שלום לכולם

שלום לכולם

תודה לפונג שהפנתה אותי לפורום הזה (מפוריות) אכן נראה לי שכאן יותר מתאים לי. אני אמא גאה ל 2 ילדים (37) ומאוד מאוד הייתי רוצה להכנס להריון נוסף (אחרון ודי) כבר שנה אנחנו מנסים כשבמשך השנה הזו הייתה פעם אחת הקלטות והתחלת הריון ובשבוע ה 7 ההריון הזה הסתיים. אני די בדילמה האם לפנות לטיפולי פוריות מאחר ורופא הנשים שלי טוען שאת הפוריות שלי כבר הוכחתי בעבר, אז אין צורך להלחץ. ומצד שני הגיל לא פועל לטובתי.
מה עושים? למי יש בכלל כוח לטיפולי פוריות עכשיו

פּוֹנְג

New member
תשובה לא מוצלחת... (של הרופא שלך)

אז מה אם הוכחת בעבר את הפוריות שלך, הזמן שעבר גם יש לו את ההשפעה שלו... עליך ועל בן זוגך. כמו שאמרתי לך שם, יש מספר בדיקות לפני שלב הטיפולים שיש מקום לעשות אותן. את בהחלט יכולה לומר לרופא שלך, קראתי באינטרנט ואני רוצה! אם את רואה שאין לך שיתוף פעולה מצידו - אז אולי יש מקום לעבור רופא. הקשר בין רופא ומטופל הוא חשוב מאד להצלחות של הטיפולים ובכלל.

sipor

New member
קרן

את בסך הכל בת 37 !!!!! זה עדין צעיר.. ולטיפול פוריות לדעתי הבלתי קובעת תוכלי ללכת גם בגיל 38 ! אבל... זה כמובן החלטתך.. אחותי ילדה בגיל 41 וגם אימי ילדה אותי בדיוק באותו גיל... בלידה טבעית.. אז בעזרת המדע בטח ובטח שאפשר בגיל 38.. לדעתי תתני עוד קצת צאנס לטבע לפני שתתחילי עם כל הטיפולים הלא נעימים האלה.. תנסי לבדוק ביוץ וכאלה.. ואולי תגדילי את סיכויי ההצלחה.. אני גם הייתי מאמינה ברופא הנשים שלי. כי אם הוא אומר שאין לך בעיה.. אז רק עד שימצאו את הבעיה תעברי הרבה מאוד.. בדיקות וכאלה... בכל מקרה... מחזיקה לך אצבעות...

מעיןבר

New member
ברוכה הבאה קרן ../images/Emo140.gif

הרופא שלך מבחינתו צודק - הצלחה קודמת משמעה שאין סיבה להיות בהיסטריה כי אכן גופך כבר הוכיח את יכולתו, מה גם שאפילו בשנה האחרונה הצלחת להיכנס להריון. מצד שני היות שהגיל דוחק - לדעתי כדאי לך להתחיל במעקב ביוץ. בגילך כבר לא מחכים שנה כדי להתחיל בטיפולים, אבל זה לגבי הריון ראשון. אם תעשי מעקב ותתזמני היטב קיום חלסי מין אני בטוחה שזה יכול לעזור לזרז עניינים - או הריון או המשך בירור (רצוי להתחיל בפרופיל הורמונלי).

פּוֹנְג

New member
לצורך הדיון בלבד../images/Emo70.gif (לא ע"מ להלחיץ)

הצלחה קודמת יכולה להפחית (אולי) את הלחץ של האישה כי יש לה כבר צאצא אחד או יותר, אבל הצלחה קודמת אינה אומרת כלום על יכולת הפוריות של האישה בתקופה בה היא מנסה שוב. זה שהגוף הוכיח את יכולתו אז לא מהווה ערבות שהגוף יכול להוכיח את יכולתו הפעם. הרבה דברים משתנים בגוף במהלך השנים... והגיל, הגיל לא מוסיף לכושר הפוריות שלנו...

תודה לכל ההתייחסויות

רציתי רק להוסיף שנעשה עימי חסד וכל חודש בחודשו אני מרגישה את כאבי הביוץ שקורים בדיוק הכי מדויק שאפשר שבועיים אחרי מועד הווסת, כל פעם בצד אחר של הגוף ותזמון יותר נכון מזה, אני לא ממש מכירה. תמיד זה הפליא אותי איך בניגוד לכל חוקי הטבע שאמור לגרום לאנושות להתרבות ולשרוד, הנשים פוריות רק יום עד 3 ימים בחודש. ממש מרגיז.

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

למעלה