שלום לכולם:)

pink floydror

New member
שלום לכולם:)

שלום לכולם, אני דרור ואני דיי מכור לפינק פלויד... ו...זהו..:) מקווה להשתלב..:)

meandmeandme

New member
../images/Emo24.gif שלום איש יקר ../images/Emo39.gif

נשמח לשמוע מה יש לך להגיד על הלהקה המצוינת הזאת. ודרך אגב.. אל תגלה לאף אחד. אבל כולנו מכורים...
יום נעים

בריך הבאה

זאת jack is the best1 , אני מקווה שזה לא ירשום בתור אח שלי כמו שזה עושה לי לאחרונה

pink floydror

New member
מה יש לי להגיד על הלהקה?!../images/Emo24.gif

על הלהקה יש לי להגיד, שמבחינת הדעות שלה, היא שינתה המון אנשים ברחבי העולם ושאני מתחבר עם המסרים שהם מעבירים. מבחינה מוזיקלית הם הגיעו לרמה שאני לא חושב שמישהו עד היום הצליח להתקרב אליה בכלל, או יצליח.. במשפט אחד - פשוט גאונים! ואני מקווה למצוא ולדעת עליהם פה כמה שיותר..:)

meandmeandme

New member
תראה... גם אני חשבתי ככה פעם..

פעם הייתי באטרף של "פינק פלויד הלהקה הכי טובה בעולם! אף אחד בחיים לא יתקרב עליהם! גילמור גיטריסט מושלם, רוג'ר פילוסוף, רייט גאון, מייסון כלי" וכו וכו וכו.. אבל היום אחרי כמה שנים טובות אני מבין שיש דברים שמשתווים לפינק פלויד. אני עדיין חושב שמבחינתי פינק פלויד היא הלהקה הכי טובה שיש אבל ראיתי שיש להקות ואומנים שיצרו דברים שחלקם משתווים וחלקם אפילו עוברים חלק מהיצירות של פינק פלויד. חכה לזה. זה יגיע. אבל את תמיד תשאר מאוהב.

תגובה

פינק פלוייד זו לא רק מוסיקה , זה מצב הוויה כך שמישהו אומר "אני מכיר את פינק פלוייד" והוא מכיר רק את "המוכרים שלהם" הוא לא יודע על מה אני מדבר ומה המוזיקה הזו עושה לי זו מוזיקה שהקדימה את זמנה ב50 שנה לפחות

למעלה