שלום לכולם....

חדגי

New member
שלום לכולם....

הרבה זמן לא הייתי כאן כי האינטרנט אצלי התקלקל אבל תקנו לי אותו והכול טוב יפה אז שלום לכולם לנוקי בטי אלון עינב ועוד כול מיני אנשים יפים וטובים שאני פשוט לא מזהה בגלל השם שלהם.... אמממממ וזהו אה כן בהמשך אני יכתוב כאן מה היה לי בטיול של 4 ימים של השומר הידוע בכינוי סיירים טיולך ממש מטורף אהה כן ראיתי שהיה כתוב משהו על במבומלה על השירותים שם איזה זוועות אני עברתי משהו עצבנו רצח בהמשך זה פשוט ארוך

‡NoK

New member
חח חג'י הפירומן .. ../images/Emo3.gif

החולצה היפה שלי..
לא נורא...ברוך שובך

תם הוא עשה ...

אני גם את זה לא עושה אל תעלבי את הכשרון שלי באי יכולת פיסוק

חדגי

New member
לומר לכה את האמת

זה היה המנה העיקרית יחד עם קינוח אילת היה רק ארוחת בוקר עכשיו בתחילת המסלול של ה35 - 40 ק"מ שהלכנו הביאו לנו פנקס שסתם נרשם מה שאנחנו חושבים אז הנה קטעים נבחרים: הדס הילה והנירן ירדו להביא נענע לתה שהכנו כעבור כמה זמן הילה עולה ואומרת על תרדו נמעטה זה בית קברות אז אמרתי לעצמי מגניב וירדתי קצת מההר וממולי הופיעו 3 גולגולות פרה ענקיות עם קרנים ושיניים וניסיתי לקחת שן כמזכרת אך ללא הצלחה כי כל הזמן הזה אישה ערביה הביטה עלינו מהכפר שהיה נמעטה אז בכל מקרה הצטלמתי עם זה אז אני ישם תמונה ואת9ם תראו בעצמכם. הגענו למחנה וראינו רועה עם כבשים רצתי אל הכבשים וביקשתי מהרועה שייתן לי לגעת בהם הוא נתן לי ואז הוא סיפר לי סיפור על הבן שלו שגם לו היה שער ארוך וכל הילדים כשהם שיחקו כדורגל צעקו לו לכי מפה ילדה ואז הוא אמר להם אני בן והוא אפילו הוכיח להםואז לאט לאט הם התרגלו אליו(מרגש לא?) חשוב לציין שכול הטיול כול התיק היה עליך כאילו המים הבגדים האוכל השק שינה הכול. בלילה השני התחיל לרדת עלינו גשם בלילה דבר שהיה נורא כי הכול נהיה בוץ ואי אפשר היה להבדיל בין חרא של פרות לבין בוץ ופשוט היה נורא וגם היה קשה לישון קצת אבל לא נורא בסיכום קצר יותר היה ממש אבל ממש שווה וחבל שאין טיולים כאלה מגניבים בחצ"ב (בלי להעליב כמובן).

Compulsive

New member
הוא עושה משפטים ענקיים ומעצבנים,

כמוך. גם אתה עושה נקודות לפעמים.

Compulsive

New member
על זה אין ויכוח.

וואו זה מזכיר לי את הימים היפים של הפורום, זה כשענית תשובה, עשית ריפרש אחרי דקה וכבר היו שתי תשובות.

Compulsive

New member
חצ"ב בכתיב במקום בדפוס.

תנסה לקרוא את זה שזה כאילו ה-3 כאילו צ' בכתיב ה \/ זה ח' וה -2 זה ב'.

למעלה