שלום לכולם

שלום לכולם

היי מה נישמע הכל טוב מה קורה,מי שלא יודע זאת אני אלינור אני הרבה זמן כבר לא ביקרתי כאן ואני מצטערת אבל הייתי מאוד עסוקה.תשמעו סיפור היום אני ראיתי טלוויזיה בערוץ 10 והיה שם שיר ואני לא היסתכלתי עליו אני קראתי משהו,ואני כזה אומרת זה נישמע כמו שאנייה טווין כמה פעמים אמרתי את זה לעצמי ואני כזה מיסתכלת על הקליפ ואני רואה שזאת באמת שאנייה אני ישר זיהיתי אותה.היא שיר לפסקול לסרט נוטינג היל.איזה יפה היא שם כמו ברבי מה זה היתרגשתי שראיתי אותה,בקיצר היא תמיד יפה. טוב יאלה ביי. בברכה אלינור גובאני.

mprb

New member
אל תהרגו אותי

אבל אני דווקא לא אוהבת איך שהיא נראה בו. כמו שאלינור אמרה- היא נראה כמ ברבי ולדעתי זה לא מתאים לה. אבל השיר- מדהים!!!

Eilleen

New member
אויש!

אויש אויש אויש!!! אני מ-מ-ש לא אוהבת את איך שהיא נראית ב You've got a way!!! בעעעעע (ואם אני אמרתי כזה דבר אז המצב כניראה באמת חמור) האיפור שלה שם עושה לה צבע של מתתתה (חס וחלילה...!) אם כבר אז TDIMM או You're still the one או כל מקום אחר Sorry אבל ממש לא אהבתי את איך שהיא נראית שם.... בעצם גם ב Don't be stupid לא אהבתי כ"כ את איך שהיא נראית אבל שם זה עוד סביר אהה מה זה חשוב העיקר שהשירים מטורפפפפפפים היא ע-נ-ק-י-ת!!!

mprb

New member
כמה שאת צודקת

בU STILL THE ONE היא מהמממממממת! זה מתקשר לדיון הקודם שלנו- יש לה טעם זוועתי!

למעלה