שלום לכולם!

שלום לכולם!

שלום סמיון ותודה רבה שהזמת אותי לפורום, קוראים לי חנן אוחיון אני כותב מהשם משתמש של ידידה שלי כי אנ ילא יכול לפתוח שם חדש ואני לא יודע למה! ראשית עליי לציין כי לא באתי לפה מתוך כפיה או חובה מסויימת, אני נורא אוהב להכיר זמרים או להקות חדשות, למרות שבהתחלה נורא קשה לי להתרגל לשירים שלהם אבל בסוף אני ממש מתאהב בשירים ומתחיל להעריץ! כך קרה לי עם עברי לידר, לפני כשנתיים היה לחבר טוב שלי יום-הולדת, הוא שאהב את "לידור יוספי" תמיד רצה לפגוש אותו, אבל לי לא היו אמצעים להפגיש בניהם ולכן הלכתי לחנות התקליטים לרכוש את הדיסק המקורי של לידור יוספי, אך בטעות רכשתי את הדיסק של עברי לידר- טעות משמחת היום אני אומר.. בהתחלה החבר שלי החזיר לי את הדיסק ואני קניתי לו משהו אחר בתמורה (כי התברר שהוא קנה את הדיסק של לידור כמה ימים לפני כן..) הדיסק שכב אצלי בנח כמה ימים עד שיום אחד אמרתי לעצמי שאין לי מה לעשות איתו, הדיסק נפתח כבר ולא ניתן להחזיר לחנות אז בוא נקשיב.. והקשבתי! השיר "זמן" נורא נגע לליבי, הוא נגע לי במקומות נסתרים בנשמה, ומהר מאוד התחברתי לשיריו של לידר, ורכשתי כ את הדיסקים הקודמים שלו! (מקרים נוספים היו עם דנה ברגר, ירמי קפלן וקורין אלאלא לאחרונה) בהודעתי זו אנ ימבקש מכם לתת לי כמה שמות של השירים הכי יפים של מוניקה סקס (אני בטוח שיש הרבה כאלו.. וכל אחד אוהב שיר אחר) אני אשמח לשמוע את השירים ואולי אף להתחיל להעריץ! הכניסה לפורום מאוד יפה! ולהתראות בנתיים לכולם! ושוב תודה רבה לסמיון שהזמין אותי..
(ואל תססתכלו בבקשה על החתימה המפגרת של דנה!)

Just Adi

New member
שלומלום! ../images/Emo80.gif

אני עדי ואלה שירים שאני ממש ממש אוהבת של מוניקה (זת'ומרת אני אוהבת את כולם אבל חפיף): -סאן חוזה - פרפר - מספיק בנאדם - בעיר הזאת - מתחפר באלנבי - שומר האריות (קאבר) - מילי

class79

New member
....

אין לי הרבה מה לכתוב לך (רק לפני כמה ימים בצטרפתי לפורום) ואני מכירה רק להיטים... אז-מה שנשאר לי להגיד זה... ברוכים הבאים(למרות שזה לא ממש התפקיד שלי-אני חדשה...) וגם אותי סמיון הזמין!(אני לומדת איתו...)

the king 25983

New member
שלום לך חנן וטוב לראות אותך כאן../images/Emo70.gif

אז אותי מכיר, אני לא צריך להציג את עצמי. אני רק אגיד בשתי מילים מאיפה אנחנו מכירים, ברשותך. אז רציתי לברר באיזה פורום מוניקה סקס יתארחו אחרי השיחה בוידיאו צ'ט. חנן שלח לי אי-מייל עם הפרטים, אותם העברתי לפורום. אני וחנן המשכנו להתכתב והוא סיפר לי על הכתבה שלו (בדיוק אתמול מחקתי את הלינק, אופסי...) הוא בטח יביא אותו אם תבקשו יפה... אז המשכנו להתכתב וסיפרתי לו על הפורום והנה הוא כאן
חנן, אני מקווה שאתה מתכוון להישאר חבר בפורום. אם כן, אז אתה מוזמן לאמץ אחד מהאייקונים שרשומים באחת ההודעות יותר למטה (או למעלה, תלוי מתי אתה קורא...)

the king 25983

New member
../images/Emo66.gifהשירים שאני אוהב:

מכה אפורה סאן חוזה עוד פעם אחר כך כל החבר'ה 180 פצעים ונשיקות עיניים טובות אני יודע הר של בייגלך פרפר על הרצפה רקוויאם לבלונדינית כביש מהיר איש קש מילי מוצ''ש בקניון הסרט נמשך הפוך בשמש מסך זהב מצעד גשם חזק מלכת היופי זאב יחסים פתוחים שנים חסומות הקונפורמיסט בעיר הזאת הרעב מספיק בנאדם למה את הולכת לבד שומר אריות טרף קל דם מתחפר באלנבי לא רוצה לדעת לא מתבייש באהבה שלי חיות מחמד הסיפור המתוק טוב זה כל השירים בעצם אבל השירים המודגשים הם האהובים עליי...

ל י ד ו

New member
אלה הם השירים ששמעתי..

פצעים ונשיקות- שיר חמוד כזה... אהבתי אותו! אחרי זה שמעתי את מכה אפורה(הלחן היה קצת דומה) אבל את השיר הזה אני מכיר מ"פלורנטין" שיר מקסים!!! השיר יחסים פתוחים מתחיל ממש יפה! אבל מהסוף כזה הוא נשמע קצת ילדותי, לא?! טוב, אלו הם השירים שמצאתי בנתיים, שירים יפים! אני חשבתי שמוניקה סקס שרים יותר פרוע עם המון תופים וגיטרות.. אהבל מסתבר שיש להם מוסיקה יפה!

ברוך הבא!!!!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

מממ.., אני חן הוכמן, ואני מאוד מאוד מקווה שתהנה כאן! אתה מוזמן לקרוא טת כל מה שיש בפורום ולעיין בו. מממ אין טעם שאני יביא לך שירים טובים.., מממ חבריי הפורום כבר רשמו..
תהנה חן הוכמן

למעלה