שלום לכולם,

מאוהבת16

New member
שלום לכולם,

קודם כל שבוע טוב
עדכון קצר: אתמול הייתי אצל הילי וכהגעצי היא כ"כ חייכה, היא כזה רצה אליי וחיבקה אותי כ"כ חזק שזה פשוט היה כייף.. ואז כזה אמרתי לה שאני רוצה נשיקה והיא נישקה אותי נשיקה כזו מכל הלב... נשיקה כ"כ חמה
כ"כ נהנתי להיות אצלה אתמול
היא ממש שמחה כשבאתי... אח"כ היא באה אליי ואמרה לי שהיא והבת אותי... כשהלכתי היא באה וחיבקה אותי ממש חזק והיא אמרה שהיא רוצה שאני אבוא עוד פעם
אני כ"כאוהבת את הילדה המיוחדתץ הזו...
תודה, ושבוע טוב, לירז

היי לירז

איזה עידכון מרגש, היה שווה לחכות כל-כך הרבה זמן, שבשבילי הוא כמעט נצח, בגלל ההמתנה לעידכון ועוד עידכון. כרגיל, החוויה שלך, מרגשת אותי כל פעם מחדש, וכך גם הפעם, קבלי צל"ש על ההתמדה, ועל ההשקעה בהילי, השקעה שיש לה תוצאות, והן ניכרות היטב בשטח, כל הכבוד! יש מה לאהוב בהילי, אין ספק בזה. אין פלא שאת מתרגשת כל פעם מחדש, וזה ניכר גם בהודעותייך, ובכתיבתך, המשיכי לעדכן ולרגש אותנו,
, ליאת.

מאוהבת16

New member
ליאתו´ש...

אניאשמח לעדכן את כם כל פעם מחדש!!! אני נהנת לדעת שיש מישהנו שמקשיב לי!!!\ והיום.. רון בא היה אצלי והשכנה שלו - אמא של הילי הביאה אותו אליי וכשהם הדגיעו הוא התקשר אליי ואמר לי שהילי למטה שהיא רוצה לראות אותי.. אז ירדתי למטה והיא כ"כ חייכה! היא כזו מתוקה.. כזה חיבקתי אותה והיא אמרה כזה "לירזיייי!!" יוו היא פשוט מדהימה
כ"כ שמחתי לראות אותה
ושימי/ו
רון, כתב הודעה למעלה...או למטה אין לימושג איפה זה כבר. אבל זה בשרשור של השאלות למומחה.. אוהבת, לירז

לירז

כרגיל, החוויה שלך מהילי עושה לי טוב על הלב. איזו חוויה מדהימה. אני יודעת על ההודעה של רון, עניתי עליה, וזה באמת נמצא בשירשור של האירוח. כל הכבוד לשניכם! ליאת.

למעלה