שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!

אני חדשה כאן אני מעריצה את שאקירה המלכה ויש לי אתר של שאקי המושלות וזה הכובות של אתר שלי לשאקי city.boom.co.il\SHAKIRAISQUEEN יש אמון תמונות מכל השנים וגם כול מיני דברים חדשים על שאקי המלכה ושל מי אתר הפצצה השם שלו היא http://shakiraparadise.up.co.il/ זה לא האתר שלי אבל זה אתר פצצה ויפה . אז הרקע של אתר שלי שאקירה היא מלכה SHAKIRA IS QUEEN ****************~ביי ~******הפצצה המושלות שאקי המלכה !!!
לשאקי ממני
הפצצה

שאקי המלכה !!!../images/Emo47.gif

שאקי המושלות שלנו
היא חמודה יפה מתוקה סקסית צו'צו' שלי פנים מתוקית כולית היא מלכה רוקית משלות .בייי חב'רים שאקי המלכה!!!
שאקי
שאקי המלכה המושלות שאקי בתמונות נדירה

שאקי

שאקי בשלום בשנת 1999 נכון היא ממש צו'צו' וחמודה ומתוקה,ונשמה .ביי

שאקי היפה חמודה......ועוד המון כתר|

שאקי היא פשות
את הלב
לשאקי ממני שחולה ומתה ,סופה עלה שאקירה
ביי

taltal girl

New member
וולקאם../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

אממ, דבר ראשון, את לא צריכה להציף, תשרשרי בבקשה את ההודעות שלך, זה גורים להצפה בפורום... אממ, אני צליל
והאתר shakira paradise היא של אלה <
לאאף יוו> והוא בהחלט אתר מדהים. אגב, אלה נמצאת בפורום, והכינוי שלה הוא shakira paradise. ויהיה לך קל מאוד להבחין בה, כי השם שלה מסומן באדום <אלה, אבירת הפורום שלנוו!>.
מקוה שתהני!

perrinat

New member
w../images/Emo41.gife../images/Emo41.gifl../images/Emo41.gifc../images/Emo41.gifo../images/Emo41.gifm../images/Emo41.gife../images/Emo103.gif

ברוכה הבאה
אני מאחלת לך שתהני בפורום
את מוזמנת לעשות סיבוב בגלריות, במאמרים, בקישורים, לענות על הסקר, לכתוב הודעות, ותגובות ולהשתתף בדיונים. אגב, אשמח לדעת איך קוראים לך.
ועוד דבר חשוב - יש לשרשר את ההודעות - כלומר ללחוץ על הוסף תגובה, וזאת כדי לא להציף את הפורום.
| | / | \ V

שאקירה הסקסית והחמודה ועוד

זה תמונה שנצות גם באתר שלי אז שווה לכניס זבה הכובות city.coom.co.il\shakiraisqueen התמונה מחרי הכלים של הקליפ החדש אז שווה גם לכניס לאתר שאקירה היא מלכה בי

עוד תמונה

עוד תמונה מקליפ החדש שם יפר למוצ באתר SHAKIRA IS QUEEN שה יש גם באתר שלי על שאקירה המלכה!!!!!!!!!!!!!!!! טוב השעה 01:10 חרופ|בי

perrinat

New member
../images/Emo26.gifחמודה... כנסי../images/Emo103.gif

בקשתי ממך לשרשר את הודעותייך. אני מבקשת שתתיחסי לזה
ת ו ד ה

../images/Emo24.gifב*ר*ו*כ*ה***ה*ב*א*ה

ברוכהה הבאה לפורום הכי הכי הכי שקסי על שאקירה
מקווה שתהני !!
דרך אגב האתר shakira paradise הוא האתר שלי
אני שמחה שאת אוהבת אותו ובהצלחה באתר החדששש

perrinat

New member
יפה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אבל כבר פתחת הודעה חדשה היום של תמונות. בבקשה תשרשרי את ההודעות להודעה הראשונה

perrinat

New member
../images/Emo26.gifוככה משרשרים../images/Emo103.gif

לשרשר זה אומר ליצור שרשרת של הודעות ע"י תגובה להודעה הקודמת. מה שאת צריכה לעשות זה ללחוץ על הוספת תגובה (ראי סימון בתמונה) מקווה שזה ברור

שאקירה המלכה!!!

באתר חדש של שאקירה שווה לכניס CITY.BOOM.CO.IL\SHAKIRAISQUEEN ויש עוד המון דברים מעננים באתר על שאקי המלכה!!!!!!!

perrinat

New member
../images/Emo26.gifshakira is queen../images/Emo103.gif

אני צריכה לבקש ממך לא לפרסם כל יום את האתר שלך מכיוון שזה נוגד את כללי הפורומים. אם את רוצה אני יכולה להכניס את האתר שלך לקישורים של הפורום, אז רק תגידי

למעלה