שלום לכולם

shai955

New member
שלום לכולם

אני מאוד שמח להכיר את הפרום הזה. לי אישית יש מחשב עריכה בבית שלי וגם מצלמה מקצועית (PD150) עם מישהוא שמע עליה. אז עם יש לכם שאלה אני ישמח לענות אם אני ידע. אז ביי בנתיים

leocat

New member
בודאי, היא אחת מהמצלמות הנפוצות

היא מאין דגם ביניים בין המצלמות הביתיות של סוני, לבין החצי מקצועית שלהם ה-PD250. יש לה יתרונות רבים (כמו הקלטה בDVCAM) אך לטעמי היא לא נוחה - היא לא מצלמת כתף ןהיא מאד כבדה לפרק היד.

MaSTeRLou

New member
מצלמה לעיתונאים בעיקר

גם הCCD שלה נהדר והעדשה פנטסטית, אבל היא באמת לא נוחה לצילום רציף וארוך.

shai955

New member
אני לא חושב כך

לדעתי המצלמה היא כן נוחה, ואם אני רוצה לצלם משהוא בזמן ארוך אז אני שם אותה על חצובה. אבל תודה על התגובה

shai955

New member
לדעתי לא

אני חושב שהיא לא בין המצלמות הביתיות לבן המצלמות החצי מקצועיות של סוני. יש את ה940 שהיא מצלמה בין הביתיות לחצי מקצועיות. לדעתי היא בסוף החצי מקצועיות כלומר בתחילת המקצועית. בקיצור לדעתי היא מצלמה טובה. אבל תודה על התגובה.

leocat

New member
ה-940 היא דרגה אחת מתחת ל-150

היא יצאה זמן רב אחריה, יש בה פחות פונקציות מאשר ל-150, והיא באה לשמש כמצלמת 3CCD לבעלי תקציב נמוך (כדוגמת ה-DVC15 של פנסוניק שאני אישית מעדיף אותה יותר).

shai955

New member
ה940 היא כמה דרגות מתחת ל150

יש באמצע את הVX2000 וה1000. ה940 לא מגיע לאיכות של ב150, עם כבר ה2000 דומה ל150 אבל 940 היא מצלמה עם CCD קטן יותר ואדשה קטנה יותר, והיא מגיעה לפחות אופציות מה150. גם הל150 יש סאוד אחר לגמרה, ולדעתי אין הרבה מה להשוות בין שתי המצלמות.

אנטרטיקה וסתם מצלמות

אתם מזכירים לי שני פינגווינים ביום השמש הראשון של השנה, בקוטב. עומדים בכייף ומדברים, ומדברים, מעשנים דג ומדברים. אז הנה מגיע עוד פינגווין. הדיון שלכם הוא ממש כמו להשוות בין פרה לכלבה. לשתיהן 4 רגליים , זנב, והן נותנות חלב. (רק כשהכלבה בהריון) ה- 150 היא מצלמה נהדרת לכל מטרה החל מצילומי משפחה , בדיוק כמו שהבת הקטנה שלי זווכה בלוקסוס הזה שאבא שלה מצלם אותה ב- PD-150, וכלה בפיצ'ר, כדוגמת "חוכמת הבייגלה" שצולם כולו !! ב- PD-150. בטלוויזיה עובדים איתה הרבה ולא רק בחדשות, גם בתוכניות שונות, דוקומטריים ודרמות כגון "TAKE AWAY" ו- "שבתות וחגים" (עם ה-250). לגבי ה- 250. היא בדיוק כמו ה- 150 אותה טכנולוגיה ועיבוד תמונה, רק שהיא בנויה כמצלמת כתף. העדשה מעט שונה אבל ממש זהה. יש מלא אביזרי עזר, ל- 150 שעוזרים לה להיות עוד יותר מקצועית ונוחה למשתמש, כגון : מתקן נשיאה לכתף (מדליק לאללה), מגוון עדשות אטצ'מנט, מט-בוקס ופילטרים ועוד... בכל אופן, אפשר להמשיך ולהתפלסף על הכל, אבל אין מה להשוות ביניהן, כי כל אחת היא בפני עצמה. חוץ מזה, ברוך הבא לשי, בחור מקצועי שמבין עניין.

shai955

New member
תודה רבה

אני חושב כמוך, תודה על המחמה, ובזכותך אני יודע הרבה יותר על מצלמות ובכלל על כל התחום הזה. ונמשיך להיות בקשר. תודה רבה

shai955

New member
תודה רבה

אני חושב כמוך, תודה על המחמה, ובזכותך אני יודע הרבה יותר על מצלמות ובכלל על כל התחום הזה. ונמשיך להיות בקשר. תודה רבה

למעלה