שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני מוכר בפורומים של תפוז רק בפורומים של טולקין, כ-טָר-פָלַנטירְ, אני כתבתי סיפור פוסט-טולקינאי, שהוא מין המשך של שר הטבעות בעידנים הבאים, אך פרשתי מכיוון שהיה קשה מאוד, לכן עכשיו אני כותב סיפור פנטזיה בו אין קשר לעולמו של טולקין, חוץ משפת הסינדארין (השפה בה האלפים מדברים) ואני נותן שמות רבים בשפה זו, אך חוצמזה אין קשר לעולם טולקין, ובפורום יצירות פוסט-טולקינאיות לא מוכנים לקבל את זה, האם אני יכול לפרסם את סיפור הפנטזיה שלי פה? אני בן 12 מלפני כמה ימים ואין לי ניסיון רב, אשמח לקבל תגובות גם אם הן קשות ודורשות שיפורים, כעת גמרתי את השיכתוב לפרק א: הגבעות הנעלמות (אמין ד'לאין בשפת הסינדארין) והתחלתי עמוד ראשון של הפרק השני:הדרך הישרה, הפרק הראשון משעמם טוטאלית אך הוא רק מתפקד כפתיח לסיפור ולדברי שלום, הספר עצמו קרוי "דנילרד מטירת לו'רן" וצפוי להיות סדרה שכעת קבעתי את נושאיהם, וקבעתי שם לכל ספר: כרך א:לימודי כשפים כרך ב:צריח-הר-האש כרך ג:אסיר נמלט כרך ד:בגוב הדרקון כרך ה:מעגל הקסם (עדיין לא החלטתי בדיוק איזה שם לתת) בקרוב מאוד אפרסם את הפרק הראשון בפורום!

Rivendell

New member
אם הסיפור שלך הוא פנטזיה, אז כן

אתה יכול לפרסם אותו כאן. בשביל זה הפורום נועד. ולגבי השמות - אני לא יודעת. זה לא קצת יומרני לתת שמות לחמישה ספרים לפני שבכלל כתבת אותם? (כרגע בכלל ממה שהבנתי יש לך רק פרק אחד) אני הייתי מחכה עם זה קצת
זה נראה לי קצת להקדים את המאוחר. בכל אופן, אתה יכול לפרסם כאן ולקבל תגובות, בהחלט.

לrivendell

זה לא יומרני לתת שמות לספרים לפני שכתבתי אותם מפני שחשבתי על הקטע שלהם ועל חלקים מהם ועל הרעיון הכללי, מי יודע אולי אני ישנה אותם בהמשך? יש לי שאלה אליך: האם שמך (ריוונדל) לקוח מתוך "שר הטבעות" כמושבת בני אלרונד?

Rivendell

New member
אשנה. אשנה אשנה אשנה אשנה!!!

אין "ישנה" בעברית, כשאתה מדבר על עצמך
סליחה על הצעקות, אבל אני לא יכולה להתמודד עם שגיאות כאלה. אכתוב, אקרא, אשנה ואשתפר, אם זה בסדר מצידך.
ולגבי השמות - כנראה זה עניין גישה. אני בכלל לא יכולה להגיד או לשמוע דברים כמו "אני כותבת ספר" כי בעיני זה יומרני. אני "משתעשעת בכתיבה". וכמובן שאתה יכול לשנות הכל ובכל זמן נתון. בשביל זה אתה הכותב. זה נותן לך שליטה מלאה. ואכן, ריוונדל זה מ"שר הטבעות"! כל הכבוד על הזיהוי!

נו אז...

דבר ראשון: השיר הוא שיר ראפ, שלוש השורות הראשונות לקוחות מתוך השיר "אין לי אף אחד" של הדג נחש כ "מנשה המגניב היה כבר מת לזיין, כבר נשבר לו הזין תרתי משמע מלשבת ולאונן" ב: אם משהו קצת צורם לעין זה השם שלך, פשוט מוזר לראות בת שקוראת לעצמה על שם מושבת האלפים בני אלרונד, האם את מבקרת בפורומים של אורט בשם אחר? ג: אם את קראת את טולקין היית צריכה להיות לא מופתעת אחרי שאמרתי את פירוש שמך, הרי מי ילד את טאר-מיריאל?
הדג נחש לשלטון!!!

Rivendell

New member
למה זה מוזר? כל הבנות אמורות

לקרוא לעצמן ארוון או אאואין? דווקא אני מעדיפה את השם נטול השיוך המיני. על שם של מקום, ולא על שם דמות. אני לא רואה מה מוזר בזה. ולגב השיר, אני לא אהבתי את המקצב, וגם לא ממש ברור לי למה לך לקחת שורות משיר קיים, אבל ניחא. זאת כבר החלטה שלך. ואני סתם מופתעת כי רוב האנשים אמנם יודעים מה זה ריוונדל, אבל לא ממש זוכרים בדיוק. ולא, אני לא מסתובבת באורט, וזה הניק היחיד שלי.

למעלה