שלום לכולם...

שרוך

New member
../images/Emo36.gif חיפשתם אותי ../images/Emo26.gif

בס"ד הי לכולם מה קורה וואי אין לכם כמה אני שמח או קיי נתחיל ככה אני שרוך ( י.ל) אני נער דתי בן כ15 וחצי מגמגמם מגיל 0 ערבתי טיפול בCTI זה עזר אבל לא ב100% כי אם זה היה עוזר ב100% אני לא הייתי פה !! לפני כן עברתי עשרות טיפולים אולם חלק הצליחו וחלק לא אני הייתי פעיל בפורום הישן שלנו בבבלה בלה פור יו !! ויש לי ניסיון לדבר הזה שנקרא גימגום כל מי שמכיר אותי משם השמח ליצור קשר דרך המסרים יש לי מלאה דברים לספר הרוב טובים אז בתיה מירב ושוקי צרו קשר( בתיה תודה שחשבת עלי) איזה יום שמח לי היום איזה יום יש לי פורום חדש פורום גימגום ואוויי שוקי ממש תודה לך אחי אתה גדול ענק אין מילים בשביל לתאר !! שרוך נ.ב כל מי שכמיר אותי מהפורום החדש אני נמנע מלתת פרטים מזהים עלי אז אנא אל תכתבו מה שאתם יודעים !!

שרוך

New member
תגובותי על דפים 1-3

בס"ד הי לכולם אז ככה ספידי שאל בדף 2 אם אני לא טועה מה זה היה הפורום הישן תרשה לי להוסיף על דבריהם של בתיה מירב ושוקי שגם אני הייתי בין הוותיקים של הפורום ההוא אני מכיר כבר את בתיה אני חושב שנה אולי טיפה אולי פחות וגם את מירב ממש היה לי רע כאשר המנהל של הפורום רצה לגבות דמי חבר אל אותו פורום שבאמת היה בית בשבילי וכמובן אף אחד לא שילם ובגלל זה הפורום מת וזה ממש כאב ניסיתי למצוא בעוד אתרים פורום בנושא !! אבל לא מצאתי הייתי טיפה בקשר עם שוקי אבל הוא התנתק לצערי אבל ברוך ה' שוקי הצליח לעשות את מה שאני לא הצלחתי !!! או קיי בקשר להודעות בתיה - ראשית תרשי לברך מזל טוב אחותי ( את חייבת לדבר איתי על הנושא הזה במסרים מסקרן ) בקשר להודעה שלך על השם למזלי לשם שלי יש כינוי נפוץ אז אם אני מריגש אני אומר אותו אבל בעיקרון אני משתדל להגיד את שמי שבת שלום שרוך

שלום לכולם...

ושוב שלום לכולם אני חדש כאן... באתי איך אומרים לראות ולהיראות... גם אני מגמגם אמנם הגמגום שלי לא כ"כ כבד אבל הוא עדיין קצת מציק... אני מאד שמח שנפתח פה הפורום הזה עכשיו אפשר לדבר על זה בכיף...

p i n g o

New member
מזל טוב על פתיחת הפורום!

שיהיה לכם מזל טוב על הפורום, אומנם אני לא מגמגם, אבל אני מקווה שהוא יעזור לכמה שיותר אנשים להתמודד עם הבעיות שלהם
אז שיהיה לכם
!!

ozyGO

New member
שלום מגמגמים:../images/Emo163.gif

עצבנתי אותכם? טוב אז יש לי שאלה: מעניין אותי לדעת (גם אני מגמגמגם ג) שאתם רוצים להשקיע בדיבור שלכם וליגרום לדיבור שלכם ליזרום: איזה תריקים אתם מקירים ובכלל איך אתם לוכחים את זה?

למעלה