שלום לכולם

daphnal

New member
שלום לכולם

נכנסתי לכאן היום במקרה ואני שמחה למצוא כאן אנשים חמים שמוכנים לנדב מידע ובכלל יש כאן אווירה מאוד תומכת ומקבלת. אז תודה לעל מי שכבר הספיק לענות ולעזור.

lupland

New member
מזג האויר

ואנחנו "בתמורה" נבקש ממך להצטרף לשורותינו וכמובן לאשר את התיצבותך בכנס הקרוב.איך זה??? היי דפנה.ראיתי את בקשתך לעזרה "במציאת" רופא טוב.מנסיוני האישי "בדקתי" כבר 4 רופאים.כולם מקצוענים אין ספק.כולם מכירים את "החומר" על בוריו.אך ישנם שני קשאים. האחד-כימיה.אם אין כימיה-רצוי...להמשיך וללכת השני-דרך הטיפול.אמנם לא כמספר הרופאים-דרכי הטיפול.אבל יכול מאוד להיות שבחולה אחד יוצעו כמה דרכי טיפול.והכוונה שלי בתרופות ובמינון.כבר יצא לי לפגוש "מומחה" פרופסור שאמר לי "אך...אני בכלל לא הייתי מתחיל איתך במינון של...פרדניזון"והיה גם את ההוא שאמר "כמה זמן אתה לוקח פלאקווניל במינון של...מה? הוא לא חשב להוריד לך? והנה לך על קצה המזלג "חוויות" שונות. קחי בחשבון שאת גם "מוגבלת" מבחינת הקופת חולים שלך אלה לרופאים שלה בלבד.הנה אני.גר כאן באבן יהודה.ו "שכנה" שלי היא ד"ר פארן שנאמר עליה לא פעם מילים טובות אבל מכיוון שהיא עובדת עם קופה אחרת אני מנוע מלהיפגש איתה.אלה אם אבחר בדרך הפרטית.והיות ואחרי הכל אני "רק" גבר אני כבר מעדיף במחיר של שני ביקורים פרטיים לשים אגזוז לחץ ברכב שלי או אולי להתחיל לשדרג את קופסת הפלא הזו טוב הכוונה הובהרה. תהיי ברוכה הבאה וברוכה הנשארת. נשתמע אסף

daphnal

New member
הי...

הי טיפ חשוב- כשחשבו שכל הסיפור שלי הוא גידול מסוג פאוכרומוציטומה, לא קבלתי מענה באיזור הדרום.לא היו בדיקות מספיק מתוחכמות כדי לשלול זאת. הפעלתי את כל התותחים והצלחתי לקבל אישור לבית חולים איכילוב. דוקא האנדוקרינולוגית שם,עלתה על זה שכיוון של לופוס אפשרי וביקשה בדיקות לסרולוגיה אימונולוגית.באופן מפתיע נמצאו ה-ANA ה"מיוחלים".אז שווה לדרוש ולהפעיל לחץ כי לפעמים זה גם מצליח. האם ד"ר פארן באמת כל כך טובה? האנדו' מאיכילוב המליצה עליה-להילחם על"זכותי"? באשר לכנס, אני עוד צריכה לקבל הגדרה מתאימה שמה שיש לי אכן לופוס,המאפיינים דומים וגם שונים כי יש לי התקפי לחץ דם גבוה בלי פגיעה כלייתית אז הדברים די משונים אם כי הבנתי ללופס תמונה משתנה מאחד לשני. תודה בכל מקרה על החביבות שמופצת כאן-זה מאוד נדיר.

daphnal

New member
תוספת

אגב,עלות ביקור במרפאות באיכילוב ללא התחייבות 189 ש"ח בלבד.

lupland

New member
יש מיתון...פראיוריטי

היי דפנה.ערב טוב מכאן שלא נשאר לנו אלה לחכות לתוצאות... הבעייה מבחינתי היא לא הטיפול כמו הרופא שמלווה אותך. ודרך אגב.189 ש"ח זה...כמעט 13 חפיסות ווינסטון....אני נשאר עם הווינסטון

lupland

New member
דוד קצת עזרה...

היי דוד תצטרך לעזור לי עם-"זורקי האבנים המנצחות מעבר ל-קו הירוק (שלנו מאז ולעולם...)

daphnal

New member
ענייני מיתון

בוקר טוב אסף מסכימה עם עניין המיתון אבל במצב יאוש אמיתי כמו שהייתי,כשכל הרופאים באיזורי החליטו שאני בסך הכל בסטרס ממקור לא ידוע והציעו לי פתרונות אוויליים כמו לנוח בלונדון,מה שלכשעצמו רעיון נחמד- לא כשמתעלפים בערך שלוש פעמים ביום ולא מצליחים ללכת יותר מכמה צעדים...במצב הזה,הייתי מוכנה להפסיק לאכול אם בזה כרוך היה הדבר ולו בלבד שיהיה מי שיטפל ויקדם את מצבי. באופן כללי אני מעדיפה לכייף ולא לשלם לרופאים אבל...לעיתים זה משתלם.

lupland

New member
היי דפנה

היי דפנה.בוקר טוב טוב.קצת התנצלות על ההיי שהייתי אתמול(טבעי לחלוטין.ללא תוספת של זרזים כאלו או אחרים למיניהם). דפנה.אצלי הדבר קרה בזמן "שכבשתי" כמעט את ארה"ב.ללא תעודת בגרות בתוך זמן קצר עמדתי להתחיל לימודים של שנה בלוס אנג'לס שאמורים היו להוביל אותי שנה לאחר מכן למכללה במונטנה ששם לאחר 4 שנים הייתי אמור (ממש בימים אלו ) לסיים התמחות בכל הנוגע לאותה בהמה יפיפיה ואצילית שנקראת סוס.כבר הייתי על סף סגירת חוזה לשכירת בית וכן קנייה של פורד מוסטנג מודל 69.הכל בתוך זמן קצר.אבל לגורל כמו שראינו וחווינו...דרכים משלו. המומחה הראשון שפגשתי אמר לי פחות או יותר מה שנאמר לך.אמנם לא דיברו איתי על סטרס אבל כן נאמר לי לשבת בבית שנה ולא לעשות כלום.ואני זוכר שאמרתי לאותו מומחה כי אם אשב בבית יותר משבוע ללא כיוון ומעש אין לי ספק כי בתוך זמן קצר המחלה תתפרץ ובתוך זמן קצר נרשמתי ללימודי בגרויות ולאחר שנתיים סיימתי. "העונש" שלנו אם ניתן להגדיר זאת כך לא פעם הוא יותר מאשר הבעייה עצמה שניתן לסווגה לקטגוריה רפואית שנקראת לופוס."העונש" הוא בכך שלצערנו לאותה בעייה ניתנה גם התוספת של "1000 הפרצופים" ולא בכדי.ולכן.אמנם כולנו כאן מתוחמים בתוך אותה הגדרה מצומצמת העונה לשם לופוס אך שונים זה מזה.זו מזו.זו מזה ולהפך.יש לעיתים כי אדם סובל מבעייות כגון:XYZ.בשעה שחברו סובל מסימפטומים כגון XY אך בשונה מחברו הוא גם סובל מ-P לדוגמא ולפיכך קשה להשליך ממקרה א' על מקרה ב' למרות שניתן לראות כי קיימים סממנים דומים.חלקיים אמנם...אך דומים. צר לי לקרוא על התשובה שהרופאים נתנו לך בנוגע לכך שאת סובלת מסטרס ממקור לא ידוע.אין לי בעייה עם כך שנאמר לך כי את סובלת מסטרס.מסתבר שבחיים אלו אנו "חוטפים" לא פעם סטרסים.הבעייה שלי היא עם התוספת של "מקור בלתי ידוע".לכל בעייה יש מקור.מעיין לא נובע כך סתם משום מקום.לוחות כדור הארץ לא זזים כך סתם...כי בא להם.יש מקור כמעט לכל דבר (למעט מהלופוס המחורבן שלנו שכרגע עדיין לא נמצא אך אין לי ספק כי מדובר עדיין בעניין של זמן עד לפתרון). אינני איש מקצוע אשר מבין ברזיי הנפש יותר מאשר פלוני זה או אחר בפורום זה.עצם זה שקראתי בספר.צפיתי בסרט או שהכרתי מקרה אינו בהכרח יכול לאפשר לי הסקת מסקנות והשלכתם ממקרה א' למקרה ב' בדיוק כמו שכתבתי כאן לפני. איך את מרגישה היום? עדיין יש התעלפויות מדי פעם? הדבר היחיד שמשעשע אותי הוא המחשבה על נסיעה ל...לונדון...אוף עיר קרה במזג האויר שלה...ובאנשיה לא פעם. ובנוגע למיתון...עברנו את פרעה נשתמע אסף

עשן,עשו,עשן

אסף - אתה מכיר את התשבצים עם ה-רמזים מה שנקרא "תרתי משמע" ? אז להלן תרגום בגוף הסרט - ילדי האינטיפאדה ה-"תחביב" שלהם הוא לאסוף (אסף - נשמע מוכר ?) אבנים ול....... אותם. עכשיו להמשך - אומנם זה כתוב באנגלית מעוברתת אבל זה כתוב שחור על גבי לבן - WINSTONE כלאמר אבנים מנצחות, ונדמה לי, שיש להם גם אפשרות להעלות עשן !!!!. (יותר מ-13 אבנים היה קשה לסחוב ?) די, הגזמתי עם השטויות. בוקר טוב מתושלךח הצעיר

lupland

New member
WINSTON.the cream the la cream

היי דוד. האם אתה מדבר על אותם תשבצי הגיון? או שתשבצי "תרתי משמע" הם משהוא אחר? אני עדיין כבר שלוש שנים בכיתה ב' בכל הנוגע לתשבצים.אני מצליח לפתור את התשבץ של ידיעות ולפעמים לסיים את מעריב.הארץ זה כבר סיפור אחר. אהבתי את המשחק מילים של ווינסטון. אם אכן יש לך שליטה...תהייה מוכן למתקפה בתקופה הקרובה.למעשה...כבר ממחר המשך יום נעים לכולנו. אסף

תוספת ל-תוספת

ב-כללית לפי זה עולה רק 22 ש"ח , לאחר אישור שבדרך כלל אין בעיה לקבל אותו. ואם המוסד שייך ל-כללית אז אין שום בעיה. מתושלח הצעיר

daphnal

New member
ועוד תוספת

זה נכון כשמדובר על תהליך טיפולי. אני עוד תקועה בכך שאני מחפשת את מי שיקרא לילד בשמו .

למעלה