שלום לכולם!! ~אנחנו חדשים פה אז היי כולם~!!!
ב בהביבו New member 10/2/03 #3 ../images/Emo140.gifהיי..ברוכים הבאים.. מזת'אומרת חדשים פה ANY WAY..מקווה לראותכם פעילים כאן בפורום.. כבוד..
../images/Emo140.gifהיי..ברוכים הבאים.. מזת'אומרת חדשים פה ANY WAY..מקווה לראותכם פעילים כאן בפורום.. כבוד..
ב בהביבו New member 10/2/03 #6 אכן אני מתקשה להבין את השם.. כאילו מה, כל אחד בא הבייתה שלו, ואז נכנס מתי שהוא רוצה מוזר..לא משנה..עוד נברר את זה..
אכן אני מתקשה להבין את השם.. כאילו מה, כל אחד בא הבייתה שלו, ואז נכנס מתי שהוא רוצה מוזר..לא משנה..עוד נברר את זה..
ש שרון אסף וגל New member 11/2/03 #9 חחח !! בחרנו בשם הזה כי אני (שרון) נמצאת הרבה עם אסף ועם גל ובד"כ שאנחנו כותבים משהו אז זה ביחד.. אבל כשאנחנו לא ביחד אז כל אחד כותב מהבית שלו מתי שהוא יכול..
חחח !! בחרנו בשם הזה כי אני (שרון) נמצאת הרבה עם אסף ועם גל ובד"כ שאנחנו כותבים משהו אז זה ביחד.. אבל כשאנחנו לא ביחד אז כל אחד כותב מהבית שלו מתי שהוא יכול..
ב בהביבו New member 11/2/03 #10 ../images/Emo12.gif=../images/Emo12.gif=../images/Emo12.gifאתן יודעות,.... להירשם לתפוז לא עולה כסף אבל... תהנו, תהנו.. חחחחחחחחח
../images/Emo12.gif=../images/Emo12.gif=../images/Emo12.gifאתן יודעות,.... להירשם לתפוז לא עולה כסף אבל... תהנו, תהנו.. חחחחחחחחח
ב בהביבו New member 11/2/03 #11 טוב בן תן יחס..שרונה..(אם אפשר) פשוט נדלקתי על זאת מEXIT בערוץ 10, אהה לא, זאת בעצם דנייאלה, לא משנה.. כבוד, תראי ץ'עצמך הרבה בפורום ותהני..(בשלישיה..)
טוב בן תן יחס..שרונה..(אם אפשר) פשוט נדלקתי על זאת מEXIT בערוץ 10, אהה לא, זאת בעצם דנייאלה, לא משנה.. כבוד, תראי ץ'עצמך הרבה בפורום ותהני..(בשלישיה..)
ש שרון אסף וגל New member 11/2/03 #12 שוב חחח.. בשביל מה להירשם יותר מפעם אחת?.. בעיקרון נרשמנו לפה בשביל הפורום של וואי-בלילה ו...סיפור ארוך.. אם תרצו לשמוע תגידו ונספר..
שוב חחח.. בשביל מה להירשם יותר מפעם אחת?.. בעיקרון נרשמנו לפה בשביל הפורום של וואי-בלילה ו...סיפור ארוך.. אם תרצו לשמוע תגידו ונספר..
ש שרון אסף וגל New member 11/2/03 #14 אתה מדבר אלי? דבר ראשון אחלה פורום. דבר שני- אם אתה מדבר אלי אז קוראים לי שרון..
ב בהביבו New member 11/2/03 #15 תודה. ואמרתי שאם לא איכפת לך אני .. רוא לך שרונה.. טוב, שרון, ספרי לי.. סליחה, ותודה..
ש שרון אסף וגל New member 11/2/03 #16 אממ אוקיי. אני לא בטוחה שאפשר לכתוב את זה פה אבל לא נורא: את ליאון רוזנברג אתה מכיר?... בקיצור לי ולאסף היה סיפור לא ממש נעים איתו.. (הוא ממש מניאק..)
אממ אוקיי. אני לא בטוחה שאפשר לכתוב את זה פה אבל לא נורא: את ליאון רוזנברג אתה מכיר?... בקיצור לי ולאסף היה סיפור לא ממש נעים איתו.. (הוא ממש מניאק..)