שלום לכולם!

Queen BItch

New member
שלום לכולם!

קיבלתי את הלינק החביב לפורום הניפלא הזה מחברה בפורום אחר ונחמד שיש כזה! :) אני אלונה (או אילנה...)-ריקיסטית בנשמה ומעריצה של ברי בזמני הפנוי. ראיתי אותו כמה וכמה פעמים בהופעות ונהנתי נורא (למרות שאז לא ממש היכרתי שירים שלו לעומק). חברה שלי גם דיברה איתו רבע שעה באיזה פאב!!!-אבל זה לא כזה עקרוני או חשוב סתם, אני מקנאה :)... (ע"פ הדיווח הוא היה שיכור משהו...) אז ברכות לכולם ואם אני כבר בפורום הזה- אני מחפשת את המילים של "ריבונו של עולם" (אחד מהשירים הכי טובים שלו לדעתי...). אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני אשמח! המון אהבה ושיהיה סוף שבוע נפלא!

giba70

New member
ריבונו של עולם../images/Emo70.gif

אוסיף רק את הקרדיט המופיע באלבום: שירו של בארי חזק ז"ל אשר נפל במלחמת יום כיפור, מתוך "לחיות את עצמם" - תכנית מיוחדת לרגל יום הזיכרון תשס"א 2001 בגלי צה"ל. אנא הגבר עוצמת אותותיך, כאן אני לא שומע לא יודע, האם שוב תקעת פרח ברזל בדש האנטנה, אתה עדין כל כך, למה אתה כה רכרוכי, למה אתה תמיד אזרחי, האם אני נשמע היטב עבור, עבור גם אתה נשמע קטוע, אתה נשמע פצוע, אתה בעמק מאורגן היקפית, הרים וכנרת אחרת, אנא... אנא הודע עוצמת אותותיך, במכ"ם לא רואים את פניך, מדוע אינך מזוחל"ם, מדוע אתה לא נלחם, האם לשלוח אליך סיור ממונע, אני מלא אמונה שלא יגיע ולא יחזור, פצע שחור, פצע שחור... אנא החלש עוצמת אותותיך, אמירי הברושים לעת ערב לשווא לואטים שמך, וכוכב הצפון הבודד, אנא ינווט את צבא עגלותיך, לאן הוא יוביל בהם את, אנא עצום את עיניך, עכשיו אני שומע, רות, אתה יכול סופית למות, אב שכול אני כבר לא מרגיש, דמעות החורף עליך יגידו קדיש... זהו, מילים פשוט מצמררות מפרי עטו של חייל שנהרג
ואחרי כל זה, שיהיה לך סופ"ש טוב ורגוע

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

מקווים לראות אותך כאן כדרך קבע...
יום מקסים לכולנו

צחי24

New member
אפשר שאלה?

למה פה מותר לכתוב מילים ובזיהוי שירים לא?

צחי24

New member
אה ושכחתי...

צריך להוסיף את הפורום לרשימה של האפשרויות הוספה במועדפים...זה לא מופיע ואי אפשר להוסיף אותו

זה בגלל שגם אי אפשר עדיין למצוא אות

ו בעמוד הקהילות... אני מאמין שביום ראשון זה יסתדר
וכשזה יקרה יהיה מגניב מאוד
אני כמובן איידע ואעדכן אותכם

Queen BItch

New member
Thanks...

תודה רבה על המילים וגם על האינפורמציה על השיר... באמת מעורר צמרמורת! ונאי מתכוונת להישאל באזור בהחלט! :)

למעלה