שלום לכולם...

תמנע 2

New member
שלום לכולם...

נכנסתי בשביל לשאול שאלה. אני מעריצה של התאומות אולסן. ועשו לי yes לפני כמה זמן (לפני קצת זמן) והסרט שלהם, שקוראים לו: "לתפוס את לונדון" או שם כלשהו עם לונדון, שמשודר בפסח בערוץ הילדים, זה סרט או סדרה?

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifניצוליישן...

שירשור מסכים
... ושכל אחד יסביר למה הוא שם את התמונה הזאת בתור רקע..
... איזה מקוריות... פחחחח נוט
אוקיי... המסך שלי זה תמונה של הכלבה שלי..
... זה תמונה שלה מהיום הראשון שהיא באה אלינו..
...
... וזה בדיוק לפני 360 ימים... ואם תעשו חשבון היא באה לאינו בתאריך ה- 20.4.02... ו... נכון שזה לא מעניין
טוב לומשנה... אז אני פשוט מתה עליהההההההההה... אז שמתי תמונה שלה במסכי הקט..
.... לאב הרררררררררררררררררררררר
נ.ב. אני יודעת שזה חרא של איכות... פשוט הייתי צריכה להקטין את זה כדי שיעלה לפרומינו...

שלי [אחד מהם!]--->

אני עכשיו במחשב של אחותי, אז הרקע כאן הוא במחשב שלה [שהוא גם קצת שלי..
]... אני לא יודעת למה היא שמה את זה או שאבא שלי שם לה, אבל אני אוהבת את זה כי..כל פעם שאני מסתכלת זה עושה לי מצברוח טוב כזה...של חופשה בהוואי
. הרקע במחשב של אבא שלי [שבו אני רוב היום] מתחלף, כל יום יש תמונה חדשה, ומתווספים לזה אוטומטית כל שבוע כמה תמונות, מתאים לחגים וזה. זה נורא יפה
אחר-כך אני ישים את מה שיש שם היום, אבל לפעמים יש תמונות של ניו-יורק ומקומות יפים בעולם, יש שם תמונות של כלבים, בפורים היה יום אחד תמונה של כלב וכלבה, לכלב יש כתר כזה וגלימה אדומה כמו של אחשוורש, ולכלבה כמו של אסתר
זה ממש יפה וחמוד בטירוף!

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif עונה ../images/Emo26.gif

להרוויח את לונדון זהו סרט שהתאומות אולסן שיחקו בו והוא משודר מחר ומחרתיים ב16:55 ... נראה לי

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gifערוץ 6 - ערוץ הילדים ../images/Emo4.gif

ובנאדם - אתה עד כדי כך מעריץ / אוהב / מאוהב בהן

C H E N c h e n

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

ניסיתי אבל זה לא עולה לי.... (עשו את זה כבר פעם...)

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifתנסי להקטין... +בשורה מש

מחת... אני פשוט חייבת להזכיר לכם - מחר אפשר לאכול מצייייייייייייייייייייייייייייייה (או מצהברייט) אי לאב דיס טינג
וחוצמזה.... מחר ליל הסדרררררררררררררררר אי אמ ורי ורי ורי ורי ורי האפיייייייייייי
יפּ יפּ הורייייי

C H E N c h e n

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

זה מה שעשיתי מקודם...(וגם ניסיתי לפני שניה...!) אהה ועכשיו ניסיתי לשים רק את התמונה וזה גם לא עבד...

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifאת רוצה שאני ישים לך?+

חן - תשלחי לי ואז אני יקטין ואני ישים לך אם את רוצה..
כולם - אתם קולטים
היום ליל
הסדרררררררררררררררררר
אני לא מאמינהההההההההההההההההההההההה

למעלה