרמת לי בנושא, והאתר פשוט מצויין!!

סקיטוש יקרה

אני מאוד שמחה לעזור. הכנסתי לטאגליינס את הקישור, כדי שיתרום לכולנו. ודייקת במונח המקצועי, כל הכבוד, ליאת.

סקיטוש

זה מכל הלב. אם תצטרכי עוד משהו, אנחנו כאן. כשיהיה לה אינטרנט, אנא כיתבי לי על כך במסרים האישיים, כדי שאוכל לעזור, טוב? ליאת.

פאני יצ

New member
אתרים מומלצים

הי אני לכחתיאת הילדים לגן החיות התנכי מומלץ בחום יש עליות אבל יש רכבת ואפשר לעסות הכל ברכבת.

סקיטוש

New member
הי פאני

איפה נמצא הגן התנכי? מה יש שם? האם הילדים נהנו? תודה רבה על התגובה

פאני

תודה על ההמלצה והסיפור. איזה יופי של סיפור. האם התכוונת לכיתתך? נשמח אם תרחיבי בנושא זה, ליאת.

פאני יצ

New member
אתר על אתרים

הי ראשית שולחת לינק של אתר נגישות שיש בו המלצות לאתרים. שנית כן הינובגן החיות התנכי בירושלים עם הכתה ליפני הרבה שנים. והיתי שם עם התאומים שלי ליפני שהם למדו ללכת ועם זה נגיש לעגלת תאומים זה נגיש גם לעגלות. הינו גם בפרק הקופים הוא פחות נגיש אך אפשרי. פאני

למעלה